Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2012, 01:59

To znači da je otvoren put Sahinu. Odlično, njega prodati a Shelveya poslati na posudbu.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 avg 2012, 02:05

OTNYS_YNWA je napisao/la:S obzirom da Modrić vjerovatno ide u Real, onda će 100% Sahin napustiti klub. Za sada, nekih 70% je u Liverpoolu, do sutra to poraste i do 90. :mrgreen:
Doguralo je do 78 % na transfermarketu, a brate, tamo što pređe 70 %, to znači 100 %. Vidjećeš sutra.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 avg 2012, 02:06

ma dolazi sahin 100% :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

AllenLFC
Kontakt:

Post Postao/la AllenLFC » 16 avg 2012, 02:55

Dolaskom Sahina po mom misljenju bi mozda imali i najbolji vezni ,kada se bolje pogleda tu su Gerrard,Allen,Henderson,Adam,Lucas tu su jos Shelvey,Spearing te obecavajuci Suso ,dakle to bih ovako trebalo izgledati :

Lucas Allen Sahin
Gerrard Allen ili Gerrard

Po meni ova prva ima prednost jer je prakticki vec dokazana kao najbolje rjesenje ,a zamjena allen-shelvey nece mnogo toga mjenjati nego ce to jos bolje izgledati .Ostaju nam oni koji nece imati vaznije uloge ,a to su: Shelvey,Adam,Spearing,Henderson sto znaci da definitivno treba jedan out ,Shelveya ostaje sto je izvjesno,Hendersonov odlazak bi bio prosto glup ,momak vazi za jednog od najtalentovanijh fudbalera na ostrvu i ulozene su velike pare na njega, dakle ostaje . Eh dolazimo do bisera Spearing-Adam koji su inace wc ali nece ih u lfc kud puklo da puklo :lol: :lol: ,Adam je daleko kvalitetniji i iskusniji fudbaler ali covjek u godinama i jednostavno se ne uklapa u taktiku BR-a . Spearing- svi znamo da on nije igrac kalibra koji zasluzuje da igra u lfc al' sta mi tu mozemo mozda covjek za koju sezonu progleda i bude u rangu sa Lucasom .
Prodaja Adam ,te posudba Spearinga su najrealnije i od njihovih transfera ekipa nebi bila ni zehre ostecena ,a mozda bi se mogla koja parica i zaraditi . U slucaju da se Sahin pokaze kao pojacanje vrijedno kupovine od para zarađenih na ovim riđanima dodati jos neki 10- mil i bila bi to gotova stvar.
Eto toliko od mene .

eee i da jos da napomenem da ovaj nick nije zbog allenovog dolaska ili razlog koliko ja njeg simpatisem ,tako se zovem :D

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 16 avg 2012, 03:01

aa zoves se allen s dva L? rijetki popu tebe imaju takvu cast :smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 avg 2012, 03:13

Nadam se da cemo jaki biti na sredini, dugo cuvati loptu i stvarati sanse. U odbrani smo beton, a u napadu realizacija da se popravi...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 avg 2012, 03:37

Edin TM87 je napisao/la:Nadam se da cemo jaki biti na sredini, dugo cuvati loptu i stvarati sanse. U odbrani smo beton, a u napadu realizacija da se popravi...
dobro se sjetio i ti napisati koji post, nije te bilo ima godina :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

AllenLFC
Kontakt:

Post Postao/la AllenLFC » 16 avg 2012, 03:55

QUARESMA 18<<< je napisao/la:aa zoves se allen s dva L? rijetki popu tebe imaju takvu cast :smile:

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ma jok ,bilo zauzeto sa jednim pa stavio dva :D :D

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 16 avg 2012, 08:51

sa ovakvom sredinom i odbranom mozemo daleko,al prvo treba predstaviti sahina i onda se okrenuti nekim drugim varijantama,a mislim da ce BR uspjeti dovesti Adam J na posudbu,u cityu nece igrati skoro nikako,a nama ce dobro doci(jest da je engleski biser,al nema veze).YNWA BR.idemo po sahina danas da se to zavrsi i ocekujem od njega bar 30 min protiv WBA
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 16 avg 2012, 10:15

Carlo Ancelotti to CNN when asked which club has the best fans in the world: "In my opinion LFC fans, when they sing a song your hairs stand up.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 avg 2012, 10:23

Vozdra raja, dugo me nije bilo :D
Zadovoljan sam pobjedama protiv Gomela i Leverkusena, djelimicno zadovoljan kupovinom Allena i prezadovoljan posudbom Sahina(ako se ista desi).
Nadam se da ce nas definitivno napustiti Cole, Eccleston, Doni, Spearing, Adam(ako se vec ne uklapa, inace je po meni jako zahvalan igrac).
Dovesti jos krilo i to je to za sljedecu sezonu koja pocinje u subotu :)
Toliko od mene, YNWA.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 avg 2012, 10:51

1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. Liverpool

:twisted:

Idemo yebat mame smećarima s periferije...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 16 avg 2012, 11:12

Marsal je napisao/la:1. City
2. Chelsea
3. Arsenal
4. Liverpool

:twisted:

Idemo yebat mame smećarima s periferije...
To druže Maršale! :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 16 avg 2012, 12:05

http://www1.skysports.com/football/news ... ues-doubts" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta je Torkii??? :D

Ne znam samo o kojim fanovima pricas... Tamo si samo jos jedno pojacanje.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 avg 2012, 12:28

Šta je sa Sahinom, gdje koči? :lol: :mrgreen:

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 16 avg 2012, 12:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:Šta je sa Sahinom, gdje koči? :lol: :mrgreen:
Koliko sam ja čuo on danas treba da dođe na Anfield da se dogovore lični uslovi onda ide medicinski pregled, ugovor itd :D

Što se tiče Torresa ja mislim da on i dan danas žali što je prešao za Chelsea ali eto šta je tu je, imamo mi našeg Carrolla :mrgreen:

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 16 avg 2012, 13:01

Na trasfermarketu penje se moguca realizacija trasnfera Sahina u Liverpool na 81 % , sto se tice igraca kojeg bi ovdje neki voljeli tj. Mirallasa covjek je otisao u Everton na pregovore :D
Tako blizu, a tako daleko.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 16 avg 2012, 13:17

Brendan Rodgers confirms that he's looking to bring 1 or 2 more in, in the next 48-hours.

Rodgers on Sahin and Tello "We will see in next 48 hours" and then smiled.
Zadnja izmjena: anfield, dana/u 16 avg 2012, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 16 avg 2012, 13:24

Civa je napisao/la:Na trasfermarketu penje se moguca realizacija trasnfera Sahina u Liverpool na 81 % , sto se tice igraca kojeg bi ovdje neki voljeli tj. Mirallasa covjek je otisao u Everton na pregovore :D
Čitam da je Mirallas nedovoljno dobar za Arsenal, odnosno da su ga naši skauti ocijenili slabijim igračem od Walcotta (a to je baš teško) tako da sumnjam da bi i Liverpoolu bio pojačanje. Jeste, predobro momak izgleda na jutubu ali to nije nikakvo mjerilo, tamo se i Chamakh i Downing čine kao nadprosječne individue.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 16 avg 2012, 13:25

Civa je napisao/la:Na trasfermarketu penje se moguca realizacija trasnfera Sahina u Liverpool na 81 % , sto se tice igraca kojeg bi ovdje neki voljeli tj. Mirallasa covjek je otisao u Everton na pregovore :D
O tome sam ja govorio čitavo vrijeme, predobar je igrač, a za Sahina vjerujem da će se tokom dana taj transfer realizovat.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: LiverpoolREDS i 3 gosta.