FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

caire
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la caire » 30 sep 2009, 21:03

I onaj mali Grahovac (cini mi se 11) je igrao u prvoj a tek mu je 17 godina....znaci bukvlano polu juniorski tim, prvi preljepi gol kajkuta, drugi iz neke kontre 3 na 3 se islo cini mi se....lesinara solidan broj s obzirom da je srijeda zajebancija i sprdnja, opet uvod pred prijedor sa onom popularnom pjesmom :D i sta reci osim SVI U PRIJEDOR na jos jednu kupljenu utakmicu :)
"TREĆI PUT ČASTIMO"

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 30 sep 2009, 21:26

caire je napisao/la:I onaj mali Grahovac (cini mi se 11) je igrao u prvoj a tek mu je 17 godina....znaci bukvlano polu juniorski tim, prvi preljepi gol kajkuta, drugi iz neke kontre 3 na 3 se islo cini mi se....lesinara solidan broj s obzirom da je srijeda zajebancija i sprdnja, opet uvod pred prijedor sa onom popularnom pjesmom :D i sta reci osim SVI U PRIJEDOR na jos jednu kupljenu utakmicu :)
svi u Prijedor po 3 komada...... :lol:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 30 sep 2009, 21:31

rudarprijedor je napisao/la:
caire je napisao/la:I onaj mali Grahovac (cini mi se 11) je igrao u prvoj a tek mu je 17 godina....znaci bukvlano polu juniorski tim, prvi preljepi gol kajkuta, drugi iz neke kontre 3 na 3 se islo cini mi se....lesinara solidan broj s obzirom da je srijeda zajebancija i sprdnja, opet uvod pred prijedor sa onom popularnom pjesmom :D i sta reci osim SVI U PRIJEDOR na jos jednu kupljenu utakmicu :)
svi u Prijedor po 3 komada...... :lol:

Da ostavim i ja svoj utisak , još jedna preljepa navijačka atmosfera u najljepšem gradu na svijetu , Banja Luci , na tribinama oko 5.000 ljudi , od toga oko 500 Lešinara , solidan broj , navijanje ekstra , svih 90 minuta , standarno KUP je pa je bila šprdanja ....

Što se tiče utakmice , jedna dobra utakmica , Borac pobjedio sa 2-0 , mada msmda je i Široki pokazao veome dobru igru, i ja msm da su dali jedan go da bi bio realno , ali jbg Starčević je tu ... Pola tima juniori , momci željni dokazivanja , u suštini zaslužena pobjedan voljenog nam kluba ... AJ BORAC...

Svi u Prijedor ... !!!
...у " ? " " $ " - , $ је & " " " , % & рађају ? .. / "

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 30 sep 2009, 21:40

Pokusacu biti objektivan.
Stvarno nisam ocekivao da cemo bez pola tima poprilicno lako doci do pobjede.

U prvom poluvremenu nam gosti nisu zaprijetili ama bas nijednom, potpuno smo ih zatvorili konstantnim pritiskom na njihove veznjake. Doduse, ni mi nismo imali neke sanse. Tvrdo se igralo i izdvaja se jedino sjajan gol Kajkuta iz slobodnjaka.

Drugo poluvrijeme poprilicno zanimljivo. Borac je bio aktivniji nego u prvom i imao nekoliko dobrih sansi, uglavnom iz kontri. Sredinom drugog pol. Siroki je preuzeo inicijativu i bilo je nekoliko opasnih situacija. Najkriticnije je bilo kada njihov igrac izlazi pred golmana, doduse malo iskosa, i umjesto da sutira on dodaje loptu Varei sto je dalo dovoljno vremena Petricu da uklize i izbije loptu u korner. Taj period njihove dobre igre je trajao 15-20 minuta a nakon toga Borac preuzima igru, zabija gol iz fine kontre( Babic) i mirno privodi mec kraju. Po meni je najrealniji rezultat trebao biti 3-1, ali eto, zadovoljice me i 2-0. :mrgreen:

Posebno bih izdvojio Kajkuta zbog lijepog gola, Corica zbog fantasticne igre u odbrani i mladog Markica koji zna sa loptom i odlicno se zna zagraditi. Momak me odusevio!
HAJ FAJV

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 30 sep 2009, 21:43

Mene je Grahovac isto odusevio trco je na svaku loptu bio borben,jednom je cak oteo i krenuo u kontru,mada je taj dio malo slabije odradio jer je usporio sa prenosom lopte...:)

I da za nas je bolje 2:0 nego 3:1 :P
"TREĆI PUT ČASTIMO"

jedna si jedina
Kontakt:

Post Postao/la jedna si jedina » 30 sep 2009, 21:45

caire je napisao/la:Mene je Grahovac isto odusevio trco je na svaku loptu bio borben,jednom je cak oteo i krenuo u kontru,mada je taj dio malo slabije odradio jer je usporio sa prenosom lopte...:)

ma bravo majstore, kako si to skonto, treba ti dati nobelovu nagradu nema šta

CAIRA ZA PREDSJEDNIKA, naravno ako tata dopusti

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 30 sep 2009, 21:46

caire je napisao/la:Mene je Grahovac isto odusevio trco je na svaku loptu bio borben,jednom je cak oteo i krenuo u kontru,mada je taj dio malo slabije odradio jer je usporio sa prenosom lopte...:)

Da, njega sam zaboravio. Solidno je odigrao za svoje godine. Samo neka mu daju da igra u kupu da bi se razvio. J.bem ti lebac, ima da gazimo u narednih nekoliko godina!

PAZI, BORAC GAZI !!!
HAJ FAJV

lešinar

Post Postao/la lešinar » 30 sep 2009, 21:51

pazi sine da ti ne ode dozvola! :D
BRAVO JOŠ JEDNOM :!:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 30 sep 2009, 21:56

Cestitke.Svaka cast.Takodje i za selektora Stojnica koji je na pravom putu da odvede nasu mladu repku u drugi dio kvalifikacija.Sve u svemu jedna lijepa fudbalska prica se prica ovih dana u Banjaluci.
BosnaE

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 30 sep 2009, 22:18

Cestitam kolegi iz BL na dobijanju moderatorskog mjesta , drugo druze lesinar kako je gdje si ti bio ovih dana , trece cestitke Borcu na prikazanoj igri a posebno selektoru Stojnicu koji sa ono malo jada i cemera sto je dobio odvodi nasu U 17 repku nadam se na E.P
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 30 sep 2009, 22:20

TaRgEt_ je napisao/la:Cestitam kolegi iz BL na dobijanju moderatorskog mjesta , drugo druze lesinar kako je gdje si ti bio ovih dana , trece cestitke Borcu na prikazanoj igri a posebno selektoru Stojnicu koji sa ono malo jada i cemera sto je dobio odvodi nasu U 17 repku nadam se na E.P

A ko je dobio mesto moderatora ... ?????? ako nije tajna....
Druga stvar ... Stojniću siso zbog repke ostaviš klupu Borca ... sankcija mora biti ... !!!

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 30 sep 2009, 22:25

Schlager je postao funkcioner. :mrgreen:
HAJ FAJV

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 30 sep 2009, 22:29

? je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Cestitam kolegi iz BL na dobijanju moderatorskog mjesta , drugo druze lesinar kako je gdje si ti bio ovih dana , trece cestitke Borcu na prikazanoj igri a posebno selektoru Stojnicu koji sa ono malo jada i cemera sto je dobio odvodi nasu U 17 repku nadam se na E.P

A ko je dobio mesto moderatora ... ?????? ako nije tajna....
Druga stvar ... Stojniću siso zbog repke ostaviš klupu Borca ... sankcija mora biti ... !!!

Rekao ti je kolega dole ko je dobio mjesto funkcionera :) a ne moze jbga ipak mlade nade realno hoce i Stojnic da se proda ... a jbga sta se bunis Borac i bez njega dobija ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 30 sep 2009, 22:38

Simpatizer je napisao/la:Schlager je postao funkcioner. :mrgreen:

Shlageru, sad lepo ove momke koji provociraju na našem sajtu , samo BAN .. Hvala Bogu da i mi malo uzmemo naš dio sajta u svoje ruke ... ;)

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 sep 2009, 22:46

Pa zar nisi primjetio moj rad?

Pa samo veceras sam pobrisao bar 20 postova ovdje,a mislim da je bilo i tvojih u kojima si odgovarao jednom clanu koji vas je uspio isprovocirati kao da ste mala djeca...Odsad nastavite pisati o nasem Borcu a provokatore ostavite meni...oni moraju pisati citave postove u kojima vrijedjaju i provociraju a meni je to jedan klik misem da pobrisem...pa da vidimo kome ce prije dosaditi....normalno,ako neko prevrsi mjeru,brisanje posta nece biti jedina sankcija,to je najbolje osjetio onaj sinoc sa jasenovcem i gradiskom starom.....

TaRget,hvala na cestitkama.....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 30 sep 2009, 22:47

? je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:Schlager je postao funkcioner. :mrgreen:

Shlageru, sad lepo ove momke koji provociraju na našem sajtu , samo BAN .. Hvala Bogu da i mi malo uzmemo naš dio sajta u svoje ruke ... ;)
Nas dio sajta ej jbga prijatelju ovo je zajednicki sajt , svih nas
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 30 sep 2009, 22:49

Schlager je napisao/la:Pa zar nisi primjetio moj rad?

Pa samo veceras sam pobrisao bar 20 postova ovdje,a mislim da je bilo i tvojih u kojima si odgovarao jednom clanu koji vas je uspio isprovocirati kao da ste mala djeca...Odsad nastavite pisati o nasem Borcu a provokatore ostavite meni...oni moraju pisati citave postove u kojima vrijedjaju i provociraju a meni je to jedan klik misem da pobrisem...pa da vidimo kome ce prije dosaditi....normalno,ako neko prevrsi mjeru,brisanje posta nece biti jedina sankcija.....

e sad nešto kontam , dolazi tvoj rad do izražaja ... ;) :D
Jesam odg na provokaciju , nemaš frke , nema više odg na provokacije ... ;)
Ma jeste to zajednički sajt Target , ali jbg mislio sam na navijače drugih klubova koji provociraju da se odmah BAN-uju, tako da ja i normalni momci kao ti i Šlager možemo normalno dop i pisati o Borcu ... pozzz
Zadnja izmjena: бањалука, dana/u 30 sep 2009, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 sep 2009, 22:49

TaRget,covjek nije rekao na nasem dijelu sajta,nego na nasem sajtu :D

jedna si jedina
Kontakt:

Post Postao/la jedna si jedina » 30 sep 2009, 22:51

Schlager je napisao/la:Pa zar nisi primjetio moj rad?

Pa samo veceras sam pobrisao bar 20 postova ovdje,a mislim da je bilo i tvojih u kojima si odgovarao jednom clanu koji vas je uspio isprovocirati kao da ste mala djeca...Odsad nastavite pisati o nasem Borcu a provokatore ostavite meni...oni moraju pisati citave postove u kojima vrijedjaju i provociraju a meni je to jedan klik misem da pobrisem...pa da vidimo kome ce prije dosaditi....normalno,ako neko prevrsi mjeru,brisanje posta nece biti jedina sankcija,to je najbolje osjetio onaj sinoc sa jasenovcem i gradiskom starom.....

nemoj samo da ti moć udari u glavu, ko tati, pa da nam uvedeš ili izmisliš da nešta plaćamo i savjet za ove sa ss.ba pazi koga postavljate za moderatora da vam se ne otrgne kontroli

бањалука
Kontakt:

Post Postao/la бањалука » 30 sep 2009, 22:52

Schlager je napisao/la:TaRget,covjek nije rekao na nasem dijelu sajta,nego na nasem sajtu :D

jbz , zezno sam jbg , pogrešno sam se izrazio .. Borac pobjedio , pa sam još pod uticajem utakmice ... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.