Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

h1a2s3o
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la h1a2s3o » 07 avg 2012, 03:03

U svakom slucaju naša repka ima svjetlu budućnost, samo da nam bolji trener dođe...
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 avg 2012, 09:35

Nervira me situacija oko Bešića. Mislim da ni on sam više ne zna koju rolu igra. Da l' je bek, stoper ili zadnji vezni. U svakom slučaju, mislim da bismo ga trebali koristiti u mladoj reprezentaciji, te da polako sebi krči put u A tim. Da, gledao sam ga protiv Meksika, al' to je jedna utakmica. Bolje je da stekne malo rutine, jer je sigurno da će u mladoj reprezentaciji igrati u prvoj postavi, dok je situacija drugačija u našem najjačem timu. U budućnosti (ukoliko se ispune nade fudbalskih analitičara) će on biti veoma bitan igrač za naš tim. Trenutno to ipak nije slučaj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 avg 2012, 23:45

Prema BILD-u St.Pauli je zainteresovan za Besica, jer traze igraca koji moze igrati kao stoper i kao desni bek. Takodjer kazu da se isti trenutno nalazi na pripremama reprezentacije koja u Srijedu igra prijateljsku utakmicu protiv Velsa.

Ukoliko Besic i dalje bude smatrao da ima kvalitete da igra kao stoper mislim da ce njegova karijera propasti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 avg 2012, 23:55

amerosm je napisao/la: Ukoliko Besic i dalje bude smatrao da ima kvalitete da igra kao stoper mislim da ce njegova karijera propasti.
Zašto, jedino ukoliko se nogomet u idućih 5 godina toliko radikalno modernizuje, onda nema od njega ništa na poziciji štopera.
O kvalitetima neću da govorim, al ako se cilja na visinu, možemo onda da napišemo i za Puyola i Cannavara da su antitalenti trebali da postanu na poziciji štopera, bar što se tiče visine.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 avg 2012, 00:56

zizu1991 je napisao/la:
amerosm je napisao/la: Ukoliko Besic i dalje bude smatrao da ima kvalitete da igra kao stoper mislim da ce njegova karijera propasti.
Zašto, jedino ukoliko se nogomet u idućih 5 godina toliko radikalno modernizuje, onda nema od njega ništa na poziciji štopera.
O kvalitetima neću da govorim, al ako se cilja na visinu, možemo onda da napišemo i za Puyola i Cannavara da su antitalenti trebali da postanu na poziciji štopera, bar što se tiče visine.
Da dodam,da Besic sa visinom od 1.80 moze jesti pitu sa glave i Puyolu i Cannavaru :). Svi ciljaju na njegovu visinu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2012, 00:58

Cannavaro i Puyol su vrlo jaki i nabijeni. Besic nije ni blizu toga. A svakako je momak vrlo dobar tehnicki i ima kvalitete i prema naprijed. Tako da mislim da je idealan za zadnjeg veznog gdje odlicno igra za mladu repku. Kakvu je samo golcinu dao San Marinu na primjer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 14 avg 2012, 01:12

Cartman je napisao/la:Cannavaro i Puyol su vrlo jaki i nabijeni. Besic nije ni blizu toga. A svakako je momak vrlo dobar tehnicki i ima kvalitete i prema naprijed. Tako da mislim da je idealan za zadnjeg veznog gdje odlicno igra za mladu repku. Kakvu je samo golcinu dao San Marinu na primjer.
Slazem se,ovdje bi svakako puno bolje doso,nego na stoperu,a ako bude ipak na stoperskoj poziciji,poslacemo ga Denisu Stojnicu da ga nabilda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 14 avg 2012, 10:21

Besic u St.Pauli-u? Pa sto da ne. Ako ce imati dobru minutazu i nebi bilo tako lose jer bi im'o prostora i sansu za napredovanje. Ipak je on jos dosta mlad, bice vremena za neke bolje klubove.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 14 avg 2012, 10:35

To bi bilo dobro.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 14 avg 2012, 12:10

Ovo bi bilo super i za njega, a i za reprezentaciju. Besic je nevjerovatan potencijal i samo mu treba utakmica da se u potpunosti definise kao igrac. Za sada je igrao na vise pozicija i ja se slazem da je najbolji na zadnjem veznom. To sto govorite da nije jak, pa polako biti ce i toga. Decku je tek 18 godina, a i u reprezentaciji ce imati stalno mjesto tek za par godina. Bilo bi fino da igra stalno kao sto Bicakcic igra u Braunschweigu, ali Besic to sigurno ne moze postici u HSV-u.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 avg 2012, 12:17

U potpunosti se slažem s tim da je njemu najbitnije sada da igra, da stekne rutinu, i da ga konačno odrede šta će da igra u pro nogometu.
Naravno da je prednost da imaš polivalentnog igrača, al bolje da na jednoj poziciji napravi " boom " nego da je na 3 pozicije na terenu " zakrpa " ili " rokada " to je jasno kao dan.
Što reče za snagu i jačinu mladog Bešića @ Cartman, istina je što reče @ el fighter, on se još uvijek razvija, i sigurno je da će još napredovati.
Imao je prije 2 godine, kada je tek došao u mladu reprezentaciju tjelesne parametre 1.78cm, 78kg, nekome idealne proporcije, neko bi mu dodao još mase, no za štopera bi je trebao još imati, to svakako, a za veznog igrača je to po mom mišljenju savršena tjelesna građa.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 15 avg 2012, 11:41

Nadam se da ce otici u St. Pauli i da ce tamo napokon poceti igrati, i kao sto su vec neki od vas napisali, da ce se napokon znati koja mu je primarna pozicija na kojoj moze najbolje partije pruziti. Samo se nadam da ga nece staviti na ofanzivnog veznog :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 16 avg 2012, 00:11

Cartman je napisao/la:Cannavaro i Puyol su vrlo jaki i nabijeni. Besic nije ni blizu toga. A svakako je momak vrlo dobar tehnicki i ima kvalitete i prema naprijed. Tako da mislim da je idealan za zadnjeg veznog gdje odlicno igra za mladu repku. Kakvu je samo golcinu dao San Marinu na primjer.
A jesul bili jaki i nabijeni sa 19 godina? :roll:
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2012, 01:21

mokhe je napisao/la:
A jesul bili jaki i nabijeni sa 19 godina? :roll:
Ko kaze da nisu? Richards i Sakho su bili masine sa 17 na primjer.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 avg 2012, 01:24

E i ti Cartman našao porediti Bešića baš sa njima,pa Richards je jedan od najmišićavijih fudbalera uopće :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 avg 2012, 14:40

Besic je od danas na probi u jednom Madjarskom klubu i ukoliko zadovolji s njima ce potpisati ugovor. Bar tako prenosi moja HSV aplikacija na mobitelu.

Jadna nam majka ako je Besic nas najveci potencijal u buducnosti.

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 28 avg 2012, 14:44

:o
amerosm je napisao/la:Besic je od danas na probi u jednom Madjarskom klubu i ukoliko zadovolji s njima ce potpisati ugovor. Bar tako prenosi moja HSV aplikacija na mobitelu.

Mađarska???Ako je istina tog više ne treba zvati u reprezentaciju pa BH liga je duplo jača.Nije mi jasno ni zašto je do sada dobijao pozive.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 avg 2012, 14:52

amerosm je napisao/la:Besic je od danas na probi u jednom Madjarskom klubu i ukoliko zadovolji s njima ce potpisati ugovor. Bar tako prenosi moja HSV aplikacija na mobitelu.

What the fucking fuck?

Ovo ne moze bit istina.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 28 avg 2012, 14:58

Nedimko je napisao/la::o

Mađarska???Ako je istina tog više ne treba zvati u reprezentaciju pa BH liga je duplo jača.Nije mi jasno ni zašto je do sada dobijao pozive.

http://www.hsv.de/news/hsv-splitter/" onclick="window.open(this.href);return false;

ferencvaros je destinacija... novi trener madjara je bivsi pomocni trener HSV-a... pa odatle konekcija...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 avg 2012, 15:00

Cartman je napisao/la:

What the fucking fuck?

Ovo ne moze bit istina.
Ne znam je li istina trenutno sam na putu ali ovo je oficijelna aplikacija HSV-a i ne vidim razlog zasto bih lagali. Navodno je u pitanju novi klub bivseg trenera HSV-a i Slazburga Moinoz-a. No zalosno je da iz Bundesligasa ma u kakvoj god on trenutno situaciji bio ide na probu u ligu koja je po kvaliteti milion mjesta ispod Bundeslige.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 20 gostiju.