FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Schlager, "jedan i jedini" je zreo za bananicu. Ili bananica za "jednog i jedinog" ili da mu opet pocnem dijeliti lekcije! 

HAJ FAJV
ma nije jos....nek je on nama ziv i zdrav...
ma da smo mi živi i zdravi hahahaha hahahahahaSchlager je napisao/la:ma nije jos....nek je on nama ziv i zdrav...

gdje se ja mogu zaliti protiv odluke da moderator bude schlager
LIJEPO MOLIM
LIJEPO MOLIM
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
- jedna si jedina
- Kontakt:
ah šta ti je simpa ti opet protiv mene, i nemoj bogati ti dijeliti lekcije
jesi to opet na inetrnetu, pa maca odvoji se MOLIM TE
i pozdrav za lešinara velikog poznavaoca fudbala i objektivog lika za razliku od nekih simpatizera
i hoću i ja da budem moderator
skonto sam što su postavili schlagera za moderatora sigurno da zadovolje nacionalni ključ, jesam li upravu
jesi to opet na inetrnetu, pa maca odvoji se MOLIM TE
i pozdrav za lešinara velikog poznavaoca fudbala i objektivog lika za razliku od nekih simpatizera
i hoću i ja da budem moderator

skonto sam što su postavili schlagera za moderatora sigurno da zadovolje nacionalni ključ, jesam li upravu
tax je napisao/la:gdje se ja mogu zaliti protiv odluke da moderator bude schlager
LIJEPO MOLIM
Žali se fudbalskom savezu bih , i ostalim oragnima saveza , ako ti oni ne odobre tu žalbu , imaš sud za ljudska prava u Strazburu ...

...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
mozes se meni zalit ako hoces ja cu ga banovat samo reci ako ti nesto skrivitax je napisao/la:gdje se ja mogu zaliti protiv odluke da moderator bude schlager
LIJEPO MOLIM

alal vera kako se ovdje kucaju postovi
i sad jefno tesko pitanje za milion
u koliko sati se igra utakmica u prijedoru? ako neko zna da mi kaze....

jos bolji je napisao/la:alal vera kako se ovdje kucaju postovi![]()
i sad jefno tesko pitanje za milion
![]()
u koliko sati se igra utakmica u prijedoru? ako neko zna da mi kaze....
Nezna se još ... Sutra će se znati tačan termin .. !!!
mislim 15h 30 min,ali jos nije potvrdjeno zvanicno.
- Simpatizer
- Kontakt:
Zali se Vodovodu!tax je napisao/la:gdje se ja mogu zaliti protiv odluke da moderator bude schlager
LIJEPO MOLIM
Da neces ti da nam budes moderator na ovoj temi? Treba da si sretan sto je Schlager moderator, posto je najtolerantniji prema provokatorima. Da sam ja mod ti bi odletio poslije prvog takvog pitanja!

Ovo narocito vazi sa "jednog i jedinog djeckica".

Od tebe se necu nikada odvojiti, posjedujem te!

HAJ FAJV
Simpatizer je napisao/la:Zali se Vodovodu!tax je napisao/la:gdje se ja mogu zaliti protiv odluke da moderator bude schlager
LIJEPO MOLIM
Da neces ti da nam budes moderator na ovoj temi? Treba da si sretan sto je Schlager moderator, posto je najtolerantniji prema provkatorima. Da sam ja mod ti bi odletio poslije prvog takvog pitanja!
Ovo narocito vazi sa "jednog i jedinog djeckica".![]()
Buahahahhaha .. Jedan Jedini sad si gotov

Simpatizer je napisao/la:Zali se Vodovodu!tax je napisao/la:gdje se ja mogu zaliti protiv odluke da moderator bude schlager
LIJEPO MOLIM
Da neces ti da nam budes moderator na ovoj temi? Treba da si sretan sto je Schlager moderator, posto je najtolerantniji prema provkatorima. Da sam ja mod ti bi odletio poslije prvog takvog pitanja!
Kolega,nemoj da me degradiras,nisam ja moderator samo za ovu temu,imam ja malo sira ovlascenja....
Tax,ne znam stvarno gdje se mozes zaliti,novi sam u poslu....valjda ce neko od sefova procitati tvoju zelju i kontaktirati te na PM....
sta ba ti pricas ko je tebe sta pito je li ?'''? sto si primitivac lijepo pitamSimpatizer je napisao/la:Zali se Vodovodu!tax je napisao/la:gdje se ja mogu zaliti protiv odluke da moderator bude schlager
LIJEPO MOLIM
Da neces ti da nam budes moderator na ovoj temi? Treba da si sretan sto je Schlager moderator, posto je najtolerantniji prema provokatorima. Da sam ja mod ti bi odletio poslije prvog takvog pitanja!
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
- jedna si jedina
- Kontakt:
pa kakvi ste vi navijači ne znate kad vam klub igra, evo ja ću vam reći igra u 15.30, i moj simpa takvim ko ti nikad neće ni dati da budu moderatori, sam si reko da je schlager tolerantan i da je zbog toga moderator(i naravno zbog n.k),
Mi smo najverniji navijači , eto kakvi smo , a što se tiče utakmice , sad mi reče jedan momak iu PD nez se jel se igra upola 4 ili u 4 , tako da odmah ne drečiš i ne provociraš ... !!!jedna si jedina je napisao/la:pa kakvi ste vi navijači ne znate kad vam klub igra, evo ja ću vam reći igra u 15.30, i moj simpa takvim ko ti nikad neće ni dati da budu moderatori, sam si reko da je schlager tolerantan i da je zbog toga moderator(i naravno zbog n.k),
- Република Српска
- Kontakt:
RUTINSKA POBJEDA, borca nad sirokim.slazem se sa shlagerom da su gosti imali jedan period inicjative i bolje igre, negde 15-20 minuta.
mi imamo tri izuzetno dobra stopera,
a pohvalio bih ovog novog zadnjeg veznog sto je igrao par puta (markac, cini mi se).
mi imamo tri izuzetno dobra stopera,
a pohvalio bih ovog novog zadnjeg veznog sto je igrao par puta (markac, cini mi se).
? & ?, & $ " ЊЕЕЕЕЕЕ, ЗА ЊУ " СЕ, " &, & & ? ? ?
markic toni
- jedna si jedina
- Kontakt:
ti si baš osjetljiv momak, šta god kažeš provociram, de ba opusti se i uživaj na bosansko-hercegovačkom forumu, a što se tiče vaše vjernosti, samo ću reći da niste vjerni ni na forumu, a ne na utakmicama, od ovih 95str. napisali ste 70 ove sezone, gdje ste bili prije toga aaaa....? je napisao/la:Mi smo najverniji navijači , eto kakvi smo , a što se tiče utakmice , sad mi reče jedan momak iu PD nez se jel se igra upola 4 ili u 4 , tako da odmah ne drečiš i ne provociraš ... !!!jedna si jedina je napisao/la:pa kakvi ste vi navijači ne znate kad vam klub igra, evo ja ću vam reći igra u 15.30, i moj simpa takvim ko ti nikad neće ni dati da budu moderatori, sam si reko da je schlager tolerantan i da je zbog toga moderator(i naravno zbog n.k),
- Simpatizer
- Kontakt:
Ma ne brini se ti, srce moje! Da sam ja mod sve druge bih banovao, samo tebe bih postedio. Tvoj "rad" na temi o lideru je fascinantan i bilo bi zaista steta sputavati nesto sto se rijetko vidja.jedna si jedina je napisao/la:pa kakvi ste vi navijači ne znate kad vam klub igra, evo ja ću vam reći igra u 15.30, i moj simpa takvim ko ti nikad neće ni dati da budu moderatori, sam si reko da je schlager tolerantan i da je zbog toga moderator(i naravno zbog n.k), i ako bi ti zbog onakvog bezazlenog pitanja dao ban očigledno ti je tata dodik nešta o rodu, jer čobani ne znaju drugačije nego agresivno i silom

Pa sta i ako je Schlager izabran zbog nac. kljuca?! I mi Srbi se moramo pitati za mnogo stvari! Samim tim odlucili smo da zaposjednemo ovaj dio foruma.

A Dodo je mila majka za tebe, mislio sam da niko ne moze lupetati vise od njega. Hvala ti sto me demantujes iz posta u post.

@tax
Kada si pitao nisi naznacio koga pitas. Posto to nisi uradio odgovorio sam ti na besmisleno pitanje.
HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.