NK Zvijezda Gradačac

Nah1d
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Nah1d » 16 avg 2012, 18:37

cikac je napisao/la:nisam baš upućen, pa bih molio da mi neko pojasni...

zbog čega se bunite?
vidim. dva poraza sa dva gostovanja... nije baš katastrofa, neki prosjek za našu PL.
Nije problem jarane izgubit,al je problem pristup igri...Niko nikad im nije reko "morate pobjedit" oni su trebali gabelu samljet.Navijaci dosli na trening da podrze ekipu protiv zelje izaso kapiten i reko da neda uprava da igraci izlaze.I tu je nasto kaos jos trener poslao policiju..Iskreno GADI MI SE VODSTVO KLUBA.Al uvjek cu da navijam i uvjek sam navijao za ovaj KLUB! Sad trebamo u sto vecem broju da dolazimo na tekme cuj oni ce nam zabranit ulaz na stadion haha :D Pozz!
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 18:44

nije nam ovo trebalo al eto.kao sto gore neko napisi zvijezda i jeste privatni klub a ne klub gradana.gradani ne daju nista klubu osim ulaznica dok ti privatnici ulazu svoj novac i imaju sva prava ,ja i nemam nista protiv toga jer da nema tih ljudi igrali bi sa mionicom u ligi to je istina i od toga nemozemo pobjec.
napisat cu jos jednu stvar i ona je licno moje misljenje.kuntic je dobar strucnjak ali mislim da je jedva cekao da se nesto ovako desi da moze i normalne ljude odstraniti sa treninga.vecinom je i skrivao ekipu okolo po selima...ako je to tako neka mu bude nadam se da ce to njegovo razmisljanje donijeti rezultat.vidi se da covjek nije druzeljubiv sa nama obicnim gradanima i ljudima koji volimo zvijezdu,al boze moj svako ima svoje.uglavnom sretno u jednoj od najbitnijih utakmica u premijer ligi...momci vjerujemo u vas
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 16 avg 2012, 18:47

Pa neka vođa navijača pokuša dogovoriti razgovor sa predsjednikom kluba, sve se da srediti.

Nego onako inače, uspjeli ste se održati u ligi neko vrijeme, pa da vas malo pozdravim i priupitam za zdravlje. :D Kako vaš klub stoji finansijski pa se uspijevate održati, je li to vaša općina odlučila uložiti više novca, ili imate nekakvog finansijera...? I kako stojite s dugovanjima? I dalje, je li sad ljudi u gradu uglavnom navijaju za Zvijezdu? Pošto pretpostavljam da dok ste bili u nižim ligama da je bilo dosta navijača drugih klubova, vjerovatno ponajviše Želje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 avg 2012, 18:50

Ne kontam zasto su navijaci zvijezde vrijedjali svoje igrace i clanove strucnog staba ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 18:53

Edol je napisao/la:Pa neka vođa navijača pokuša dogovoriti razgovor sa predsjednikom kluba, sve se da srediti.

Nego onako inače, uspjeli ste se održati u ligi neko vrijeme, pa da vas malo pozdravim i priupitam za zdravlje. :D Kako vaš klub stoji finansijski pa se uspijevate održati, je li to vaša općina odlučila uložiti više novca, ili imate nekakvog finansijera...? I kako stojite s dugovanjima? I dalje, je li sad ljudi u gradu uglavnom navijaju za Zvijezdu? Pošto pretpostavljam da dok ste bili u nižim ligama da je bilo dosta navijača drugih klubova, vjerovatno ponajviše Želje.
u gradaccu se uvijek volila zvijezda i za nju se navijalo.nikad u zivotu nije bilo organizovanih odlazaka nasih navijaca na utakmice klubova zelje ili sarajeva kao sto je slucaj s mnogim grdovim sa naseg kantona.zvijezda je uvijek bila na prvom mjestu.klub je financijski osiguran i za sledecu sezonu.pare obezbjeduju dva najveca privatnika uz mnostvo manjih sponzora tako da to zasad odlicno funkcionise.

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 16 avg 2012, 18:56

astra1922 je napisao/la:
Edol je napisao/la:Pa neka vođa navijača pokuša dogovoriti razgovor sa predsjednikom kluba, sve se da srediti.

u gradaccu se uvijek volila zvijezda i za nju se navijalo.nikad u zivotu nije bilo organizovanih odlazaka nasih navijaca na utakmice klubova zelje ili sarajeva kao sto je slucaj s mnogim grdovim sa naseg kantona.zvijezda je uvijek bila na prvom mjestu.klub je financijski osiguran i za sledecu sezonu.pare obezbjeduju dva najveca privatnika uz mnostvo manjih sponzora tako da to zasad odlicno funkcionise.
astra nazalost griješi to što se tiče organizovanih odlazaka na utakmice drugih klubova ranije(prije rata)... a to ću ti abd i pokazati slikom... za koji dan...

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 16 avg 2012, 19:02

Ma dobro prije rata, tada se svakako uglavnom navijalo za nekog iz tadašnje velike četvorke. Više me zanimala situacija sada u poređenju sa situacijom od prije, šta ja znam, 7-8 godina.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 16 avg 2012, 19:15

..
Zadnja izmjena: Luka, dana/u 17 avg 2012, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 16 avg 2012, 19:30

astra1922 je napisao/la:nije nam ovo trebalo al eto.kao sto gore neko napisi zvijezda i jeste privatni klub a ne klub gradana.gradani ne daju nista klubu osim ulaznica dok ti privatnici ulazu svoj novac i imaju sva prava ,ja i nemam nista protiv toga jer da nema tih ljudi igrali bi sa mionicom u ligi to je istina i od toga nemozemo pobjec.
napisat cu jos jednu stvar i ona je licno moje misljenje.kuntic je dobar strucnjak ali mislim da je jedva cekao da se nesto ovako desi da moze i normalne ljude odstraniti sa treninga.vecinom je i skrivao ekipu okolo po selima...ako je to tako neka mu bude nadam se da ce to njegovo razmisljanje donijeti rezultat.vidi se da covjek nije druzeljubiv sa nama obicnim gradanima i ljudima koji volimo zvijezdu,al boze moj svako ima svoje.uglavnom sretno u jednoj od najbitnijih utakmica u premijer ligi...momci vjerujemo u vas
Čuj imaju sva prava...Zvijezda privatni klub,klub tih pojedinaca...pa nije im to babovina il djedovina...Nemoj mislit da su oni na minusu sa Zvijezdom,da troše na Zvijezdu a nemaju nikakve koristi od Zvijezde..varaš se drug..Pa bolje igrat sa Mionicom nego igrat Pl a da se osjećas kad si na tekmi kao na privatnom prostoru..Al neznam,nisam toliko upućen,mozda su im djedovi ostavili Zvijezdu u testamentu..
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 avg 2012, 19:33

pile87 je napisao/la:Ne kontam zasto su navijaci zvijezde vrijedjali svoje igrace i clanove strucnog staba ?
Nisu dali igračima da se dođu pozdraviti sa navijačima juče na treningu. A mislim da je ovo preuveličavanje, ovaj text je sigurno naredio neko iz uprave NK "Zvijezda".

Ovo im je loš potez, momci koji daju podršku svaku utakmicu a oni sad ovo rade... Biti će veselo na B . Ilidži u subotu :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 avg 2012, 19:36

Benjo_AFC86 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ne kontam zasto su navijaci zvijezde vrijedjali svoje igrace i clanove strucnog staba ?
Nisu dali igračima da se dođu pozdraviti sa navijačima juče na treningu. A mislim da je ovo preuveličavanje, ovaj text je sigurno naredio neko iz uprave NK "Zvijezda".

Ovo im je loš potez, momci koji daju podršku svaku utakmicu a oni sad ovo rade... Biti će veselo na B . Ilidži u subotu :D
Neko iz uprave laze ili trener! Zanimljivo pa jel to moguce.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 19:36

Edol je napisao/la:Ma dobro prije rata, tada se svakako uglavnom navijalo za nekog iz tadašnje velike četvorke. Više me zanimala situacija sada u poređenju sa situacijom od prije, šta ja znam, 7-8 godina.
na to sam i mislio a prije rata se svijet i sakama obracunavao dali zvezda ili partizan ili sarajevo ili zeljo :D

Nova sezona nova nafaka

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 16 avg 2012, 19:38

..
Zadnja izmjena: Luka, dana/u 17 avg 2012, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.
MOdric..MOdric..MOdric..

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 16 avg 2012, 19:53

Ovo je katastrofa ziva!!! Cuj odricu se navijaca.. pa koji se to normalan klub danas odrice navijaca? Zvijezda nije ni Nurdina ni Fadilova a ponajmanje Zorana Kuntica!! Na osnovu ceka i kog zakona se moze nekom zabraniti ulaz na nas stadion? Danas su Red dragonsi sutra ce biti svi koji misle drugacije.. Ovo je los potez, jer kad je trebalo ici na kraj Bosne I Hercegovine u gabelu da se udje u Premier ligu onda su navijaci valjali a sad im se tako lako okrecu ledja kao da se jedva cekalo..Svi smo mi Red dragonsi!!!

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 16 avg 2012, 20:04

Fatko je napisao/la: :shock: zelim samo jos da se sa svima ovdje lijepo oprostim nadam se da nisam koga puno uvrijedio povlacim sve sto sam ikad ista napiso jer nemogu vise biti pametan sta i kako ovo je postalo previse za mene i moje zdravlje zelim upravi sve najbolje bilo je lijepo na pocetku sastanci gdje je nekad predsjednik pricao sa svojim navijacima i upoznavao ih sa pravom i jedinom istinom sta se radi u klubu ovo je sad sve postala neka tajna nesmije se ni pitat nista odma se kaze da navijaci zele da upravljaju klubom al haj mislim da se netreba nikom mjesat u posao tako da nema niko pravo pljuvat po njima oni su ti koji ulazu novce i oni su ti koji odlucuju kakvu ce sebi Zvijezdu napravit ne prozivam nikoga zelim im sve najbolje lijep pozdrav svima .
sjeća li se netko posta fatke... da li je današnje saopštenje uprave tačka na i ... izgleda da se jedva čekalo ovako nešto...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 16 avg 2012, 20:08

moranjak je napisao/la:Ovo je katastrofa ziva!!! Cuj odricu se navijaca.. pa koji se to normalan klub danas odrice navijaca? Zvijezda nije ni Nurdina ni Fadilova a ponajmanje Zorana Kuntica!! Na osnovu ceka i kog zakona se moze nekom zabraniti ulaz na nas stadion? Danas su Red dragonsi sutra ce biti svi koji misle drugacije.. Ovo je los potez, jer kad je trebalo ici na kraj Bosne I Hercegovine u gabelu da se udje u Premier ligu onda su navijaci valjali a sad im se tako lako okrecu ledja kao da se jedva cekalo..Svi smo mi Red dragonsi!!!
Najabolje da nurdo i fadil dignu ruke od zvijezde pa da opet igramo po seoskim livadama, a kako se sjecam tad nije bilo nikakvih organizovanih skupina.... poznavajuci narav pojedinih ljudi u RD nesumnjam da je na treningu bilo svega.... ako su ih pustili da gledaju trening sta hoces vise, ako imas koga sta pitat vidis ih u gradu svaki dan zaustavi ga i pitaj sad je se bezveze stvorila nervoza u i oko ekipe.... i mogu samo zamaslit kakvih ce sve psovki u subotu bit upuceno kunticu i igracima i bez ovog ih je bilo a tek sad.....

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 16 avg 2012, 20:15

meni su se momci iz RD u banjaluci ucinili sasvim ok prije dve nedjelje...kulturno,bez ijedne provokacije ili ruznog skandiranja ni nas ni njih.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 16 avg 2012, 20:17

vec sada napeto do jaja kako ce tek sve to izgledat u subotu...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 16 avg 2012, 20:19

slika

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 20:23

mirza_rd je napisao/la:slika
extra ovo izgleda,svaka cast ;)

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.