pa stavit Skoru umjesto Vede i promjeniti ime reprezentacije u FK Sarajevo da su nam sretni navijaci sarajevaDushi_Rob je napisao/la:Odmah Sesaru kapitensku traku dati ...
Ivan Sesar
Re: Ivan Sesar
-
- Kontakt:
jesam navijac sarajeva, ali skori daleko kuca bila i od sarajeva i od repkenoah je napisao/la:pa stavit Skoru umjesto Vede i promjeniti ime reprezentacije u FK Sarajevo da su nam sretni navijaci sarajevaDushi_Rob je napisao/la:Odmah Sesaru kapitensku traku dati ...
Izgledo je malo pod tremom i pritiskom a onda je kasnije se presabro i smireno loptu kontroliso i djelijo njega treba zvati u Arepku i u buduce a Svraka da mu bude zamjena po potrebi mislim da nam fali jos jedan brzi na lijevom krilu a to bi mogao biti I.Hajrovic, Husejnovic treba da skine 5-6 kila , da se bolje pripremi i njega prikljuciti A repki
-
- Kontakt:
sve receno u jednom postu (Y)Rodeni je napisao/la:Izgledo je malo pod tremom i pritiskom a onda je kasnije se presabro i smireno loptu kontroliso i djelijo njega treba zvati u Arepku i u buduce a Svraka da mu bude zamjena po potrebi mislim da nam fali jos jedan brzi na lijevom krilu a to bi mogao biti I.Hajrovic, Husejnovic treba da skine 5-6 kila , da se bolje pripremi i njega prikljuciti A repki
sto neko vec rece samo prepravit u fk sarajevo i to je to cc kakvih bolesnika ovdje...-SiviSoko- je napisao/la:sve receno u jednom postu (Y)Rodeni je napisao/la:Izgledo je malo pod tremom i pritiskom a onda je kasnije se presabro i smireno loptu kontroliso i djelijo njega treba zvati u Arepku i u buduce a Svraka da mu bude zamjena po potrebi mislim da nam fali jos jedan brzi na lijevom krilu a to bi mogao biti I.Hajrovic, Husejnovic treba da skine 5-6 kila , da se bolje pripremi i njega prikljuciti A repki
Steta sto ga Pape nije ubacio ranije bar 30 tak min da je odigrao.
Za 10 min ne moze nista ali bitno da je debitovao.
Sto se tice onog setaca sa sredine Zahirovica, repic kosica
sta glumis bolan, pod hitno van repke drzati, iskljuci se cesto tokom tekme hem bjezi od lopte. Jeste li vidjeli kako amaterski povlaci igraca Velsa kad su ovi imali korner, sva sreca pa sudija nije svirao penal, Begovic je pravom povisio ton 
Sto se tice onog setaca sa sredine Zahirovica, repic kosica

Zadnja izmjena: DonVito, dana/u 16 avg 2012, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
ti si legenda majke mi samo me brine sto veceras nisi lijekove uzeo na vrijeme pa si jos budanDonVito je napisao/la:Steta sto ga Pape nije ubacio ranije bar 30 tak min da je odigrao.
Sto se tice onog setaca sa sredine Zahirovica, pod hitno van repke drzati, iskljuci se cesto tokom tekme hem bjezi od lopte. Jeste li vidjeli kako amaterski povlaci igraca Velsa kad su ovi imali korner, sva sreca pa sudija nije svirao penal, Begovic je pravom povisio ton

Nemojte se ljutiti komsije,ali premalo je vremena Sesar proveo na terenu da se sad moze donijeti neki zakljucak je li ili nije kvalitet za repke..Uz to usao je pred sami kraj,kad je utakmica bila rjesena i kad Vels haman da i nije napadao vrsio pritisak..U svakom slucaju treba ga pozvati jos jednom i dati mu vise vremena pa da vidimo onda..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
U offc. tekmi sumnjam da ce dobiti sansuRios je napisao/la:Nemojte se ljutiti komsije,ali premalo je vremena Sesar proveo na terenu da se sad moze donijeti neki zakljucak je li ili nije kvalitet za repke..Uz to usao je pred sami kraj,kad je utakmica bila rjesena i kad Vels haman da i nije napadao vrsio pritisak..U svakom slucaju treba ga pozvati jos jednom i dati mu vise vremena pa da vidimo onda..

Znači piši propalo, poziv ce vjerovatno dobiti.. mada u neku stranu i dobro je i to da se upozna i sa nasim zvijezdicama..
Sto se mene tice Zahirovic out, Sesar IN protiv Liht.
Liht. je limitiran protivnik koji ce se braniti tokom citavih 90 min.. treba ga napasti od 1min, a sto prije zabijemo bolje

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Ma ovo sam napisao jer vidim da su neki vec Sesaru nasli mjesto u prvoj postavi..Treba mu dati vise vremena u nekoj iducoj prijateljskoj ili eto protiv Lihtenstajna,mada to nije reprezentacij akoja moze biti mjerlio neko pouzdano..DonVito je napisao/la:U offc. tekmi sumnjam da ce dobiti sansuRios je napisao/la:Nemojte se ljutiti komsije,ali premalo je vremena Sesar proveo na terenu da se sad moze donijeti neki zakljucak je li ili nije kvalitet za repke..Uz to usao je pred sami kraj,kad je utakmica bila rjesena i kad Vels haman da i nije napadao vrsio pritisak..U svakom slucaju treba ga pozvati jos jednom i dati mu vise vremena pa da vidimo onda..zbog tako rečeno priči izmjena Papetu..
Znači piši propalo, poziv ce vjerovatno dobiti.. mada u neku stranu i dobro je i to da se upozna i sa nasim zvijezdicama..
Sto se mene tice Zahirovic out, Sesar IN protiv Liht.
Liht. je limitiran protivnik koji ce se braniti tokom citavih 90 min.. treba ga napasti od 1min, a sto prije zabijemo bolje
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sesar doda 2 lopte i evo ga na forumu odma u prvih 11..Momak zasluzuje sansu na sirem spisku od 18 igraca al ne treba ga dizati bespotrebno u visinu..
Pa i nerealno je govoriti kako je oduševio. Odigrao solidno, to je to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).
Al na nesrecu to necemo dozivjti u skoroj buducnosti cak ni u prijateljskim tekmama ... Nego ovako kao danas na slamku premalo u prekasno i mora se cekati da se neko povrijedi ...
Al na nesrecu to necemo dozivjti u skoroj buducnosti cak ni u prijateljskim tekmama ... Nego ovako kao danas na slamku premalo u prekasno i mora se cekati da se neko povrijedi ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Papastathopoulos
- Kontakt:
puno gluposti u jednom postu...kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
I DA SE RIFAT MAKNE IZ KUHINJE !kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).
DRUG NEBI TI PUNCA
Kad bi se ljudi sa takvim nacinom razmiljanja i komunikacije kao ti slagali sa mnom onda bi se tek zabrinuo , drug dobro je dok mi ti kazes da pisem gluposti !!Papastathopoulos je napisao/la:puno gluposti u jednom postu...kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ja i dalje mislim da Sesar nije za reprezentacije, ali volio bih da griješim. Vrijeme će pokazati. 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Ako se mogao trpiti Vranješ, onda može i Sesar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
da se jos neko slaze sa ovim tvojim postom:kimbo je napisao/la:Kad bi se ljudi sa takvim nacinom razmiljanja i komunikacije kao ti slagali sa mnom onda bi se tek zabrinuo , drug dobro je dok mi ti kazes da pisem gluposti !!Papastathopoulos je napisao/la:puno gluposti u jednom postu...kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).
onda bi se zabrinuo na kakav sam forum zapravo dosao...ovako barem znam ko je zalutao na njega...kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 16 avg 2012, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- inacefindecko
- Kontakt:
realno, jedini igrač koji mi je drag (i to baš drag) iz FKS je Sesar. Al budimo isto tako realni da ne može nijedan igrač premijer lige igrat u prvoj postavi.. ni svraka ni sesar ni niko
jednostavno to je toliko brži protok lopte, toliko se bolje dodaje, kreće da se oni pogube ko da igraju košarku..
onako subjektivno bih volio vidjet Josipa Kvesića na lijevom beku.. al teško da i on može!

onako subjektivno bih volio vidjet Josipa Kvesića na lijevom beku.. al teško da i on može!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.