Ivan Sesar

noah
Kontakt:

Re: Ivan Sesar

Post Postao/la noah » 16 avg 2012, 00:00

Dushi_Rob je napisao/la:Odmah Sesaru kapitensku traku dati ...
pa stavit Skoru umjesto Vede i promjeniti ime reprezentacije u FK Sarajevo da su nam sretni navijaci sarajeva

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 16 avg 2012, 00:01

noah je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:Odmah Sesaru kapitensku traku dati ...
pa stavit Skoru umjesto Vede i promjeniti ime reprezentacije u FK Sarajevo da su nam sretni navijaci sarajeva
jesam navijac sarajeva, ali skori daleko kuca bila i od sarajeva i od repke

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 16 avg 2012, 00:03

Izgledo je malo pod tremom i pritiskom a onda je kasnije se presabro i smireno loptu kontroliso i djelijo njega treba zvati u Arepku i u buduce a Svraka da mu bude zamjena po potrebi mislim da nam fali jos jedan brzi na lijevom krilu a to bi mogao biti I.Hajrovic, Husejnovic treba da skine 5-6 kila , da se bolje pripremi i njega prikljuciti A repki

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 16 avg 2012, 00:06

Rodeni je napisao/la:Izgledo je malo pod tremom i pritiskom a onda je kasnije se presabro i smireno loptu kontroliso i djelijo njega treba zvati u Arepku i u buduce a Svraka da mu bude zamjena po potrebi mislim da nam fali jos jedan brzi na lijevom krilu a to bi mogao biti I.Hajrovic, Husejnovic treba da skine 5-6 kila , da se bolje pripremi i njega prikljuciti A repki
sve receno u jednom postu (Y)

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 16 avg 2012, 00:07

-SiviSoko- je napisao/la:
Rodeni je napisao/la:Izgledo je malo pod tremom i pritiskom a onda je kasnije se presabro i smireno loptu kontroliso i djelijo njega treba zvati u Arepku i u buduce a Svraka da mu bude zamjena po potrebi mislim da nam fali jos jedan brzi na lijevom krilu a to bi mogao biti I.Hajrovic, Husejnovic treba da skine 5-6 kila , da se bolje pripremi i njega prikljuciti A repki
sve receno u jednom postu (Y)
sto neko vec rece samo prepravit u fk sarajevo i to je to cc kakvih bolesnika ovdje...

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 16 avg 2012, 00:21

Steta sto ga Pape nije ubacio ranije bar 30 tak min da je odigrao.

Za 10 min ne moze nista ali bitno da je debitovao.

Sto se tice onog setaca sa sredine Zahirovica, repic kosica :roll: sta glumis bolan, pod hitno van repke drzati, iskljuci se cesto tokom tekme hem bjezi od lopte. Jeste li vidjeli kako amaterski povlaci igraca Velsa kad su ovi imali korner, sva sreca pa sudija nije svirao penal, Begovic je pravom povisio ton 8-)
Zadnja izmjena: DonVito, dana/u 16 avg 2012, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 16 avg 2012, 00:22

DonVito je napisao/la:Steta sto ga Pape nije ubacio ranije bar 30 tak min da je odigrao.

Za 10 min ne moze nista ali bitno da je debitovao.

Sto se tice onog setaca sa sredine Zahirovica, pod hitno van repke drzati, iskljuci se cesto tokom tekme hem bjezi od lopte. Jeste li vidjeli kako amaterski povlaci igraca Velsa kad su ovi imali korner, sva sreca pa sudija nije svirao penal, Begovic je pravom povisio ton 8-)
ti si legenda majke mi samo me brine sto veceras nisi lijekove uzeo na vrijeme pa si jos budan :D

Rios

Post Postao/la Rios » 16 avg 2012, 00:26

Nemojte se ljutiti komsije,ali premalo je vremena Sesar proveo na terenu da se sad moze donijeti neki zakljucak je li ili nije kvalitet za repke..Uz to usao je pred sami kraj,kad je utakmica bila rjesena i kad Vels haman da i nije napadao vrsio pritisak..U svakom slucaju treba ga pozvati jos jednom i dati mu vise vremena pa da vidimo onda..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 16 avg 2012, 00:35

Rios je napisao/la:Nemojte se ljutiti komsije,ali premalo je vremena Sesar proveo na terenu da se sad moze donijeti neki zakljucak je li ili nije kvalitet za repke..Uz to usao je pred sami kraj,kad je utakmica bila rjesena i kad Vels haman da i nije napadao vrsio pritisak..U svakom slucaju treba ga pozvati jos jednom i dati mu vise vremena pa da vidimo onda..
U offc. tekmi sumnjam da ce dobiti sansu 8-) zbog tako rečeno priči izmjena Papetu..

Znači piši propalo, poziv ce vjerovatno dobiti.. mada u neku stranu i dobro je i to da se upozna i sa nasim zvijezdicama..

Sto se mene tice Zahirovic out, Sesar IN protiv Liht.
Liht. je limitiran protivnik koji ce se braniti tokom citavih 90 min.. treba ga napasti od 1min, a sto prije zabijemo bolje 8-)
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Rios

Post Postao/la Rios » 16 avg 2012, 00:39

DonVito je napisao/la:
Rios je napisao/la:Nemojte se ljutiti komsije,ali premalo je vremena Sesar proveo na terenu da se sad moze donijeti neki zakljucak je li ili nije kvalitet za repke..Uz to usao je pred sami kraj,kad je utakmica bila rjesena i kad Vels haman da i nije napadao vrsio pritisak..U svakom slucaju treba ga pozvati jos jednom i dati mu vise vremena pa da vidimo onda..
U offc. tekmi sumnjam da ce dobiti sansu 8-) zbog tako rečeno priči izmjena Papetu..

Znači piši propalo, poziv ce vjerovatno dobiti.. mada u neku stranu i dobro je i to da se upozna i sa nasim zvijezdicama..

Sto se mene tice Zahirovic out, Sesar IN protiv Liht.
Liht. je limitiran protivnik koji ce se braniti tokom citavih 90 min.. treba ga napasti od 1min, a sto prije zabijemo bolje 8-)
Ma ovo sam napisao jer vidim da su neki vec Sesaru nasli mjesto u prvoj postavi..Treba mu dati vise vremena u nekoj iducoj prijateljskoj ili eto protiv Lihtenstajna,mada to nije reprezentacij akoja moze biti mjerlio neko pouzdano..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 avg 2012, 01:35

Sesar doda 2 lopte i evo ga na forumu odma u prvih 11..Momak zasluzuje sansu na sirem spisku od 18 igraca al ne treba ga dizati bespotrebno u visinu..

High

Post Postao/la High » 16 avg 2012, 01:38

Pa i nerealno je govoriti kako je oduševio. Odigrao solidno, to je to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 avg 2012, 01:40

Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).

Al na nesrecu to necemo dozivjti u skoroj buducnosti cak ni u prijateljskim tekmama ... Nego ovako kao danas na slamku premalo u prekasno i mora se cekati da se neko povrijedi ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2012, 01:45

kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).

Al na nesrecu to necemo dozivjti u skoroj buducnosti cak ni u prijateljskim tekmama ... Nego ovako kao danas na slamku premalo u prekasno i mora se cekati da se neko povrijedi ...
puno gluposti u jednom postu...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 avg 2012, 01:47

kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).

I DA SE RIFAT MAKNE IZ KUHINJE !
DRUG NEBI TI PUNCA

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 avg 2012, 01:49

Papastathopoulos je napisao/la:

Kad bi se ljudi sa takvim nacinom razmiljanja i komunikacije kao ti slagali sa mnom onda bi se tek zabrinuo , drug dobro je dok mi ti kazes da pisem gluposti !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 16 avg 2012, 01:50

Ja i dalje mislim da Sesar nije za reprezentacije, ali volio bih da griješim. Vrijeme će pokazati. ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

High

Post Postao/la High » 16 avg 2012, 01:51

Ako se mogao trpiti Vranješ, onda može i Sesar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2012, 01:56

kimbo je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:

Kad bi se ljudi sa takvim nacinom razmiljanja i komunikacije kao ti slagali sa mnom onda bi se tek zabrinuo , drug dobro je dok mi ti kazes da pisem gluposti !!
da se jos neko slaze sa ovim tvojim postom:

onda bi se zabrinuo na kakav sam forum zapravo dosao...ovako barem znam ko je zalutao na njega...
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 16 avg 2012, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 16 avg 2012, 01:59

realno, jedini igrač koji mi je drag (i to baš drag) iz FKS je Sesar. Al budimo isto tako realni da ne može nijedan igrač premijer lige igrat u prvoj postavi.. ni svraka ni sesar ni niko ;) jednostavno to je toliko brži protok lopte, toliko se bolje dodaje, kreće da se oni pogube ko da igraju košarku..
onako subjektivno bih volio vidjet Josipa Kvesića na lijevom beku.. al teško da i on može!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.