HA HA HA,poredis Zelju sa Dinamom i Partizanom,Maribor je za vas institucijaaleksandar_veliki je napisao/la:Dobro zboris, a kako je Tata stekao ugled u Evropi, pa i u svijetu, lopovlukom ili ovim sto ti govoris. Vidis, nije sve crno bijelo.seven je napisao/la:Ja i dalje ne mogu idealizirati Osima i stvarati od njega sveca,kad znam da to nije, niti je to zaslužio nečim
a ugled u Evropi se ipak stiče poštenjem i radom (tako su ga i Slovenci stekli), a kako ga mi želimo steći daleko ćemo dogurati (naravno ako ga budemo sticali preko Želje)
Kevin, recimo da se odnos snaga malo poremetio, sto je i ocekivano i sasvim normalno, no hajde reci nam kada je Siroki zadnji put negdje ostecen. Ili, nemoj ovdje, nego na pp, tema je Zvijezda, da ne davimo vise.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- Armageddon2012
- Kontakt:
u vezi ovoga sto pise aco i kevina koji se ismijava....otkad postoji premijer liga,nisam vidio da je neko tako bezocno pokrao borca u banjaluci kao siroki proljetos (0-0)!!
e sad,druga je stvar sto se nasi nisu zalili,pa vi i ne znate za to...to je zbog toga sto se vjestacki stvara takva atmosfera da se veca halabuka dize za poklonjen aut zelji u banjaluci,nego za ostavljanje u igri jesea koji vec ima zuti karton i sa ledja rusi naseg igraca kao zadnji covjek i dva nedosudjena penala za borac...jbg,politika je **** i pokusava nam objasniti da je sarajevo babaroga a sb prijatelji....
istine radi,moram priznati i da se na jesenjoj utakmici siroki-borac (1-1)mogao svirati jedan penal za njih,ali tad je ovaj subotnji jakupovic jos bio nas hahaha
e sad,druga je stvar sto se nasi nisu zalili,pa vi i ne znate za to...to je zbog toga sto se vjestacki stvara takva atmosfera da se veca halabuka dize za poklonjen aut zelji u banjaluci,nego za ostavljanje u igri jesea koji vec ima zuti karton i sa ledja rusi naseg igraca kao zadnji covjek i dva nedosudjena penala za borac...jbg,politika je **** i pokusava nam objasniti da je sarajevo babaroga a sb prijatelji....
istine radi,moram priznati i da se na jesenjoj utakmici siroki-borac (1-1)mogao svirati jedan penal za njih,ali tad je ovaj subotnji jakupovic jos bio nas hahaha
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
ČESTITAM, ma neće srce pući ako Željo pobijedi,možda nećeš vjerovati ali volim ja kad Željo pobjeđuje, problem je ako neke druge stvari pobijede a koje su u zadnje vrijeme dominantne u odnosu na Želju, e to će biti problem care mojsreca je napisao/la:seven mi cemo pobjediti u subotu pa nek ti srce pukni
sreca zvijezdi sto uvijek ima odlicno sudenje na kosevu 

pošteno od tebe, ali ja moram reći da Zvijezda nikada nije bila oštećena kada je igrala protiv Širokog ni u Gradačcu niti na Širokom BriguArmageddon2012 je napisao/la:u vezi ovoga sto pise aco i kevina koji se ismijava....otkad postoji premijer liga,nisam vidio da je neko tako bezocno pokrao borca u banjaluci kao siroki proljetos (0-0)!!
aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro zboris, a kako je Tata stekao ugled u Evropi, pa i u svijetu, lopovlukom ili ovim sto ti govoris. Vidis, nije sve crno bijelo.seven je napisao/la:Ja i dalje ne mogu idealizirati Osima i stvarati od njega sveca,kad znam da to nije, niti je to zaslužio nečim
a ugled u Evropi se ipak stiče poštenjem i radom (tako su ga i Slovenci stekli), a kako ga mi želimo steći daleko ćemo dogurati (naravno ako ga budemo sticali preko Želje)
Kevin, recimo da se odnos snaga malo poremetio, sto je i ocekivano i sasvim normalno, no hajde reci nam kada je Siroki zadnji put negdje ostecen. Ili, nemoj ovdje, nego na pp, tema je Zvijezda, da ne davimo vise.
ne znam kakav ugled ima tata u Evropi, ali u BIH nikakav jer ga je svuda bilo ali u BIH nimalo, sumnjam da bi on ikada prihvatio da bude na mjestu Muzurovića krajem 90-tih
Vas smo pobijedili poosteno, a to sto se vi zalite zbog jednog auta, i to smatrate stelom onda Ok. Sent from iPhone using Taptalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima dobar ugled sredio je Zelji samo 5 ili 6 golova u evropi neznam tacno, da prime naravno.... joj jos samo kad se sjetim kako su se veselili sto su dobili maribor, jos kazu sredio im babo hahahhahhahaahha
bagrcavi je napisao/la:Vas smo pobijedili poosteno, a to sto se vi zalite zbog jednog auta, i to smatrate stelom onda Ok. Sent from iPhone using Taptalk
a đe su dokazi a?

Odem ja do Gratza, fakat ima ugled i ostavio je traga tamo, u Beogradu i Grčkoj niko ga i ne spominje, a Japan nije Evropa.Odes malo do Evrope pa vidis, znaju Zmajevi kakav ugled ima, a ako ti nije mrsko malo skokni i do Japana druze, kazu da tamo ruke ljube kad spoemenes Tatu, e tamo se ugled stice lopovlukom, a price o patriotizmu mi pricaj negdje drugdje, na takve se ne lozim.
Ne loži se ni tata na patritizam nego na lovu očigledno, ako nema love bez mane ko domina
I ja se pitam gdje su tebi dokazi za to sto laprdas zadnja 2 dana ?seven je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Vas smo pobijedili poosteno, a to sto se vi zalite zbog jednog auta, i to smatrate stelom onda Ok. Sent from iPhone using Taptalk
a đe su dokazi a?
DRUG NEBI TI PUNCA
CUj biti i nebit, to je prva kod kuce i svi normalni ljudi su toga svjesni, samo sto ima ovda ljudi sa nerealnim zeljama... pa prosle godine nismo imali mozda dvije pobjede u gostima a sad se nesto loze smijesnoaleksandar_veliki je napisao/la:Otisli smo predaleko, i ja sa vama, a samo sam pokusao reci da se ne lozite i ne smarate sa sudjenjem, uticajem i slicno. "Mali" ste, ne samo vi, nego i mnogi drugi klubovi, a svugdje na tusvje se zna ko je "mali, a ko "veliki". Nego, cujem da je Kunticu ova tekma biti ili ne biti.
aleksandar_veliki je napisao/la:Otisli smo predaleko, i ja sa vama, a samo sam pokusao reci da se ne lozite i ne smarate sa sudjenjem, uticajem i slicno. "Mali" ste, ne samo vi, nego i mnogi drugi klubovi, a svugdje na tusvje se zna ko je "mali, a ko "veliki". Nego, cujem da je Kunticu ova tekma biti ili ne biti.
nema veze bilo je ugodno ćaskanje, ma Kuntić je dugoročno rješenje njegov status ne zavisi od ove tekme, kao što ni Jović, Ninković nisu dobijali nogu zbog jednog neuspjeha, ustvari Zvijezda niti jednom treneru nije dala nogu, uvijek su se sami povlačili kada su mislili da nisu dobro odrađivali svoj posao
Sinoć sam kratko bio na treningu kada su igrali izmedju dva gola.posebno me odusevio ovaj mali,mislim da se zove Pilavdžić,sjajna tehnika i ekstra brzina.Zanima me,dal je neko čuo ili je to bomba da se na sinošnjem treningu pojavio jedan ekstra napadač sa ovih prostora.Ja ga u ono kratko vrijeme nisam primjetio a ljudi kažu da je pred potpisom.Radi se o igraču koji slovi za bolje napadače PL.ne bih da lupam džaba,tako da ne pominjem njegovo ime 

aleksandar_veliki je napisao/la:A vidi, nakon tri poraza je tesko dici ekipu, odmah dolazi i cetvrti i onda si glavni kandidat za ispasti. Ne znam, ali ako izgubi od Zelje, najbolje mu se zahvaliti, trebat ce neki pozitivan sok, bar tako mislim.seven je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Otisli smo predaleko, i ja sa vama, a samo sam pokusao reci da se ne lozite i ne smarate sa sudjenjem, uticajem i slicno. "Mali" ste, ne samo vi, nego i mnogi drugi klubovi, a svugdje na tusvje se zna ko je "mali, a ko "veliki". Nego, cujem da je Kunticu ova tekma biti ili ne biti.
nema veze bilo je ugodno ćaskanje, ma Kuntić je dugoročno rješenje njegov status ne zavisi od ove tekme, kao što ni Jović, Ninković nisu dobijali nogu zbog jednog neuspjeha, ustvari Zvijezda niti jednom treneru nije dala nogu, uvijek su se sami povlačili kada su mislili da nisu dobro odrađivali svoj posao
ma od tih šokova niko nema koristi, a znalo se odmah da prva 4 kola idu u vodu, bod iz 4 prva kola bi bio realano veliki uspjeh, znaju to i igrači i uprava
i ja sam nesto nacuo za tog napadačavatreni je napisao/la:Sinoć sam kratko bio na treningu kada su igrali izmedju dva gola.posebno me odusevio ovaj mali,mislim da se zove Pilavdžić,sjajna tehnika i ekstra brzina.Zanima me,dal je neko čuo ili je to bomba da se na sinošnjem treningu pojavio jedan ekstra napadač sa ovih prostora.Ja ga u ono kratko vrijeme nisam primjetio a ljudi kažu da je pred potpisom.Radi se o igraču koji slovi za bolje napadače PL.ne bih da lupam džaba,tako da ne pominjem njegovo ime
vatreni je napisao/la:Sinoć sam kratko bio na treningu kada su igrali izmedju dva gola.posebno me odusevio ovaj mali,mislim da se zove Pilavdžić,sjajna tehnika i ekstra brzina.Zanima me,dal je neko čuo ili je to bomba da se na sinošnjem treningu pojavio jedan ekstra napadač sa ovih prostora.Ja ga u ono kratko vrijeme nisam primjetio a ljudi kažu da je pred potpisom.Radi se o igraču koji slovi za bolje napadače PL.ne bih da lupam džaba,tako da ne pominjem njegovo ime
Da radi se o napadaču sa imenom: Molkerei Zott

Kuntić nije zadovoljan realizacijom.Pandza nije bio fit prva dva kola,tako da vjerujem u ovo sto sam jutros čuo,
ne bašseven je napisao/la:vatreni je napisao/la:Sinoć sam kratko bio na treningu kada su igrali izmedju dva gola.posebno me odusevio ovaj mali,mislim da se zove Pilavdžić,sjajna tehnika i ekstra brzina.Zanima me,dal je neko čuo ili je to bomba da se na sinošnjem treningu pojavio jedan ekstra napadač sa ovih prostora.Ja ga u ono kratko vrijeme nisam primjetio a ljudi kažu da je pred potpisom.Radi se o igraču koji slovi za bolje napadače PL.ne bih da lupam džaba,tako da ne pominjem njegovo ime
Da radi se o napadaču sa imenom: Molkerei Zott

nije bio napadac jucer ali se ocekuje danas ili sutra.i ne kotira kao jedan od najboljih napadaca ali bi nama sigurno dobro dosao.i ako dode on ne dolazi kao zamjena pandzi nego dolazi da zajedno igraju u napadu 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.