Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ziru daje u PL oko 15 golova i namjestice ih jos podosta,ima perfektnu tehniku ledjima prema golu,poldi isto tako uz jos par asistencija i to je tih robinovih 30 golova,a plus u odnosu na proslu sezonu je santi,on ce ove godine bit itekakva prevaga i od njega ocekujem ove godine najvise,mislim da ce bit ubjedljivo nas najbolji igrac
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
"Goal.com
EXCLUSIVE: Arsenal are on the brink of selling Alex Song to Barcelona for £15 million following a breakthrough in talks.
Yep, more bad news for Gunners fans we're afraid...
On the positive side, there have been some excellent arrivals to the Emirates earlier this summer. But this last 24 hours has not been pretty!"
EXCLUSIVE: Arsenal are on the brink of selling Alex Song to Barcelona for £15 million following a breakthrough in talks.
Yep, more bad news for Gunners fans we're afraid...
On the positive side, there have been some excellent arrivals to the Emirates earlier this summer. But this last 24 hours has not been pretty!"
-
- Kontakt:
Nije da ismijavam nekog, al ne znam dal postoje navijaci ili grupa ljudi koja je vise dresova zapalila u zadnjih 10 godina. Covjek bi pomislio da ljudi vole cisto pravit pozare ili da imaju nesto protiv dresova kao odjece. 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- Marsal
- Kontakt:
Le Grove @LeGroveOn the attitude thing with Song... let's just say he's been very vocal for a while about the type of club he could be playing for.
Le Grove @LeGroveI've heard he's had a negative impact on some of the other players in the squad as well.
Le Grove @LeGroveRemains to be seen if he'll go... but the smoke is clearly pointing towards a raging fire.
Le Grove @LeGroveA bit of news from my contact, Song has said his goodbyes (I know it's elsewhere). So it is adios to Alex Song confirmed.
Zbogom prosječni zadnji vezni, malo bolji centralni vezni. Želim ti ugodno sjedenje na klupi i gledanje pravih majstora Xavija i Inieste kako osvajaju trofeje, možda i naučiš nešto od njih.
Kako mi je samo drago što nas napušta ovaj mediokritet, sad sam siguran da će AW dovest zamjenu i da ćemo imati bolju defanzivu nego prošle godine.
Le Grove @LeGroveI've heard he's had a negative impact on some of the other players in the squad as well.
Le Grove @LeGroveRemains to be seen if he'll go... but the smoke is clearly pointing towards a raging fire.
Le Grove @LeGroveA bit of news from my contact, Song has said his goodbyes (I know it's elsewhere). So it is adios to Alex Song confirmed.
Zbogom prosječni zadnji vezni, malo bolji centralni vezni. Želim ti ugodno sjedenje na klupi i gledanje pravih majstora Xavija i Inieste kako osvajaju trofeje, možda i naučiš nešto od njih.
Kako mi je samo drago što nas napušta ovaj mediokritet, sad sam siguran da će AW dovest zamjenu i da ćemo imati bolju defanzivu nego prošle godine.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Song je bio dobar igrac,ne treba sad to umanjivati.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- Marsal
- Kontakt:
Dobar i to je sve, nikada odličan, nikada neka svjetska klasa.SA1946 je napisao/la:Song je bio dobar igrac,ne treba sad to umanjivati.
Ne mogu vjerovat da ga Barca uzima, mislim da ga uzimaju tek onako, eto da se nešto kupuje. ali hvala im jer platit će ga oko 20 miliona eura.
Sad Song ispade prosjecan igrac? Covjek koji je jak kao zemlja, koji je bio dobar u defanzivi, koji je dijelio pasove kao neki vrhunski play.
Stvarno, jadni smo mi navijaci Arsenala.
"Izvinite, ali ne mogu da imam poštovanje prema kapetanu koji napušta brod. Wenger je napravio odličan posao, on je ekonomista, prodao je istrošenog igrača. Van Persie više nikad neće biti isti igrač", napisao je na Twitteru Eboue, trenutno igrač Galatasaraya.
Edit:
@marsal
nadji mi, osim essiena, defanzivnog koji je bolji od njega.
"Izvinite, ali ne mogu da imam poštovanje prema kapetanu koji napušta brod. Wenger je napravio odličan posao, on je ekonomista, prodao je istrošenog igrača. Van Persie više nikad neće biti isti igrač", napisao je na Twitteru Eboue, trenutno igrač Galatasaraya.
Edit:
@marsal
nadji mi, osim essiena, defanzivnog koji je bolji od njega.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 16 avg 2012, 15:26, ukupno mijenjano 2 puta.
- Marsal
- Kontakt:
I opet završi iznad Čelzija, Totenhama i Liverpoola.Saurman je napisao/la:Wenger proda sve što valja.

Jadni ste vi koji mislite da je on igračina.Edin.- je napisao/la:Sad Song ispade prosjecan igrac? Covjek koji je jak kao zemlja, koji je bio dobar u defanzivi, koji je dijelio pasove kao neki vrhunski play.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Nećemo srati, Songo je predobar igrač, ali nije WC iz jednog razloga - nije dobar u defanzivi. On je napadački odličan, al u šta će on u Barceloni u vezi, pored onakvih fantastičnih igrača. Drugo, ako bude igrao štopera, propast će, al doslovce propast.
Ako ide, neka mu je sretno. M'Vila/Capoue dobro nam došli !
Ako ide, neka mu je sretno. M'Vila/Capoue dobro nam došli !
nemojte sad srat da nije dobar igrac,jest i predobar al sa mvilom necemo bit nista slabiji
#Voajeroljupci na respiratorima.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel i ja Marsale? I Ja, ja mislim da je Song dobar igrac. A ne znam sta bih rekao, ne napusta nas defanzivni vezni, vec centralni ili ofanzivni, govorim u odnosu na proslu sezonu, vise je Arteta bio defanzivni nego on. Arsenal vjerovatno opet nece ispasti iz najbolja 4 kluba u EPL, ali tesko da moze nesto vise bez jednog mozda i dva pojacanja zavisno od Songa.
Celik!3,2,2.
Marsal je napisao/la:I opet završi iznad Čelzija, Totenhama i Liverpoola.Saurman je napisao/la:Wenger proda sve što valja.![]()
Prošle sezone je imao RvP koji je imao sezonu života i prvenstveno zahvaljujući njemu Arsenal završio među 4 ekipe.Ove sezone će to ići malo teže jer Giroud i Podolski nisu dostojne zamjene za Robina.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jest zato je godinu prije bio Nasri, pa bio Cesc, i svi otisli i opet Arsenal medju privm. I svake godine kazu da Arsenal ispada, a Arsenal vec 16 godina nikako da ispadne. Naci ce se neko drugi da bude heroj, to je najmanji problem.
Celik!3,2,2.
Wenger zna- al u qrcu
On i da hoce, ne moze graditi ekipu sposobnu za osvajanje trofeja, jer konstantno iz Arsenala odlaze najbolji igraci.
Jadna je i politika kluba, dovela se 3 igraca, i odma moraju pokrit ovo sto su platili. Dok se ne zaduze 100m i ne dovedu 3 super pojacanja, nikad necemo osvojit trofej.
On i da hoce, ne moze graditi ekipu sposobnu za osvajanje trofeja, jer konstantno iz Arsenala odlaze najbolji igraci.
Jadna je i politika kluba, dovela se 3 igraca, i odma moraju pokrit ovo sto su platili. Dok se ne zaduze 100m i ne dovedu 3 super pojacanja, nikad necemo osvojit trofej.
Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 16 avg 2012, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Kolega tebi baš nije lakoMarsal je napisao/la:

Marsal, ne kenjaj ziv bio.
Song je igracina samo takva, i ko god kaze da je prosjek, taj nema veze o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu.

Song je igracina samo takva, i ko god kaze da je prosjek, taj nema veze o najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu.
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
-
- Kontakt:
Dajte ba,cuj Song nije igracina pa sta je vama,WC igrac u to nema dileme,prosle godine uz RvP-a najbolji,al ja ne vjerujem da ce otici,pa neki dan je na Sky-u izjavio da ostaje tako da...
- Marsal
- Kontakt:
Kasnije ću vrlo rado napisat koju o afričkom gladijatoru i pasing maestru, Songu Bilongu.
Nemam vremena sad.

Nemam vremena sad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.