FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zna li neko hoce li Željo biti na tv-u (bht, arena 1 ili ...)
"Truth begins in lies."
Ma klasika je ovo vise postalo,samo sto su ovaj put krenuli ostro po nama od samog starta.Nista vise nego glupa politika koja im nece uspjeti.Ovde tacno moras biti bolji za deset klasa da ti ne bi imali sta reci.Nisu to samo klubovi iz RS ,vec i ovi nasi manji klubovi,pa i od evo Kuntica i Zvijezde koja je uvijek bila korektna.Na nas se udara zestoko.Neka im.Nema kluba u ovoj nasoj drzavi koji ne pokusava medijski da kruzi pricama kako nismo samo na terenu dominantni.Zekoo je napisao/la:Kad smo vec kod togapinki je napisao/la:Je li ikome zasmetala zadnja rečenica trenera Zvijeszde u ovom tekstu na naslovnoj???
Znači već danas vrše pritisak na sudiju i označavaju nas kao lopove!
Ovo je postalo smiješno, jer nije prvi put da se radi nešto slično pred neko naše gostovanje ...
Edit: master me preduhitri
http://www.****.org/novosti.php?vise=3847" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bi i nasi trebali poceti isto pricati u medijima,jer za to imamo bas temelja.Masu puta smo osteceni,pa i u ova dva kola,za dva penala.Ali kad bolje razmislim,ne dize se klub ako ces medijski padati u rang sa ovim ostalima.Treba ih pustiti neka grakcu,a mi trebamo da se igracki i klupski pojacavamo i da na terenu dobijamo i pored nekih sudijskih zavrzlama i natpisa i pritisaka u medijima.Trebali smo dobiti u Travniku i bez tog penala.
Oni neka istupaju koliko hoce iz lige,ja mislim da im to nije dobra ideja.Bolje bi im bilo da malo pocnu igrati taj fudbal,umjesto da samo gledaju ko je trepnuo protiv njih.Tako je to uvijek kod nas.A sada mi ovo izgleda najzesce i evo vec na samom pocetku.Nas svaki mig se gleda od strane svih klubova,ne samo iz RS.Samo lagano i skupljanje bodova.Ko ih .......
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
-
- Moderator
- Kontakt:
Nećefibonacci je napisao/la:zna li neko hoce li Željo biti na tv-u (bht, arena 1 ili ...)

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- SarajlijaTM
Pa nek istupe i eto smanjenja lige,ionako od tih klubova je samo borac jak i konkurentan.
Uostalom,ne znam sto se zamarate tim izjavama,bitno ko lanjski snjeg
Uostalom,ne znam sto se zamarate tim izjavama,bitno ko lanjski snjeg
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma nek istupe iz lige slobodno. Vidjet cemo kako ce Evropu igratZekoo je napisao/la:Kad smo vec kod togapinki je napisao/la:Je li ikome zasmetala zadnja rečenica trenera Zvijeszde u ovom tekstu na naslovnoj???
Ovo je postalo smiješno, jer nije prvi put da se radi nešto slično pred neko naše gostovanje ...
http://www.****.org/novosti.php?vise=3847" onclick="window.open(this.href);return false;

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
Kad se priča o nekom iskoraku,dovođenju kvalitetnih igrača,mislim da je ovo pogodna tema za pričati o tome jer je to nešto što žele navijači Željezničara,mene zanima u kojim se to evropskim ligama uopća manje plaća igrače nego kod nas.
Čitam intervju nekog našeg fudbalera što igra na Islandu,kaže prije se moglo zaraditi 10000 eura za mjesec,sad je država u krizi,plate su dosta manje 2500-5000 eura mjesečno,vidim da u redovima gruzijskog Dinamo Tbilsia igra Xisco,krilni napadač koji je igrao dosta godina u Primeri i to sasvim pristojno,a nije ni previše star,31 godina,nije sigurno otišao za siću igrati u Gruziju,pa me svi ti primjeri navode na razmišljanje gdje su tu naši klubovi uopće
Čitam intervju nekog našeg fudbalera što igra na Islandu,kaže prije se moglo zaraditi 10000 eura za mjesec,sad je država u krizi,plate su dosta manje 2500-5000 eura mjesečno,vidim da u redovima gruzijskog Dinamo Tbilsia igra Xisco,krilni napadač koji je igrao dosta godina u Primeri i to sasvim pristojno,a nije ni previše star,31 godina,nije sigurno otišao za siću igrati u Gruziju,pa me svi ti primjeri navode na razmišljanje gdje su tu naši klubovi uopće

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- HannahMontana
- Kontakt:
Cemu to!? Jel to samo da pokazes koliko si jadan i patetik!??Avanes je napisao/la:Reklame CODE vise nema zbog zabrane reklamiranje duhanskih proizvoda na utakmicama, komsije su imale na dresu isto tako AURA, pa im je sad ofirno preljepljeno reklamom za Vakufsku banku, posto ocito je da nemaju druge garniture dresova. Oni sa sobom na klupi imaju uvijek pored fiziterapeuta i snajderku, ako se nekom igracu u zaru borbe podere dres.
Kad smo se dotakli toga, na nasim dresovima je ultra kvalitetna bila stampa tog sponzora, kako ko izvede aut i obrise loptu od dres, tako vise nema reklame. Da je ostala reklama, morali bi brisati loptu lotos maramicama kod izvodjenja auta.
A ovaj @seven, jel ti to hoces da kazes da je Zeljo lopovski klub i da je osvojio prosle godine duplu krunu na taj nacin????? Svako ovdje moze doci i pisati sta mu padne na pamet. Prosle godine je ovako i Gracic pred utakmicu kukumakao kako je moguce da je taj neki sudija kukulele, zalio se na sudjenje u utakmici koja nije ni odigrana.
Pa prosle godine nam nije dosudjeno XX penala, ove godine smo vec na brojci 3 i cist crveni kod starta na Bekricem prije precke. Zato molim ove dusebriznike da potope glavu u lavor hlaaadne vode da malo dodju sebi.
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Znaci za ne povjerovati, al fakat ! Zeljo ima najbolji kolektiv u ligi, najbolje igrace, najboljeg trenera, najbolje navijace, najbolje rezultate, obarao sve zive rekorde od minuta bez primljenog gola do igranja lace do 21. I sada dodju neki lijevi ali bas LIJEVI klubovi satro vrse neki pritisak na sudije, javnost, itd itd.. Evo ova Zvijezdna, vec dugo je poznato da je to leteci klub, sad su u ligi ali im Bog ne moze garantovati da ce i slijedece biti u drustvu najboljih. Ne govorim samo za Zvijezdu nego za sve ove hajmo reci "klubove".
A ovo za istupanje iz lige klubova iz rs, samo bi mi bilo krivo da Borac istupi. Cisto radi toga da imam kvalitetnu ligu.
Kad dodje smanjenje lige aBd, sav ovaj sljam od klubova inšalah ce da igra druge lige. Zivim za taj dan..
Do tad mozete samo gledati dominaciju Zelje u ovoj po vama nazvanoj odron ligi. Kakva god da je to je nasa liga.
Don't forget Srebrenica i Željezničar za život !
paša, oko kume haFeru
A ovo za istupanje iz lige klubova iz rs, samo bi mi bilo krivo da Borac istupi. Cisto radi toga da imam kvalitetnu ligu.
Kad dodje smanjenje lige aBd, sav ovaj sljam od klubova inšalah ce da igra druge lige. Zivim za taj dan..
Do tad mozete samo gledati dominaciju Zelje u ovoj po vama nazvanoj odron ligi. Kakva god da je to je nasa liga.
Don't forget Srebrenica i Željezničar za život !
paša, oko kume haFeru

Zadnja izmjena: Direkt, dana/u 16 avg 2012, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Samo nek idu ja bi to i volio. Boje se za 3 godine ostat ce im samo 2 kluba u premijer igi toga se oni i plase.
-
- Kontakt:
Volim kad ovako pišu da smo loši, da cemo izgubit , da smo najgori, ovakvi onakvi, a onda dodjemo uvalimo tricu i zacepimo usta 

Ultras1921 je napisao/la:Ma nek istupe iz lige slobodno. Vidjet cemo kako ce Evropu igratZekoo je napisao/la:Kad smo vec kod togapinki je napisao/la:Je li ikome zasmetala zadnja rečenica trenera Zvijeszde u ovom tekstu na naslovnoj???
Majke mi ovi iz RS-a nisu normalni, prvo nas optužuju da su pokradeni u Sarajevu, evo sada i komšije ih pokrale u Prijedoru.. ruku na srce, komšije ih poderale u Prijedoru, pa spominju i treci sarajevski klub (valjda Olimpic) pa koga je to Olimpic pokrao..
Nisu mi jasni nikako, pa istupite više iz lige šta samo prijetite, treba stisnuti damu.
Ovaj trener iz Zvijezde vidio svašta se piše po medijima pa konta da i on malo izvrši pritisak na sudije.
Istupite više mamu vam.
AMAR AMAR OSIM OSIM
Da li ce biti prenos na MOJATV ?
Izjave pojedinaca iz RS-a uopste ne treba uzimati za ozbiljno i uopste ne treba obracati paznju na to, sve se koristi u političke svrhe najbolji dokaz tome je sto se sekretar vladajuce stranke u RS-u oglasio mislim sve vam je jasno, idu izbori valja glasova pokupiti, do sada su se hiljadu puta ocijepili, hiljadu puta osnivali reprezentaciju RS-a itd. itd. mislim smiješno.
Utakmicu Zvijezda - Željezničar prenosi Arena Sport samo se ceka potvrda
http://www.tvarenasport.com/channel/2012-08-18
Hannice ljepoto ti ocito nemas pojma sta je zahebancija. Previse vremena se provodi pred kompjuterom i PS, a vrlo malo s drustvom, pa nove generacije pojma nemaju sta je klasicno sarajevsko nakoso. Pa bolan i nase dresove sam isto ko i vase komentarisao, ali ti ocito nisi ni citao dalje. Veliki broj ljudi procita ili cuje jedan dio i hajmo u napad...
A ovo da sam patetican i jadan
grohotom se smijem
A ovo da sam patetican i jadan

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Jarane gdje ovdje pise da prenose Zelju? Pise u 17h BiH Premier liga, ne pise koja utakmica. To ce ti biti prenos Sarajeva, ako se sjecam receno je da ce Arena davati domace utakmice Zelje i Sarajeva??HrasnoUTD je napisao/la:Izjave pojedinaca iz RS-a uopste ne treba uzimati za ozbiljno i uopste ne treba obracati paznju na to, sve se koristi u političke svrhe najbolji dokaz tome je sto se sekretar vladajuce stranke u RS-u oglasio mislim sve vam je jasno, idu izbori valja glasova pokupiti, do sada su se hiljadu puta ocijepili, hiljadu puta osnivali reprezentaciju RS-a itd. itd. mislim smiješno.
Jesi siguran, ovdje piše da se čeka potvrda, ne piše na koju se utakmicu odnosi.HrasnoUTD je napisao/la:Izjave pojedinaca iz RS-a uopste ne treba uzimati za ozbiljno i uopste ne treba obracati paznju na to, sve se koristi u političke svrhe najbolji dokaz tome je sto se sekretar vladajuce stranke u RS-u oglasio mislim sve vam je jasno, idu izbori valja glasova pokupiti, do sada su se hiljadu puta ocijepili, hiljadu puta osnivali reprezentaciju RS-a itd. itd. mislim smiješno.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Arena njanjajevo prenosi, ceka se potvrda.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Tacno prijatelju. Ja koliko znam ArenaSport 1 ima ugovor sa FK Sarajevo i prenosit ce njihove sve domace utakmice do kraja prvog dijela sezone izuzev derbija. Nase sve gostujuce tekme je trebala prenositi MojaTv, ali nije doslo do produzenja ugovora. Kada smo mi u pitanju jos je BHT ostao u igri, a posto je MojaTv ispala iz igre, MOZDA se ArenaSport 1 ukljuci u igru.AboveTheLaw je napisao/la:Arena njanjajevo prenosi, ceka se potvrda.

Sa teme Premijer liga BiH - OpcenitoDzoleZeljo je napisao/la: Tacno prijatelju. Ja koliko znam ArenaSport 1 ima ugovor sa FK Sarajevo i prenosit ce njihove sve domace utakmice do kraja prvog dijela sezone izuzev derbija. Nase sve gostujuce tekme je trebala prenositi MojaTv, ali nije doslo do produzenja ugovora. Kada smo mi u pitanju jos je BHT ostao u igri, a posto je MojaTv ispala iz igre, MOZDA se ArenaSport 1 ukljuci u igru.Od komsija ili zenicana (jer je i Celik na Areni Sport 1) zna neko sigurno kako stoje stvari oko tih prenosa, pa bih molio nesto konkretnije da nam objasne. Hvala
vivaILchelik je napisao/la:Ugovor popisan s Čelikom, Sarajevom, Borcem, Sirokim i Zeljeznicarom...Zel je napisao/la:Koju ce li oni tekmu prenositi sad u subotu...
I da zakljucimo, na pohvalu nekog zenicanina sto prenose utakmice Celika iz Arene su ovako odgovorili:sto znaci da nece prenositi samo utakmice Celika i Sarajeva kako neki ovdje na forumu vole istaci.Nakon prenosa JSL-a, hrvatske lige, Arena Sport je obezbedila prava prenosa BH Telecom Premijer Lige. Svakog kola biće prikazivana minimum po jedna utakmica ovog takmičenja.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, F1921B i 35 gostiju.