Brendan Rodgers: "I don't want to sell Daniel Agger and he doesn't want to leave."
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gdje ovo iskopasuarez7 je napisao/la:Brendan Rodgers: "I don't want to sell Daniel Agger and he doesn't want to leave."

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nemoj nam više dolaziti,nije da te tjeram,aliEdin TM87 je napisao/la: To znaci da Roberts hoce da igramo k'o SwanselonaZatim imamo krila... Downing, Cole, Sterling, Borini... Ne vrhunski igraci, al' itekako mogu posluziti, pogotovo Stjuart za kojeg se nadam da ce proraditi ove sezone... U spicu napada su Suarez i Carroll...

You'll never walk alone.
Jeli bilo predstavljanje Sahina na Anfieldu ?Henderson je napisao/la:Posudba od godinu dana, mediji u Turskoj javljaju da će Liverpool na kraju sezone imati pravo prvokupnje. Iskreno, sumnjam u to, ali možda oni znaju bolje od mene.DonVito je napisao/la:Jeli u pitanju posudbaHenderson je napisao/la:Sutra je zvanično predstavljanje Sahina na Anfieldu ako Bog da.
Dajte slike

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Nemoj ga dirati, zaljubio se. Nije mu lahko.VolimLiverpool je napisao/la:Nemoj nam više dolaziti,nije da te tjeram,aliEdin TM87 je napisao/la: To znaci da Roberts hoce da igramo k'o SwanselonaZatim imamo krila... Downing, Cole, Sterling, Borini... Ne vrhunski igraci, al' itekako mogu posluziti, pogotovo Stjuart za kojeg se nadam da ce proraditi ove sezone... U spicu napada su Suarez i Carroll...
![]()

Evo Carra upravo održa intervju i reče sljedeće: Martin Skrtel is close to signing a new contract and Raheem Sterling has impressed the boss.
Znači Skrtel novi ugovor a Raheem ostaje u klubu, ništa od Tella. Tamam će ga Dembsey u naredne dvije sezone uputiti na pravi put.
WBA mora pasti. Strah me je jedino Clarka, inače su bezopasni.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Marsal
- Kontakt:
Le Prof @InAFCWeTrustArsenal have apparently hijacked Nuri Sahins' move to Liverpool at the last minute, according to Sky Sports News.
Znate li vi nešta više ili su ovo samo pizzdarije s Twittera?
Znate li vi nešta više ili su ovo samo pizzdarije s Twittera?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma tko će ga više znat, samo neka se završi više.
Btw evo jedna da se nasmijemo.

Btw evo jedna da se nasmijemo.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- Thunderstruck
- Kontakt:
A sad napiši koliko su igrači lijevo a koliko igrači desno osvojili titula.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Thunderstruck je napisao/la:A sad napiši koliko su igrači lijevo a koliko igrači desno osvojili titula.

Ma slika i nije nesto. Mozemo i mi sad staviti Ronalda,Nania,Vidica,Evru i ostale,a sa lijeve strane Hendersona,Downinga i ostale.
Thunderstruck je napisao/la:A sad napiši koliko su igrači lijevo a koliko igrači desno osvojili titula.

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Poraslo na 82 % za Sahina 

Hey EDS, I am based here in Madrid ( Check IP to confirm! ) working with Real Madrid and other clients and news about 5 minutes ago is that Sahin is agreed but that also Callejón will be going to Liverpool after they bid 17 Million € which has been accepted
I will keep you informed
El Chavalito Marcos {Ed052's Note - That would be exciting.}
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... for-winger" onclick="window.open(this.href);return false;
I will keep you informed
El Chavalito Marcos {Ed052's Note - That would be exciting.}
http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... for-winger" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: anfield, dana/u 16 avg 2012, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Doveli smo nekog anonymusa iz Heerenvena, jel zna netko šta o njemu, ja iskreno prvi put čujem za njega.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nije to poenta, poenta je da nije sve u novcu, da mozes dovesti i dobrog igraca za 10-ak miliona i da se on pokaze mozda cak i bolje u odnosu na onog od 35 milionaThunderstruck je napisao/la:A sad napiši koliko su igrači lijevo a koliko igrači desno osvojili titula.
odlicna dva transfera, callejon i sahin, liverpoolu su sanse za LP naglo skocile ukoliko se ostvare ova dva transfera
marcusLFC, kako mu je ime?
Za zivot cijeli!
WTF? šta je ovo? odjednom, možda je neka greška.
WTF? šta je ovo? odjednom, možda je neka greška.
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Oussama Assaidi, nisam primjetio ni da se spominjao u kontekstu dovođenja.
Dolazi krilo Heerenveena Oussama Assaidi
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
kako su samo odradili ovaj transfer pa niko ga nije ni spominjao kao moguce pojacanje
@TonyBarretTimes: Liverpool sign winger Oussama Assaidi for a fee in the region of £3 million.
@TonyBarretTimes: Liverpool sign winger Oussama Assaidi for a fee in the region of £3 million.
LIVERPOOL YNWA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.