Moderator/ica: vlakanje
svi u Prijedor po 3 komada......caire je napisao/la:I onaj mali Grahovac (cini mi se 11) je igrao u prvoj a tek mu je 17 godina....znaci bukvlano polu juniorski tim, prvi preljepi gol kajkuta, drugi iz neke kontre 3 na 3 se islo cini mi se....lesinara solidan broj s obzirom da je srijeda zajebancija i sprdnja, opet uvod pred prijedor sa onom popularnom pjesmomi sta reci osim SVI U PRIJEDOR na jos jednu kupljenu utakmicu
rudarprijedor je napisao/la:svi u Prijedor po 3 komada......caire je napisao/la:I onaj mali Grahovac (cini mi se 11) je igrao u prvoj a tek mu je 17 godina....znaci bukvlano polu juniorski tim, prvi preljepi gol kajkuta, drugi iz neke kontre 3 na 3 se islo cini mi se....lesinara solidan broj s obzirom da je srijeda zajebancija i sprdnja, opet uvod pred prijedor sa onom popularnom pjesmomi sta reci osim SVI U PRIJEDOR na jos jednu kupljenu utakmicu
caire je napisao/la:Mene je Grahovac isto odusevio trco je na svaku loptu bio borben,jednom je cak oteo i krenuo u kontru,mada je taj dio malo slabije odradio jer je usporio sa prenosom lopte...
I da za nas je bolje 2:0 nego 3:1
Da, njega sam zaboravio. Solidno je odigrao za svoje godine. Samo neka mu daju da igra u kupu da bi se razvio. J.bem ti lebac, ima da gazimo u narednih nekoliko godina!caire je napisao/la:Mene je Grahovac isto odusevio trco je na svaku loptu bio borben,jednom je cak oteo i krenuo u kontru,mada je taj dio malo slabije odradio jer je usporio sa prenosom lopte...
I da za nas je bolje 2:0 nego 3:1
TaRgEt_ je napisao/la:Cestitam kolegi iz BL na dobijanju moderatorskog mjesta , drugo druze lesinar kako je gdje si ti bio ovih dana , trece cestitke Borcu na prikazanoj igri a posebno selektoru Stojnicu koji sa ono malo jada i cemera sto je dobio odvodi nasu U 17 repku nadam se na E.P
? je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Cestitam kolegi iz BL na dobijanju moderatorskog mjesta , drugo druze lesinar kako je gdje si ti bio ovih dana , trece cestitke Borcu na prikazanoj igri a posebno selektoru Stojnicu koji sa ono malo jada i cemera sto je dobio odvodi nasu U 17 repku nadam se na E.P
A ko je dobio mesto moderatora ... ?????? ako nije tajna....
Druga stvar ... Stojniću siso zbog repke ostaviš klupu Borca ... sankcija mora biti ... !!!
Simpatizer je napisao/la:Schlager je postao funkcioner.
Nas dio sajta ej jbga prijatelju ovo je zajednicki sajt , svih nas? je napisao/la:Simpatizer je napisao/la:Schlager je postao funkcioner.
Shlageru, sad lepo ove momke koji provociraju na našem sajtu , samo BAN .. Hvala Bogu da i mi malo uzmemo naš dio sajta u svoje ruke ...
e sad nešto kontam , dolazi tvoj rad do izražaja ...Schlager je napisao/la:Pa zar nisi primjetio moj rad?
Pa samo veceras sam pobrisao bar 20 postova ovdje,a mislim da je bilo i tvojih u kojima si odgovarao jednom clanu koji vas je uspio isprovocirati kao da ste mala djeca...Odsad nastavite pisati o nasem Borcu a provokatore ostavite meni...oni moraju pisati citave postove u kojima vrijedjaju i provociraju a meni je to jedan klik misem da pobrisem...pa da vidimo kome ce prije dosaditi....normalno,ako neko prevrsi mjeru,brisanje posta nece biti jedina sankcija.....
TaRget,hvala na cestitkama.....
nemoj samo da ti moć udari u glavu, ko tati, pa da nam uvedeš ili izmisliš da nešta plaćamo i savjet za ove sa ss.ba pazi koga postavljate za moderatora da vam se ne otrgne kontroliSchlager je napisao/la:Pa zar nisi primjetio moj rad?
Pa samo veceras sam pobrisao bar 20 postova ovdje,a mislim da je bilo i tvojih u kojima si odgovarao jednom clanu koji vas je uspio isprovocirati kao da ste mala djeca...Odsad nastavite pisati o nasem Borcu a provokatore ostavite meni...oni moraju pisati citave postove u kojima vrijedjaju i provociraju a meni je to jedan klik misem da pobrisem...pa da vidimo kome ce prije dosaditi....normalno,ako neko prevrsi mjeru,brisanje posta nece biti jedina sankcija,to je najbolje osjetio onaj sinoc sa jasenovcem i gradiskom starom.....
TaRget,hvala na cestitkama.....
Schlager je napisao/la:TaRget,covjek nije rekao na nasem dijelu sajta,nego na nasem sajtu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.