Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
- Kontakt:
Re: Arsenal
Nadam se da RvP nece uci u drugom poluvremenu vs Belgija,da se ne bi kojem slucajem povrijedio pa da ne daj Boze propadne transfer najvece picke koja je ikad zaigrala za Arsenal !
eh to dosta je ovih 24 miliona funtiNeutralan88 je napisao/la:RvP ima 29 godina, mislim da je najbolje proslo od njega..mogao bi bit Torres replay kad je presao u chelsea
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Izdaja, šta drugo.
Očekivano je bilo da će otići, ali u MUTD je veliko razočarenje i meni, koji sam neutralan. Jbo te igrače.
Očekivano je bilo da će otići, ali u MUTD je veliko razočarenje i meni, koji sam neutralan. Jbo te igrače.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Najbolje vam je da se ne kunete u niti jednog igraca.Cim se pocnete klesti u nejga on zatvori vrata Arsenala.
Čkapi nema dalje.Da je otisao u drugi neki klub pa cak i u City bilo bi jasnije i obzirnije do nekle.Ovako je napravio najgoru mogucu stvar i presao u United.Fuj.
Nasrijev transfer je mala maca i nesto sasvim OK u odnosu na ovo.Klesti se u jedan klub citav zivot i na kraju napraviti izdaju decenije , moze samo Van Pussy.
nadam se ostanku Songa
Čkapi nema dalje.Da je otisao u drugi neki klub pa cak i u City bilo bi jasnije i obzirnije do nekle.Ovako je napravio najgoru mogucu stvar i presao u United.Fuj.
Nasrijev transfer je mala maca i nesto sasvim OK u odnosu na ovo.Klesti se u jedan klub citav zivot i na kraju napraviti izdaju decenije , moze samo Van Pussy.
nadam se ostanku Songa
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Eki izdajaFederer je napisao/la:Izdaja, šta drugo.

- Marsal
- Kontakt:
Po prvi put u životu se nadam da ćeš bit upravu.ripper je napisao/la: Eki izdaja![]()
ko neki igrac, pa sad izdaja
. Izvikana holandska soha od strane topčića, koju je namazni francuz uvalio na vrijeme i uzeo gutu.
Ramsey večeras solidan. Mogao bi on ove sezone konačno napravit iskorak.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Solidan ?Marsal je napisao/la:
Ramsey večeras solidan. Mogao bi on ove sezone konačno napravit iskorak.
Pjanic je Tito za njega.
Meni je "žao" Arsenala,al ozbiljno,nije nikakva provokacija ni nista.Ja sam rekao da nisam nesto pretjerano za Dolazak Persija,mada naravno sada kada je dosao,ne mogu reci da mi je krivo.Ali Wengeru "kradu" najbolje igrace svake godine pred nosom,a on nista ne moze uciniti,a zapravo sve ih je on napravio zvijezdama i umjesto da zahvale njemu tako sto ce ostati,oni odlaze sve jedan po jedan.Ali to pokazuje velicinu Arsenala jer svake godine iako gubi najbolje igrace opet je prvi vrhu,a jos uvijek posluju u plusu,ne daju prevelike pare za polovne igrace.
Iako je ovo težak udarac za navijače al' opet s druge strane klub je uzeo 24 mil £ za igrača od 29 g i koji je imao godinu dana ugovora.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja napokon sretan što je takvo smeće od igrača otišlo iz kluba! 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
- youngredcomps
- Kontakt:
nemate potrebe biti zabrinuti,zna wenger sta radi mozda vam dovede llorentea za manje para a klasa ista
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Baš dok sam gled'o utakmicu razmišljam hoće l' ga Wenger bacit na posudbu.Marsal je napisao/la: Ramsey večeras solidan. Mogao bi on ove sezone konačno napravit iskorak.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Uopće nam nije potreban,popunjeni smo u napaduyoungredcomps je napisao/la:nemate potrebe biti zabrinuti,zna wenger sta radi mozda vam dovede llorentea za manje para a klasa ista

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Nakon veleizdaje kapetana, ocekujem i odlazak Pjesme zvane Alex. On je bio igrac, koji je i prosle sezone (odlazak Fabre i Samira) zelio napustiti Arsenal. Nadam se da cemo konacno dobiti pravog DM-a, jer to Song nije bio!
Ma neka idu svi, uz Wengerov (sizifov) pos'o ja ne vjerujem kako Arsenal može ispod četvrtog mjesta. A ostalo tušrupa čija uleti.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Kakav je to igrac koji u 28 godini proigra i odigra sezonu karijere
samo nek mi to neko odgovori bez šukova i uvreda
plus što je od čipke, nježan ko maslačak , staklen, a sad ima 29 kuka...i fol WC igrac, pa jest WC hala igrac. World cock ,a ne class... ali mnogo to lani nisu htjeli cuti. Koliko ce Wenger uzeti na toj suhovini
sve preko 15 miliona je da se udara nogom u guzove od srece. Zapravo ne znam šta bi Fergusonu ,pa ga uze/kupi
to je vec pravo iznenađenje od njega. Vjerovatno konta da se zahvali bugarskoj lopati.
A Wenger matori škrtac, voli uhljebiti svog zemljaka nekakvog Girouda, umjesto da kupi ko covjek pravog špica ala Džeko ili Llorente.

A Wenger matori škrtac, voli uhljebiti svog zemljaka nekakvog Girouda, umjesto da kupi ko covjek pravog špica ala Džeko ili Llorente.
Robinu prije svega hvala za sve. Pozelio bi mu cak i srecu i trofeje ali ne mogu jer je otisao u United.
Bilo kako bilo, ovo je, mora se priznati veoma nizak udarac za Arsenal. Prodati najboljeg igraca lige, kapitena, najboljeg strijelca i to Unitedu. Nevjerovatno.
Bolje bi im bilo da su ga Juventusu prodali za 5 miliona manje jer ce ovim izgubiti mnogo. Ko ce vise Arsenal shvatiti za ozbiljno kad svake godine odlaze najbolji igraci?!
Oni ce mu navodno dati 250 000 sedmicno. To je mnogo vise nego sto mu je Arsenal nudio.
Tako je to danas, fudbaleri hoce pare i trofeje. Vise ni u braku ljubav uvijek ne igra glavnu ulogu.
Davno je pjevao pakas Nele: Pare pare pokrecu svijet, politiku i nogomet.
Sto prije shvatimo, manje ce da boli.
Bilo kako bilo, ovo je, mora se priznati veoma nizak udarac za Arsenal. Prodati najboljeg igraca lige, kapitena, najboljeg strijelca i to Unitedu. Nevjerovatno.
Bolje bi im bilo da su ga Juventusu prodali za 5 miliona manje jer ce ovim izgubiti mnogo. Ko ce vise Arsenal shvatiti za ozbiljno kad svake godine odlaze najbolji igraci?!
Oni ce mu navodno dati 250 000 sedmicno. To je mnogo vise nego sto mu je Arsenal nudio.
Tako je to danas, fudbaleri hoce pare i trofeje. Vise ni u braku ljubav uvijek ne igra glavnu ulogu.
Davno je pjevao pakas Nele: Pare pare pokrecu svijet, politiku i nogomet.
Sto prije shvatimo, manje ce da boli.
- Marsal
- Kontakt:
Makar sačekaj da momak odigra koju utakmicu prije nego počneš srat po njemu.ripper je napisao/la: A Wenger matori škrtac, voli uhljebiti svog zemljaka nekakvog Girouda, umjesto da kupi ko covjek pravog špica ala Džeko ili Llorente.
ne bih se bunio da dođeMeđutim, Marca piše kako trenutno Arsenal najbliži dovođenju 27-godišnjeg napadača, koji ima odštetnu klauzulu u ugovoru od 36 miliona eura.
S obzirom da Llorente ima samo godinu ugovora sa Bilbaom, teško da će neki klub platiti toliku svotu novca.
- Marsal
- Kontakt:
Wenger je već rekao da su Giroud i Podolski bili zamjena za Persieja stoga... 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.