Ima dosta ekipa tako nesto, ali nije nasa repka dovoljno velika da dobije tako nesto.Pirke je napisao/la:Sto se tice natpisa na dresu, meni se je svidjala poruka na/u jednom dresu Liverpoola (prvi adidasov).
Na unutrasnjoj strani, na donjem dijelu leda, je naopako pisalo "You'll never walk alone".
Tako da kad oblacis dres, vidis tu poruku.
Da su neka druga vremena, bio bi dobar fol sa "Jedna si jedina" ali eto...
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Desiti će se i to nekada, ostaje nam da se nadamo, ako ništa
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bit će jednog dana, samo se nadam da ću ja to doživjet..Cartman je napisao/la:Ima dosta ekipa tako nesto, ali nije nasa repka dovoljno velika da dobije tako nesto.Pirke je napisao/la:Sto se tice natpisa na dresu, meni se je svidjala poruka na/u jednom dresu Liverpoola (prvi adidasov).
Na unutrasnjoj strani, na donjem dijelu leda, je naopako pisalo "You'll never walk alone".

Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ma sumnjam, ne isplati im se nesto ekstra pravit za malu drzavu. To mozda imaju samo najvece reprezentacije i klubovi.h1a2s3o je napisao/la:Bit će jednog dana, samo se nadam da ću ja to doživjet..Cartman je napisao/la:Ima dosta ekipa tako nesto, ali nije nasa repka dovoljno velika da dobije tako nesto.Pirke je napisao/la:Sto se tice natpisa na dresu, meni se je svidjala poruka na/u jednom dresu Liverpoola (prvi adidasov).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Papastathopoulos
- Kontakt:
to bi oni sad i da im pise "jedna si jedina" na dresu !?
nek trazi dzeko posebno da mu legea napise na ledjima ispod broja "babo, volim te!", nek zna co'jk
jbt, da nam je promijeniti us*anu legeu pa sta god pisalo, yebe mi se...samo da ne igraju u vrecama...

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne sponzorise Legea sada 1000 klubova pa da nema vremena...Cartman je napisao/la:Ma sumnjam, ne isplati im se nesto ekstra pravit za malu drzavu. To mozda imaju samo najvece reprezentacije i klubovi.h1a2s3o je napisao/la:Bit će jednog dana, samo se nadam da ću ja to doživjet..Cartman je napisao/la:Ima dosta ekipa tako nesto, ali nije nasa repka dovoljno velika da dobije tako nesto.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Jesi li ti ista procitao? Ili si vidio dvije tri rijeci, nesto skontao i prema tome odgovorio?Papastathopoulos je napisao/la:to bi oni sad i da im pise "jedna si jedina" na dresu !?![]()
nek trazi dzeko posebno da mu legea napise na ledjima ispod broja "babo, volim te!", nek zna co'jk
jbt, da nam je promijeniti us*anu legeu pa sta god pisalo, yebe mi se...samo da ne igraju u vrecama...
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
citao sam naravno sve, jer mi bude dosadno na poslu pa citamPirke je napisao/la:Jesi li ti ista procitao? Ili si vidio dvije tri rijeci, nesto skontao i prema tome odgovorio?Papastathopoulos je napisao/la:to bi oni sad i da im pise "jedna si jedina" na dresu !?![]()

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mene boli briga jeli Bosnia and Herzegovina ili BiH, dodje na isto.Papastathopoulos je napisao/la:citao sam naravno sve, jer mi bude dosadno na poslu pa citamPirke je napisao/la:Jesi li ti ista procitao? Ili si vidio dvije tri rijeci, nesto skontao i prema tome odgovorio?Papastathopoulos je napisao/la:to bi oni sad i da im pise "jedna si jedina" na dresu !?![]()
i ono sto sam ja pohvatao je to da vam je krivo sto pise "bosnia and herzegovina" (!?) a ne bosna i hercegovina...da neke repke imaju svoje nadimke na dresovima i da vi zelite da pise "jedna si jedina"...ima li nesto sto sam zaboravio ?
Sto se tice "Jedna si jedina", nisi razumio. Evo sto sam napisao: Da su neka druga vremena, bio bi dobar fol sa "Jedna si jedina" ali eto...
Nije mi krivo, samo kazem da bi bio dobar fol. Ne kukam sto to ne pise, ali kad smo vec na temi natpisa, napisao sam sto sam vidio u jednom dresu, sto je, po meni, furka.
Licno, boli me briga za dres, ovi Legeini su meni uvijek bili dobri.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
ma dresovi kurcu ne valjaju i da je ista ozbiljno ko sto nije u ovoj drzavi, neko bi se potrudio oko toga jer je taj vizuelni dojam vise nego bitan.......ovako, bolje da ih ja dizajniram a pravi borac travnik
Pokenjam se ja na komitet i njihov ugovor.Koja bruka.
Ljepse dresove ima Kambodja.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
Isto ko da je najmanja velicina onih dresova XL, ne zna se sta je gore kad vidis da je igrac propo u dres il sto su svakom siroki oko vrata il sto su rukavi do pola podlaktice il sto su brojevi ko da smo svi u drzavi nacoravi. 

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Je l' ti Komitet potpisivao višegodišnji ugovors s Legea-om ili Uške robijaš???SA1946 je napisao/la:Pokenjam se ja na komitet i njihov ugovor.Koja bruka.
Ugovor se uvijek moze prekinuti ako ti isporuce "pidzame" kao sinoc.voltron30 je napisao/la:Je l' ti Komitet potpisivao višegodišnji ugovors s Legea-om ili Uške robijaš???SA1946 je napisao/la:Pokenjam se ja na komitet i njihov ugovor.Koja bruka.
Bio je do 2012 al' kad su ovi dosli produzili su.U svakom slucaju sve se moze raskinuti.voltron30 je napisao/la:Je l' ti Komitet potpisivao višegodišnji ugovors s Legea-om ili Uške robijaš???SA1946 je napisao/la:Pokenjam se ja na komitet i njihov ugovor.Koja bruka.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
A ti znaš šta piše u ugovoru i znaš kako bi smo mogli fasovat' ako jednostrano prekidamo ugovor?! Nemojte biti djeca tolika, pa davno bi se to raskinulo da nema nekih klauzula, to samo Uške zna i onaj ko je vidio svojim očima taj ugovor.puding je napisao/la:Ugovor se uvijek moze prekinuti ako ti isporuce "pidzame" kao sinoc.voltron30 je napisao/la:Je l' ti Komitet potpisivao višegodišnji ugovors s Legea-om ili Uške robijaš???SA1946 je napisao/la:Pokenjam se ja na komitet i njihov ugovor.Koja bruka.
pa sigurno u tom famozno ugovori negdje se spominje i kvaliteta dresova,i eto ti osnova za raskid...pa ne mozemo u vrećama igrati ebem ga ja,pa jeste vidjeli koliki dres begovic ima,ko satorsko krilo,pa to nije normalno ljudi,ovi iz legeJe ko da se sprdaju sa nama
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
SA1946 je napisao/la:Pokenjam se ja na komitet i njihov ugovor.Koja bruka.
Pa i nisu losi ovi dresovi vala.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Naletih na fejsu na ovu sliku.

Jel moze neko objasniti zasto nama jednu utakmicu pise prezime igraca na dresu, a drugu samo broj..
Ebeni Lihtenstajn ima bolje dresove od nas...
Ebeni Lihtenstajn ima bolje dresove od nas...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Goalgetter, HariTz, jasmin10 i 31 gost.