pozicija koja je najkriticnija u klubu se i dalje ne popunjava

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ma PSV bi nas za njeg opeljušio samo tako...MarcusLFC je napisao/la:E i meni je on želja što se tiče krila ali šanse da ga naši opaze su ravne nuli.
haman ko njukastlEBSCO je napisao/la:Ma PSV bi nas za njeg opeljušio samo tako...MarcusLFC je napisao/la:E i meni je on želja što se tiče krila ali šanse da ga naši opaze su ravne nuli.
Vjeruj da mi nebi smetalo kad bi dali 35 miliona za Mertensa u zadnjem danu transfer roka, barem bi nešto normalno kupiliAdmir_Sa je napisao/la:haman ko njukastlEBSCO je napisao/la:Ma PSV bi nas za njeg opeljušio samo tako...MarcusLFC je napisao/la:E i meni je on želja što se tiče krila ali šanse da ga naši opaze su ravne nuli.![]()
When asked about the potential signings of Nuri Sahin and Tello, BR smiled and responded with "We will see in the next 48hours"
BR says he's looking to bring in 1-2 more player in the next 48hours.
Ma slabo nalazim vremena dok je ova off sezonaCarlo je napisao/la:dobro se sjetio i ti napisati koji post, nije te bilo ima godinaEdin TM87 je napisao/la:Nadam se da cemo jaki biti na sredini, dugo cuvati loptu i stvarati sanse. U odbrani smo beton, a u napadu realizacija da se popravi...
Pare tu igraju najveću ulogu, slična stvar je bila i sa Torresom samo što je Torres želio da ide, a Agger hoće da ostane, sve je to do gazdi kako odluče, koliko znam ko ponudi 27 miliona može ući u pregovore sa Aggerom, City je već izašao iz utrke a čisto sumnjam da će Barca istrest te pare.MarcusLFC je napisao/la:I meni se sve više čini da će otići, ne mogu vjerovati, prodat će čovjeka koji želi ostati.
Izgleda da ta pozicija i nije potrebna Rodgersu, vjerovatno vidimo majstore pas igre na terenu i izbacivanje Suareza i Borinija prema krilima, tu je uvijek Downing da uleti, pa vjerovatno i Sterling upiše par nastupa.Admir_Sa je napisao/la:Mertens izdominirao sinoc kad je ušao za belgiju, gol i asistencija
pozicija koja je najkriticnija u klubu se i dalje ne popunjava
Ona s OBN-a?AllenLFC je napisao/la:Da mi poslujemo kao Newcastle sve bi bilo lakse ...Anita za 6 mil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svatite da mi ne možemo poslovati kao Newcastle jednostavno zato što smo mi veličina za njih, isto tako drugi veći klubovi kad se pročuje da se zanimaju za nekog igrača Barsa, Real, Liverpool Man Utd...idt odma skoči cijena i sa tim se moramo nositi i .AllenLFC je napisao/la:Da mi poslujemo kao Newcastle sve bi bilo lakse ...Anita za 6 mil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Edin TM87 je napisao/la:Ona s OBN-a?AllenLFC je napisao/la:Da mi poslujemo kao Newcastle sve bi bilo lakse ...Anita za 6 mil![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()