GOLMANI SU NAM PODJEDNAKI NI JEDAN NIJE DONIO BODOVE SPASA SA STRANE KAO ŠTO JE TO ZNAO KARIĆ KO GOD DA BRANI SMAJIĆ ILI KOVAČEVIĆ ISTO JE VEĆA MI JE BRIGA VEZNA LINIJA I KO ĆE ZABIT GOLvatreni je napisao/la:Je li Kovačeviću slomljen prst danas na treningu ili je nesto blaže.Šteta bi bilo da ne brani,ipak nas je spasavao golijade u mreži Zvijezde.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
seven je napisao/la:Kaže trener Kuntić:
E moj Kuntiću, nemaš pojma šta komitet i sudije spremaju za subotu, vjerujem da će to biti neko novo pravilo do sada neviđeno u pravilniku fudbala.Nikad nisam komentarisao suđenje, ali stvari koje se dešavaju u prva dva kola nisu dobre za bh. fudbal. Priznaju se golovi koji nisu golovi ....
Do sada smo naučili sljedeća pravila:
- start s leđa se sankcioniše kartonom osim ako to rade igrači Želje
- sudac zauzima iste kriterije u istoj utakmici prilikom dosuđivanja slobodnih udaraca, ali ne mora ako je u prodoru Bešlija, Bekrić i co
- ako golman izvan 16-terca rukom zaustavi loptu ili faulira protivničkog igrača, a pri tome je zadnji igračč odbrane sankcioniše se crvenim kartonom, osim ako se radi o golmanu Želje
- gol se priznaje ako lopta cijelim svojim obimom pređe liniju, osim ako se radi o lopti koju je uputio Svraka
Baš me interesuje koje ćemo novo pravilo naučiti u subotu na Banji.
Lazovu, muuucki provokatoru.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Zar tebi seven nikad ne dosadi da pljuješ po Želji,kao da ti je Amar ili neko od igrača uradio nešto pa ih stalno na svakoj temi pljuješ.. da se razumijemo ovakvih ima i Željovaca i ostalih koji samo pljuju po drugim klubovima.. Može li mi neko od navijača ili simpatizera Zvijezde objasniti,u cemu je problem između trenera i navijača ,to nisam upratio,i zašto se tako pred važnu tekmu vrše podjele.. ?seven je napisao/la:Kaže trener Kuntić:
E moj Kuntiću, nemaš pojma šta komitet i sudije spremaju za subotu, vjerujem da će to biti neko novo pravilo do sada neviđeno u pravilniku fudbala.Nikad nisam komentarisao suđenje, ali stvari koje se dešavaju u prva dva kola nisu dobre za bh. fudbal. Priznaju se golovi koji nisu golovi ....
Do sada smo naučili sljedeća pravila:
- start s leđa se sankcioniše kartonom osim ako to rade igrači Želje
- sudac zauzima iste kriterije u istoj utakmici prilikom dosuđivanja slobodnih udaraca, ali ne mora ako je u prodoru Bešlija, Bekrić i co
- ako golman izvan 16-terca rukom zaustavi loptu ili faulira protivničkog igrača, a pri tome je zadnji igračč odbrane sankcioniše se crvenim kartonom, osim ako se radi o golmanu Želje
- gol se priznaje ako lopta cijelim svojim obimom pređe liniju, osim ako se radi o lopti koju je uputio Svraka
Baš me interesuje koje ćemo novo pravilo naučiti u subotu na Banji.
Gradačac je prelijepo mjesto,ko je bio tu samo ima riječi hvale,sredina gdje se čovjek baš može osjećati kao kod kuće..i ocekujem dobru tekmu,pa neka bolji pobijedi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
a zeljovci boli istina. imam neki cudan osjecaj mogli bi dobit zelju u subotu

A ja imam osjecaj da ako izgubite da ce vam se ovdje navuc zeljovaca bruka i da ce vam krv popitmirza_rd je napisao/la:a zeljovci boli istina. imam neki cudan osjecaj mogli bi dobit zelju u subotu![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
kakva care istina.. jedino se slažem da je golman kad je igrao loptom izvan 16 metara trebao dobiti crveni a ne žuti,a sve što je seven pobrojao je slobodno uvjerenje sudije(vezano za faulove,gol Želje protiv Borca itd,..).. i u Engleskoj sudije griješe pa nikom ništa,ovdje kod nas sudija pogriješi odmah ga treba ubiti,i Željo je bio oštecen u Travniku pa šta,nismo se bunili i sudije su ljudi i oni griješe..mirza_rd je napisao/la:a zeljovci boli istina. imam neki cudan osjecaj mogli bi dobit zelju u subotu![]()
![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Armageddon2012
- Kontakt:
zvijezda je najkorektniji klub u ligi....istovremeno i klub na cije se utakmice sudije salju po "kazni",jer jedino ih tu nikada nije cekao koverat.....
najnekorektniji je zeljeznicar,i svakom sudiji je blagdan da sudi zelji...ovo se odnosi samo na zadnje tri godine,da ne bude zabune,nije uvijek zeljo bio takav....ali jbg,amar voli trofeje
ostali su tu i tamo,malo bi radili sa sudijama,malo ne bi....a ako bismo gledali svih 10 zadnjih godina,onda je i zeljo mala maca za siroki brijeg kad je u pitanju kontinuitet rada sa sudijama...
ali ne treba to poistovjecivati sa fk zeljeznicar,koji je jedan veliki klub,niti sa pravim navijacima zelje koji se uopste ne raduju pobjedama i titulama na ovaj nacin,vec zele smekerskog zelju kakav je uvijek bio...pustite ove pojedine forumase,i nemojte zamrziti taj fini klub zbog takvih i zbog amara osima...
najnekorektniji je zeljeznicar,i svakom sudiji je blagdan da sudi zelji...ovo se odnosi samo na zadnje tri godine,da ne bude zabune,nije uvijek zeljo bio takav....ali jbg,amar voli trofeje

ostali su tu i tamo,malo bi radili sa sudijama,malo ne bi....a ako bismo gledali svih 10 zadnjih godina,onda je i zeljo mala maca za siroki brijeg kad je u pitanju kontinuitet rada sa sudijama...
ali ne treba to poistovjecivati sa fk zeljeznicar,koji je jedan veliki klub,niti sa pravim navijacima zelje koji se uopste ne raduju pobjedama i titulama na ovaj nacin,vec zele smekerskog zelju kakav je uvijek bio...pustite ove pojedine forumase,i nemojte zamrziti taj fini klub zbog takvih i zbog amara osima...
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 16 avg 2012, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
sudi jakupovic smecar,jel vas sudija
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
nije,taj je bio nas
iz bihaca?
ali nemamo mi vise svojih,kod nas je zavrseno sa tim od 7.kola prosle jeseni i aleckovica na utakmici protiv zrinjskog...zato i prolazimo ovako kako prolazimo hahahah
ali neka,vise volim casno biti cetvrti nego necasno prvi...

iz bihaca?
ali nemamo mi vise svojih,kod nas je zavrseno sa tim od 7.kola prosle jeseni i aleckovica na utakmici protiv zrinjskog...zato i prolazimo ovako kako prolazimo hahahah
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 16 avg 2012, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
-
- Kontakt:
Ajoj taj nije niciji nego ko vise da... tesko cete ovo u subotu dobiti...astra1922 je napisao/la:sudi jakupovic smecar,jel vas sudija
"JOŠ OD 1926"
care imaš li ti neke dokaze za ovu tvoje optužbe,ovo su teške optužbe,svi govore Široki radi sa sudijama,pa koliko trofeja to oni imaju pa se slomiše 10 godina sa sudijama.. isto tako Željo od kad se Amar vratio hara a ne spominje se kako su Želju krali na sve strane dok se nije Amar vratio.. i ova tvoja teza Amar voli trofeje,nađi mi ti tog trenera da ne voli trofeje.. Amar je bolan i u Japanu osvojio kup sa nekim klubom koji je do tad bio anonimus,da mu i to nije Ivica naštimao,i prije dolaska komiteta je osvajao trofeje....ali care ja tebe razumijem,da i moj klub ne može dobiti neki klub dosta utakmica možda bih i ja bio ljubomoran na taj klub.. al nikad ne bih pokušao omalovažavati necije uspjehe..Armageddon2012 je napisao/la:zvijezda je najkorektniji klub u ligi....istovremeno i klub na cije se utakmice sudije salju po "kazni",jer jedino ih tu nikada nije cekao koverat.....
najnekorektniji je zeljeznicar,i svakom sudiji je blagdan da sudi zelji...ovo se odnosi samo na zadnje tri godine,da ne bude zabune,nije uvijek zeljo bio takav....ali jbg,amar voli trofeje![]()
ma nas je to sto nedamo pare sudijama uvijek kostalo .i dosta smo bodova prosuli zbog toga.iskren da budem volio bi nego ista na svijetu da nasi potplate u subotu jakupovica i da zeljini poslije placu ko pussyArmageddon2012 je napisao/la:nije,taj je bio nas![]()
iz bihaca?

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Željooooo je napisao/la:kakva care istina.. jedino se slažem da je golman kad je igrao loptom izvan 16 metara trebao dobiti crveni a ne žuti,a sve što je seven pobrojao je slobodno uvjerenje sudije(vezano za faulove,gol Želje protiv Borca itd,..).. i u Engleskoj sudije griješe pa nikom ništa,ovdje kod nas sudija pogriješi odmah ga treba ubiti,i Željo je bio oštecen u Travniku pa šta,nismo se bunili i sudije su ljudi i oni griješe..mirza_rd je napisao/la:a zeljovci boli istina. imam neki cudan osjecaj mogli bi dobit zelju u subotu![]()
![]()
griješe sudije i u Engleskoj slažem se, ali kod nas sudije griješe uvijek u Željinu korist, e to je problem care moj
Džaba tražite izgovore, izgubićete u subotu i kraj priče.
DRUG NEBI TI PUNCA
- savatihotece
- Kontakt:
Znamo da vam je svima teško prije utakmice sa gigantom. Jbg probajte kupit sudije, smanjujte go kada je željo u napadu, probajte igrat sa 12 igrača možda sudija ne primijeti, kupite svom golmanu dimije, igračima želje svežite ruke na leđa da sporije trče i da vas ne fataju po terenu, ko slovenci zabranite ulazak na stadion navijačima kojima prebivalište nije u Gradačcu... ako se koje još mogućnosti sjetite slobodno realizirajte. Giganti se i zovu tako iz razloga što im nijedno od nabrojanog neće zasmetati da vam ispraše guzicu.astra1922 je napisao/la:ma nas je to sto nedamo pare sudijama uvijek kostalo .i dosta smo bodova prosuli zbog toga.iskren da budem volio bi nego ista na svijetu da nasi potplate u subotu jakupovica i da zeljini poslije placu ko pussyArmageddon2012 je napisao/la:nije,taj je bio nas![]()
iz bihaca?
Manijaci sjeveroistočne Bosne, Posavine i Semberije u subotu svi na Banju.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
to se podrazumijeva, pa neće valjda Osim rizikovati svoju lovu protiv tamo neke Zvijezde, j.e.b.eš to što ta Zvijezda želi da razvija fudbal ulažući u infrastrukturu i mlade igrače, a pri tome ne duguje nikome pa ni državi ni 1 markebagrcavi je napisao/la:Džaba tražite izgovore, izgubićete u subotu i kraj priče.
poljubis tog s avatara u brkove ili negdje drugo.steta sto nemozes ni doci u gradacac kad imas tlinest godina...bagrcavi je napisao/la:Džaba tražite izgovore, izgubićete u subotu i kraj priče.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
savatihotece je napisao/la:Znamo da vam je svima teško prije utakmice sa gigantom. Jbg probajte kupit sudije, smanjujte go kada je željo u napadu, probajte igrat sa 12 igrača možda sudija ne primijeti, kupite svom golmanu dimije, igračima želje svežite ruke na leđa da sporije trče i da vas ne fataju po terenu, ko slovenci zabranite ulazak na stadion navijačima kojima prebivalište nije u Gradačcu... ako se koje još mogućnosti sjetite slobodno realizirajte. Giganti se i zovu tako iz razloga što im nijedno od nabrojanog neće zasmetati da vam ispraše guzicu.astra1922 je napisao/la:ma nas je to sto nedamo pare sudijama uvijek kostalo .i dosta smo bodova prosuli zbog toga.iskren da budem volio bi nego ista na svijetu da nasi potplate u subotu jakupovica i da zeljini poslije placu ko pussyArmageddon2012 je napisao/la:nije,taj je bio nas![]()
iz bihaca?
Manijaci sjeveroistočne Bosne, Posavine i Semberije u subotu svi na Banju.
igra sa 12 igrača je odlika upravo našeg rivala u subotu i to zna cijela BIH samo se vi pravite ludi i zabijate glavu u pijesak
Znamo da vam je svima teško prije utakmice sa gigantom. Jbg probajte kupit sudije, smanjujte go kada je željo u napadu, probajte igrat sa 12 igrača možda sudija ne primijeti, kupite svom golmanu dimije, igračima želje svežite ruke na leđa da sporije trče i da vas ne fataju po terenu, ko slovenci zabranite ulazak na stadion navijačima kojima prebivalište nije u Gradačcu... ako se koje još mogućnosti sjetite slobodno realizirajte. Giganti se i zovu tako iz razloga što im nijedno od nabrojanog neće zasmetati da vam ispraše guzicu.
Manijaci sjeveroistočne Bosne, Posavine i Semberije u subotu svi na Banju.[/quote]
velika ste sramota za nasu drzavu i nemojte nam prljati temu.sve ste nas osramotili vise puta. ne brukajte nas molim vass ;)bolje je da ove sezone ne izborite evropu postedite nas raznih neugodnosti.i zdravo vise .padobranci
Manijaci sjeveroistočne Bosne, Posavine i Semberije u subotu svi na Banju.[/quote]
velika ste sramota za nasu drzavu i nemojte nam prljati temu.sve ste nas osramotili vise puta. ne brukajte nas molim vass ;)bolje je da ove sezone ne izborite evropu postedite nas raznih neugodnosti.i zdravo vise .padobranci

Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 16 avg 2012, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 0 gostiju.