Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Lucas, Spearing, Gerard, Adam, Sahin, Allen, Henderson, Shelvey. Dva su višak, kako god da okreneš. Mislim da će Adam ići u kompenzaciju za Dembseya a Shelvey da će ići negdje na posudbu. Spearing je iz naše škole i to je jedino što ga spašava odlaska. Trebamo takvih 7 imati u timu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Fino poslujemo, za ne toliko veliku lovu. Sahin je kvalitetno pojacanje, samo zna li iko je li i sada povrijedjen jer je bio citavu proslu sezonu? Sada jos jedno krilo, ali kvalitetno. Moja je velikaa zelja kvalitetan ljevi bek umjesto Enrique jer ni malo ne volim njegov stil igre. Nabije se naprijed, onda se vrati i uglavnom doda protivnickom igracu u noge. Asistencija Sterlingu je bila izuzetak. Nesto mi nije za tika-take. 

Nad nama nebo ima da gori!
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... an-1262780" onclick="window.open(this.href);return false;While the Reds boss has completed one significant loan deal, to add to his purchases of Roma striker Fabio Borini and Swansea midfielder Joe Allen, another has collapsed.
Barcelona starlet Cristian Tello has insisted he will stay at the Nou Camp until at least January.
The highly-rated forward was also wanted by Rodgers on a one-year loan, but he has opted to stay with Barca in an attempt to force his way into the side.
Tello, 21, has confirmed he will sit tight for at least one more transfer window.
svježe vijesti. sahin dolazi, tello ne.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- youngredcomps
- Kontakt:
Mersey dash? Everton eye £5m swoop for Liverpool spare-part Adam
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Ako "Rizah" tako zvani "Rizo" kaže da je Sahin naš onda je ta priča gotova
Jako mi se sviđa ova politika Liverpoola a posebno BR i 100% znam da nam za par godina uz malo sreće Barsa neće do koljena biti i + to da će mo imati boljeg igrača od Messia
(Sterling)

Jako mi se sviđa ova politika Liverpoola a posebno BR i 100% znam da nam za par godina uz malo sreće Barsa neće do koljena biti i + to da će mo imati boljeg igrača od Messia

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ma s'a ce barca oni imaju bijelog sterlinga,a mi crnogSGLS je napisao/la:Ako "Rizah" tako zvani "Rizo" kaže da je Sahin naš onda je ta priča gotova![]()
Jako mi se sviđa ova politika Liverpoola a posebno BR i 100% znam da nam za par godina uz malo sreće Barsa neće do koljena biti i + to da će mo imati boljeg igrača od Messia(Sterling)
Rodgersu kapa do poda stvarno radi,odlican posao.Gdje bi sad bili da je Martinez dosao,necu ni da zamisljam.
Realno:
1.City/United
2.CIty/United
3.Chealsea
4.Arsenal(los start sezone,odlazak RvP,bit ce im tesko),Tottenham (Redknapp odlazak,Modric odlazak,Boas-nece ih uspjeti uigrati za prvih 10 kola,a poslije se dizu sigurno,)Newcastle(ne mogu oni jos jednom ovako igrat,al nikad ne reci nikad), i Liverpool(novi trenere,nova taktika,nove mreze,novi igraci,kvalitetni igraci,dobra odbrana,dobar napad,ako veza bude dobra tu smo kod 4 mjesta)
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Ma budemol kupili bodove protiv malih ekipa ja ti garantujem da smo u top4 a ako pokupimo i u većim "derbijima" onda smo u top 3 (2-3boda iza 2Senaid L.F.C je napisao/la:ma s'a ce barca oni imaju bijelog sterlinga,a mi crnogSGLS je napisao/la:Ako "Rizah" tako zvani "Rizo" kaže da je Sahin naš onda je ta priča gotova![]()
Jako mi se sviđa ova politika Liverpoola a posebno BR i 100% znam da nam za par godina uz malo sreće Barsa neće do koljena biti i + to da će mo imati boljeg igrača od Messia(Sterling)
Rodgersu kapa do poda stvarno radi,odlican posao.Gdje bi sad bili da je Martinez dosao,necu ni da zamisljam.
Realno:
1.City/United
2.CIty/United
3.Chealsea
4.Arsenal(los start sezone,odlazak RvP,bit ce im tesko),Tottenham (Redknapp odlazak,Modric odlazak,Boas-nece ih uspjeti uigrati za prvih 10 kola,a poslije se dizu sigurno,)Newcastle(ne mogu oni jos jednom ovako igrat,al nikad ne reci nikad), i Liverpool(novi trenere,nova taktika,nove mreze,novi igraci,kvalitetni igraci,dobra odbrana,dobar napad,ako veza bude dobra tu smo kod 4 mjesta)

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da Rodgers nije kontaktirao trenera Velsa, Allen bi vjerovatno odigrao 45 minuta. Ovako je čitavu utakmicu igrao. Ali nema veze, vidi se da je spreman dečko, možda već u subotu pokaže šta može. 

Čujem da je prečku pogodio, to nije dobroOTNYS_YNWA je napisao/la:Da Rodgers nije kontaktirao trenera Velsa, Allen bi vjerovatno odigrao 45 minuta. Ovako je čitavu utakmicu igrao. Ali nema veze, vidi se da je spreman dečko, možda već u subotu pokaže šta može.

mora da je coleman navijač scumaOTNYS_YNWA je napisao/la:Da Rodgers nije kontaktirao trenera Velsa, Allen bi vjerovatno odigrao 45 minuta. Ovako je čitavu utakmicu igrao. Ali nema veze, vidi se da je spreman dečko, možda već u subotu pokaže šta može.

Zagotiviše sad Topnici Aggera, neka neka.Marsal je napisao/la:Pa smeće sad igra u manurima.neo je napisao/la:dsafsaf3qf3as, smeće ti je donjelo uspejeh Arsenalu prosle sezone...Onda je i Arsenal smecarski klub...

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... on-1262356" onclick="window.open(this.href);return false;Moyes could well have the inside track on the deal as his brother, Kenny, is Adam's agent.
The word is that the player would have no problem with a transfer to Goodison.
Adam hoped to be part of the Rodgers revolution, but growing talk of him being mentioned in possible swap deals and his absence from the starting XI in either leg of Liverpool's Europa League tie against FC Gomel make his exit look more likely.
bilo bi dobro kad bi ga komšije uzele.
Iako sam poprilicno ubijeden da Rodgers nece odustati od 4-3-3, meni ovo sve izvjesnije dovodenje Sahina vuce na 4-3-1-2, bar u nekim utakmicama. Mislim ono, vezni red sa Lucasom, Allenom, Sahinom i Gerrardom. Fantazija! Medutim, uzimajuci veliki broj utakmica u sezoni, da je Gerrard sve cesce van terena, da se pojedinci moraju cesce odmarati, da se prilika za dovodenjem igraca poput Sahina ne dobija bas svaki dan, itekako sam sretan sto Nuri dolazi u klub. Jos krilo, uz ostanak Aggera, i spremni smo za puno bolju sezonu od prosle/ih.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history

Jeli u pitanju posudbaHenderson je napisao/la:Sutra je zvanično predstavljanje Sahina na Anfieldu ako Bog da.

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Posudba od godinu dana, mediji u Turskoj javljaju da će Liverpool na kraju sezone imati pravo prvokupnje. Iskreno, sumnjam u to, ali možda oni znaju bolje od mene.DonVito je napisao/la:Jeli u pitanju posudbaHenderson je napisao/la:Sutra je zvanično predstavljanje Sahina na Anfieldu ako Bog da.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Turska TV postaja je objavila da Nuri Sahin dolazi u Liverpool na posudbu s opcijom otkupa njegovog ugovora na sljedećeg ljeta.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
S obzirom da Modrić vjerovatno ide u Real, onda će 100% Sahin napustiti klub. Za sada, nekih 70% je u Liverpoolu, do sutra to poraste i do 90. 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ne bih volio da se to desi, bolje iskoristit Adama za dovođenje Dempsey-a.VolimLiverpool je napisao/la:Adam bi mogao biti prodat Evertonu za 5 miliona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.