He is happy

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
neo je napisao/la:
He is happy
koji ce nam on klinac ??Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja bi volio kad bi De Jonga doveli iz City-a, ili neku masinu za DMF-a koji treba kad igramo protiv poletnijih ekipa tipa City, Arsenal, Newcastle, Liverpool, i tako ti...
Da Fergusonu izgleda mladji.Marsal je napisao/la:Vidim ofarbo je se.
Ma eno Tiote, lik izgleda kao onaj plemenski ratnik iz Afrike.Gusar1995 je napisao/la:evo sad procitah , Joe Barton na posudbi u Marseille... ja bih volio igraca takvog tipa , bez obzira ako dobije nekoliko i crveih ...neko temperamentan poput Roy Keane ili Alana Smith:)
perfectCartman je napisao/la:Ma eno Tiote, lik izgleda kao onaj plemenski ratnik iz Afrike.Gusar1995 je napisao/la:evo sad procitah , Joe Barton na posudbi u Marseille... ja bih volio igraca takvog tipa , bez obzira ako dobije nekoliko i crveih ...neko temperamentan poput Roy Keane ili Alana Smith:)
Kao sto reko, oni su doveli rodvella, zar im treba i rossi ? Mozda rossi dolazi u unitedCarlo je napisao/la:Pete O'Rourke @SkySportsPeteO
Sky Sports understands Daniele De Rossi's agent flew to England today for talks with Man City. #MCFC
Previse skup je on za nas.Mislim da ga Roma nece pustiti ispod 30M.neo je napisao/la:Kao sto reko, oni su doveli rodvella, zar im treba i rossi ? Mozda rossi dolazi u unitedCarlo je napisao/la:Pete O'Rourke @SkySportsPeteO
Sky Sports understands Daniele De Rossi's agent flew to England today for talks with Man City. #MCFC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.