Koji si ti pakaš!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Marsal je napisao/la:
Koji si ti pakaš!
nanek je napisao/la:Dokaz da nijedan igrac nije veci od kluba
Svaka čast na postu,kakve si samo argumente iznio.Genijalno.MoR je napisao/la:Marsal je napisao/la:
Koji si ti pakaš!![]()
Jarane,vi ste sa torresom uradili posao decenije,valjo vam plus ga tusnuli za 50 milki,jest da ste poslije usrali sa Carolom al mozda i on proradi !Carlo je napisao/la:e jes karnaš ovaj van persie, nešto slično kao torres
Zaboravio si napomenuti i kako su se kleli u "Taticu" a sada drugo kolo vodeMoR je napisao/la:Čekaj, kakve arugmente da iznesem na čovjekov frustrirajući post u kojem dojučerašnjeg boga fudbala na ovoj temi naziva pakašomSmijem se jer mi je smiješno, ima materijala večeras masu i od starih paćenika (skauzera), a i od domaćina na ovoj temi
A ti si mi inače plaho objektivan momak, argumentovan
Šta to hoćeš reći da nisam ?MoR je napisao/la:
A ti si mi inače plaho objektivan momak
Kolega je li ti pratiš mene?VolimLiverpool je napisao/la:Šta to hoćeš reći da nisam ?MoR je napisao/la:
A ti si mi inače plaho objektivan momak![]()
Objektivniji sam od tebe u svakom slučaju.
Kada shvatim malo bolje,24 miliona je malo za Robina.
realno, toliko je i vrijedio, a Carroll će proraditi kad-tad, ako ne u LFCu onda u narednom klubu, mada sumnjam da će preći igdje jer želi ostati.Orion87 je napisao/la:Jarane,vi ste sa torresom uradili posao decenije,valjo vam plus ga tusnuli za 50 milki,jest da ste poslije usrali sa Carolom al mozda i on proradi !Carlo je napisao/la:e jes karnaš ovaj van persie, nešto slično kao torres
Nisi,ali si jedan od najmanje objektivnih Unitedova na forumu.Čak je i Cartman bolji čovjek za priču od tebe.MoR je napisao/la:Kolega je li ti pratiš mene?VolimLiverpool je napisao/la:Šta to hoćeš reći da nisam ?MoR je napisao/la:
A ti si mi inače plaho objektivan momak![]()
Objektivniji sam od tebe u svakom slučaju.
Kada shvatim malo bolje,24 miliona je malo za Robina.Mislim koji kuratz
jesam te nekad nagazio, rekao ti nešto ružno
![]()
Opusti se malo, doveli ste Allena, naredne sezone ćete biti šampioni - sve je ok.
A inače ovaj podforum pršti od objektivnosti i onako realnih, složenih i stručnih postovaVolimLiverpool je napisao/la:
Nisi,ali si jedan od najmanje objektivnih Unitedova na forumu.Čak je i Cartman bolji čovjek za priču od tebe.![]()
Najbolji navijač crvenih đavola na forumu bio je @Bošnjanin 89 ali ne viđam ga više.
Vidiš kako pokušavaš da isprovociraš.Da,šampioni smo sljedeće sezone.
Na tvoju žalost,a na moju sreću i na sreću još mnogih forumaša ovaj podforum još uvijek ima forumaša koji su objektivni,koji znaju napisati kilometarski post iz kojeg se mnogo može naučiti.MoR je napisao/la:A inače ovaj podforum pršti od objektivnosti i onako realnih, složenih i stručnih postovaVolimLiverpool je napisao/la:
Nisi,ali si jedan od najmanje objektivnih Unitedova na forumu.Čak je i Cartman bolji čovjek za priču od tebe.![]()
Najbolji navijač crvenih đavola na forumu bio je @Bošnjanin 89 ali ne viđam ga više.
Vidiš kako pokušavaš da isprovociraš.Da,šampioni smo sljedeće sezone.
Nema FM furke i petsto citata dnevno sa tvitera, obično klasičnih gluposti, sve sama krema fudbalskih kritičara.
Da ti nešto kažem, ae ne prdi![]()
Umjesto da uživaš što je jedan Borini stigao, ti me tu stalkaš
AllGunsBlazing je napisao/la:Nek je se i ovo rijesilo. Sad dovesti Mirallasa, probati Sahina(ako zeli) te jednog u odbranu. Ja prezadovoljan sa ovim rokom. A napokon su se rijesili svi igraci od zadnjeg osvajanja, mozda je ovo trenutak da se nesto osvoji.