Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Admir_Sa
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Admir_Sa » 15 avg 2012, 23:37

adisice je napisao/la:aco zovi jusufa-o ionako nam treba centar :)
Juka je za Kikana u odbrani i defanzivnom skoku Dvajt Hauvard :roll:
nema potpisa

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 avg 2012, 23:39

Vidim neki su se bunili radi Savovica jer nas je navodno odbio ranije i tako dalje, ali vidite koliko nam je kratka klupa. Jednostavno Aco mora ugrabit sto vise igraca. Danas smo odigrali sa 7 igraca ja mislim (jedino se mogu sjetit da su Persic i Sinanovic ulazili), ne moze se to tako. Savovic, Gordic, Nurkic mozda Pasalic i jos par njih i moglo bi se ozbiljnije nadat necem na Eurobasketu. Ovako...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 15 avg 2012, 23:43

evo sad gledam programsku semu BHT1 za 18.08. i izgleda da nece prenositi mec protiv holandije u gostima :roll: u 3 pm :roll:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

kenant
Kontakt:

Post Postao/la kenant » 15 avg 2012, 23:56

" onclick="window.open(this.href);return false;

BHF na vecerasnjoj utakmici :D
1921

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 15 avg 2012, 23:58

Evo upravo gledam snimak, i naša "polaganja"...do sada sam zapisao 10 promasenih zicera...

I jos neshto, neko je napisao o Sinanovicu los komentar....a evo upravo gledam drugu cetvrtinu,kada je Sinanovic usao,napravio blokadu,2-3 skoka,itd itd...

Zack 11 skokova,za jednog playa to je strasan podatak...

Mislim da cemo holandiju "razbiti" u subotu aBd-a...ovo je samo loš dan za nase kosarkase,a i oni sto god su sutirali pogodili su...
Kindže, kindže...

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 16 avg 2012, 00:13

Zabrinjavajući podatak je da su Đedović, Wright i Teletović morali odigrati cijelu utakmicu...prva dvojica su odradili punih 40min bez trenutka odmora na klupi...
Vrlo vrlo teška utakmica gdje je Aco svedem na minimum rotacije iako je možda mogao provući još 2 igrača kroz prve 2/4 jer smo izgubili na svježini i u grču ušli u 4/4.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 avg 2012, 00:20

zatvorio sam ovaj prozor mojawebtv, evo sad hoću da uđem ponovo da gledam, kad ne može sad mi od četvrtka nudi sadržaj u pm
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 16 avg 2012, 00:21

Admir_Sa je napisao/la:
jes k.urac, veceras mu finci od kojih nijedan nema vise od 2 metra uzeli bar 10 ofanzivnih skokova u posljednjoj četvrtini. treba njemu jos pure za seniorske kosarke

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 avg 2012, 00:23

The Game je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
jes k.urac, veceras mu finci od kojih nijedan nema vise od 2 metra uzeli bar 10 ofanzivnih skokova u posljednjoj četvrtini. treba njemu jos pure za seniorske kosarke
Kakav glup komentar covjek je imo 20 skokova 30 skokova je extremno za bilo koga kamoli nekog od 17-18 godina smiri strasti majke ti , a sem toga ocekujem da nurkic ima makar pola tog ucinka u A repci mozda je to previse a ocekivat ali takav potencijal treba i mora da se nosi sa tim teretom ...

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 16 avg 2012, 00:29

grgr je napisao/la: Kakav glup komentar covjek je imo 20 skokova 30 skokova je extremno za bilo koga kamoli nekog od 17-18 godina smiri strasti majke ti , a sem toga ocekujem da nurkic ima makar pola tog ucinka u A repci mozda je to previse a ocekivat ali takav potencijal treba i mora da se nosi sa tim teretom ...
A i ti sve bukvalno shvatas... Sta mu vrijedi tih 20,ako nije uhvatio te najvaznije i ako smo na kraju izgubili ? On ce u A reprezentaciji biti 3. centar,i sigurno ce Sinanovic imati prednost,i dobijace 2-3 minute po utakmici,tako da od njega je super sta god da ucini,a i sigurno da ce umor biti prisutan. I ono sto je najvaznije,nije isto imati ucinak protiv momaka od 17-18 godina,i protiv profesionalaca :)
ZELJEZNICAR 1921!

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 avg 2012, 00:34

daj neko snimak????'

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 16 avg 2012, 00:36

hamzaTM87 je napisao/la:
grgr je napisao/la: Kakav glup komentar covjek je imo 20 skokova 30 skokova je extremno za bilo koga kamoli nekog od 17-18 godina smiri strasti majke ti , a sem toga ocekujem da nurkic ima makar pola tog ucinka u A repci mozda je to previse a ocekivat ali takav potencijal treba i mora da se nosi sa tim teretom ...
A i ti sve bukvalno shvatas... Sta mu vrijedi tih 20,ako nije uhvatio te najvaznije i ako smo na kraju izgubili ? On ce u A reprezentaciji biti 3. centar,i sigurno ce Sinanovic imati prednost,i dobijace 2-3 minute po utakmici,tako da od njega je super sta god da ucini,a i sigurno da ce umor biti prisutan. I ono sto je najvaznije,nije isto imati ucinak protiv momaka od 17-18 godina,i protiv profesionalaca :)
Pa dobro a sta bi bilo da nije bilo tih 20 ? Svejedno ocekujem dosta od njega iako su dva svijeta u 18 europsko i igranje za A repku. A ono sto mi ide posebno na zivce je to cim jedanput neko podbaci odma je prelos a cisto sumnjam da bi mogli proci i prvu grupu da nije njega bilo ...

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 16 avg 2012, 00:36

Juka je 2. centar A reprezentacije cim zavrsi juniorsko prvenstvo. Momak koji napravi 34-20 uz odlican procent suta u juniorskoj konkurenciji, moze ako nista napraviti 15-10 u seniorskoj (sto je za nase centre naucna fantastika), gdje ce imati pravog playa i mnogo vise prostora kod udvajanja Teletovica i Djedovica. Stvarno jedva cekam da ga vidim u seniorima, ovakvog talenta pod kosem nismo imali u historiji...
SI AMO CONte!!!

reptil
Kontakt:

Post Postao/la reptil » 16 avg 2012, 00:42

Ostale grupe kao i nasa grupa

http://en.wikipedia.org/wiki/FIBA_EuroB ... lification" onclick="window.open(this.href);return false;

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2012, 00:43

Mitar je napisao/la:Juka je 2. centar A reprezentacije cim zavrsi juniorsko prvenstvo. Momak koji napravi 34-20 uz odlican procent suta u juniorskoj konkurenciji, moze ako nista napraviti 15-10 u seniorskoj (sto je za nase centre naucna fantastika), gdje ce imati pravog playa i mnogo vise prostora kod udvajanja Teletovica i Djedovica. Stvarno jedva cekam da ga vidim u seniorima, ovakvog talenta pod kosem nismo imali u historiji...
ma daj bola, skuliraj se...cuj nurkic u seniore...frajer jedva napravi 20 skokova u mecu u juniorima...uci malo od ovih strucnjaka iznad tebe i ne prosipaj se dzaba 8-)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 avg 2012, 00:49

Mitar je napisao/la:moze ako nista napraviti 15-10 u seniorskoj
slika

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 16 avg 2012, 00:52

Papastathopoulos je napisao/la:
Mitar je napisao/la:Juka je 2. centar A reprezentacije cim zavrsi juniorsko prvenstvo. Momak koji napravi 34-20 uz odlican procent suta u juniorskoj konkurenciji, moze ako nista napraviti 15-10 u seniorskoj (sto je za nase centre naucna fantastika), gdje ce imati pravog playa i mnogo vise prostora kod udvajanja Teletovica i Djedovica. Stvarno jedva cekam da ga vidim u seniorima, ovakvog talenta pod kosem nismo imali u historiji...
ma daj bola, skuliraj se...cuj nurkic u seniore...frajer jedva napravi 20 skokova u mecu u juniorima...uci malo od ovih strucnjaka iznad tebe i ne prosipaj se dzaba 8-)
Momak je talenat ogroman,ali vi zaboravljate da on jos ima posla do A tima i igraca koji bi davao konstatnu kontribuciju....Uz to,mnogi zaboravljaju da je ovdje rijec o B diviziji,tako da sumnjam da bi imao ove brojeve u jacoj konkurenciji... ;) Polako,opustite se i nek sve ide svojim tokom!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 16 avg 2012, 00:53

nadam se i mislim da nam ce nam ovo bit najgore odigrana utakmica u kval. i nekako imam osjecaj da cemo se prosetat do EP...
ovo je nasa repka kad Mirzu ne ide i tog moramo bit svi svjesni,manjak kvaliteta jbg ali kad je Macedonia sa petorkom napravila onakav uspjeh sigurno da i mi mozemo napravit iskorak...
Nihad je veceras vratio nas u utakmicu i fascinira me u zadnje vrijeme koliko je napredovo i koliko zrelije igra...
sto se tice atmosfere ovo je lose :( vecina utakmice pozoriste,kad se samo sjetimo kako je Skenderija "gorila" ovo me podsjeca na Svabe i njihovu "ludnicu" koju naprave na utakmici,jos nam samo fali DEFENSE DEFENSE...
zato mi jos teze pada sto se nije naso zajednicki jezik sa Tuzlom i u kakvoj atmosferi bi se igralo,ali za ubuduce se mora naci rjesenje da repka vecinu utakmica igra u TZ,nekako smo navikli da reprezentaciju nosi publika a ovo je nazalost daleko od toga
svaka cast na ispunjenoj dvorani al jbg po meni nije to to...
sto se tice Nurkica,momak je jos uvijek "divlji" i trebaju njemu jos 2 godine dobrog rada i seniorske kosarke da dobijemo odlicnog igraca,njegova odbrana je vrlo losa kao i samo postavljanje,lako je stojat u reketu i lupat rampe u juniorima,ali za nesto vise morat ce poradit na tome...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 16 avg 2012, 00:55

NEZALAGANJE je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:
Momak je talenat ogroman,ali vi zaboravljate da on jos ima posla do A tima i igraca koji bi davao konstatnu kontribuciju....Uz to,mnogi zaboravljaju da je ovdje rijec o B diviziji,tako da sumnjam da bi imao ove brojeve u jacoj konkurenciji... ;) Polako,opustite se i nek sve ide svojim tokom!
naravno, ali on jednostavno mora dobiti priliku u ovim kvalifikacijama...bar u mecevima protiv holandije il rumunije, pa nek pokaze koliko moze u seniorima jer definitivno zasluzuje sansu...sumnjam da je gori od sinanovica...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 avg 2012, 00:56

Pupi04 je napisao/la: sto se tice atmosfere ovo je lose :( vecina utakmice pozoriste,kad se samo sjetimo kako je Skenderija "gorila" ovo me podsjeca na Svabe i njihovu "ludnicu" koju naprave na utakmici,jos nam samo fali DEFENSE DEFENSE...
zato mi jos teze pada sto se nije naso zajednicki jezik sa Tuzlom i u kakvoj atmosferi bi se igralo,ali za ubuduce se mora naci rjesenje da repka vecinu utakmica igra u TZ,nekako smo navikli da reprezentaciju nosi publika a ovo je nazalost daleko od toga
svaka cast na ispunjenoj dvorani al jbg po meni nije to to...
očito da nisi bio na tekmi, na TV-u se to manje vidi, naravno atmosfera nije kao nekad, ali nije ni daleko od toga, ja ne znam gdje si ti vidio pozorište jer svaki koš, i svaka požrtvovanost bilo da je ona rezultovala promašajem ili ne, nagrađena je aplauzom...

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.