NK GOŠK Gabela

Moderator/ica: GracanicaAA

LG97DM
Kontakt:

Re: NK GOŠK Gabela

Post Postao/la LG97DM » 14 avg 2012, 18:54

Ima li gdje da se online cita Avazov ''Sport''? Ja ne mogu naći :(
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 avg 2012, 18:59

za čitanje "Sporta" moraš biti pretplatnik. ;)
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 14 avg 2012, 20:50

A sad po bodove na Otoku!...

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 14 avg 2012, 21:29

Skaut1 je napisao/la:A sad po bodove na Otoku!...
Jusufbašić će im ''poderat gaće'' HAHA

Znas li tko nas vodi sad, otkako je Musa otišao?
Ja bih volio da dođe Odović opet ;) :D

Mancini
Kontakt:

GOŠK Gabela

Post Postao/la Mancini » 14 avg 2012, 21:42

Hoće te kako da ne poderati gaće.Ostali ste nam ''dužnici" od prošle sezone,uzeli ste nam 5 od 6 mogućih bodova a vi bi još bodova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 14 avg 2012, 21:44

Ništa Odović, Zadro Musin pomoćnik postaje glavni trener, jer ima PROFI licencu. On se uz Musu školovao i vrijedan je, zaslužuje priliku!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 15 avg 2012, 11:32

Skaut1 je napisao/la:Ništa Odović, Zadro Musin pomoćnik postaje glavni trener, jer ima PROFI licencu. On se uz Musu školovao i vrijedan je, zaslužuje priliku!
Nisam znao, mislio sam da je on otišao s njim u Široki, al dobro je.
Onda Dario Zadro-glavni, a Suvi ostaje pomoćnik :)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 avg 2012, 15:55

Skaut1 je napisao/la:Ništa Odović, Zadro Musin pomoćnik postaje glavni trener, jer ima PROFI licencu. On se uz Musu školovao i vrijedan je, zaslužuje priliku!
Jos se niti Musa nije skolovao da valja tako da sumnjam da je od njega nesto naucio izravno,u nas je odradjivao trening,hajmo malo zagrijavanje pa hajdemo malo lopte 5 na 5,nema nikakav niti plan niti program,bezz trener kao da trenira osnovnoskolce a ne ko biva profesionalce!

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 15 avg 2012, 20:06

bekicamir je napisao/la:
Jos se niti Musa nije skolovao da valja tako da sumnjam da je od njega nesto naucio izravno,u nas je odradjivao trening,hajmo malo zagrijavanje pa hajdemo malo lopte 5 na 5,nema nikakav niti plan niti program,bezz trener kao da trenira osnovnoskolce a ne ko biva profesionalce!
Amere Ne lagati javnost, Musa vam je izvukao momcad iz ponora u kojem su vam je ostavili Jovic i Bloudek prisjeti se malo. Da nije bilo Muse danas bi se pod Bijelim Brijegom igrala 1. liga Federacije, a mozda i treca liga!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 15 avg 2012, 20:42

Amere Ne lagati javnost, Musa vam je izvukao momcad iz ponora u kojem su vam je ostavili Jovic i Bloudek prisjeti se malo. Da nije bilo Muse danas bi se pod Bijelim Brijegom igrala 1. liga Federacije, a mozda i treca liga!
Skaut1 imas li FB da te dodam?

Mancini
Kontakt:

GOŠK Gabela

Post Postao/la Mancini » 15 avg 2012, 21:24

Pa sa Jovićem su osvojili prvenstvo a ne sa Musom,ispade Musa bolji trener od Jovića.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Skaut1
Kontakt:

Re: GOŠK Gabela

Post Postao/la Skaut1 » 15 avg 2012, 22:41

Mancini je napisao/la:Pa sa Jovićem su osvojili prvenstvo a ne sa Musom,ispade Musa bolji trener od Jovića.
Mancini brisi odavde, ovdje pricamo o GOSK-u i treneru Musi.
A sto se tice Jovica najbolje govori grafit u Sarajevu na Ciglanama " Nije Sir Nije Feta dobila vas mala Zeta"!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 avg 2012, 23:41

Skaut1 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Pa sa Jovićem su osvojili prvenstvo a ne sa Musom,ispade Musa bolji trener od Jovića.
Mancini brisi odavde, ovdje pricamo o GOSK-u i treneru Musi.
A sto se tice Jovica najbolje govori grafit u Sarajevu na Ciglanama " Nije Sir Nije Feta dobila vas mala Zeta"!
Jovic je za Musu Ferguson!
Jovic je ostavio ekipu na 3. mjestu dok je Bloudek invalid i nesposoban bio da to odrzi pa je zato nanizao uzastopne poraze koji su nas kostali loseg plasmana do par kola prije kraja!
Musa nije los ,ali bogme nije niti trener za ambicijozan klub kao sto je Siroki !

Mancini
Kontakt:

GOŠK Gabela

Post Postao/la Mancini » 15 avg 2012, 23:49

@Skaut1 To briši možeš govoriti kome si naučio,meni nemoj.Zanimljivo je čitati postove vas dvojice posebno onaj kako će te poderati gaće Olimpicu,a ono o Joviću i Musi je za desetku.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 16 avg 2012, 09:54

Mancini je napisao/la:@Skaut1 To briši možeš govoriti kome si naučio,meni nemoj.Zanimljivo je čitati postove vas dvojice posebno onaj kako će te poderati gaće Olimpicu,a ono o Joviću i Musi je za desetku.
To za poderane gaće je samo bila zafrkancija, a nećemo više o Musi i Joviću.

Vratite se temi GOŠK Gabela

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 16 avg 2012, 10:23

Na jugu gdje sunce sja tu sam rodjen ja!
Olimpica cemo oparat, a ne dobiti.

Neka pati koga smeta GABELA je prvak svijeta.

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 16 avg 2012, 12:54

U nedjelju svi na Otoku (za one koji mogu), da bodrimo našeg GOŠK-a u novim pobjedama i uspjesima !

Za moju Gabelu i za sveto ime to, sveto ime GOŠK-ovo

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 16 avg 2012, 21:26

Bio sam neki dan u vašem selu.Nevjerovatno kakva selendra igra u PL.Stadion vam je onako solidan,teren dobar i to je sve.U selu ima jedan hotel i ona poljoprivredna apoteka i trgovina kraj onog poligona.Stvarno sramota ko igra PL,a ko ne igra :x Bolje da ste uložili u Čapljinu nego u GOŠK.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 16 avg 2012, 21:41

Vandelanoitte je napisao/la:Bio sam neki dan u vašem selu.Nevjerovatno kakva selendra igra u PL.Stadion vam je onako solidan,teren dobar i to je sve.U selu ima jedan hotel i ona poljoprivredna apoteka i trgovina kraj onog poligona.Stvarno sramota ko igra PL,a ko ne igra :x Bolje da ste uložili u Čapljinu nego u GOŠK.
Daj nam pobliže objasni tvoje videnje Gabele ,bas me zivo interesira ili ne jos bolje.........ostavi za pismeni uradak kad ti bude tema "Jedan dan izvan moga grada"

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 16 avg 2012, 21:54

felix123 je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:Bio sam neki dan u vašem selu.Nevjerovatno kakva selendra igra u PL.Stadion vam je onako solidan,teren dobar i to je sve.U selu ima jedan hotel i ona poljoprivredna apoteka i trgovina kraj onog poligona.Stvarno sramota ko igra PL,a ko ne igra :x Bolje da ste uložili u Čapljinu nego u GOŠK.
Daj nam pobliže objasni tvoje videnje Gabele ,bas me zivo interesira ili ne jos bolje.........ostavi za pismeni uradak kad ti bude tema "Jedan dan izvan moga grada"
Selo ko selo 100 kuća možda nemaju ni školu ima jedna u Gabela polju,ima hotel na ulasku i ta poljoprivredna apoteka(hotel Lav i apoteka Habitus).Imaju poligon i trgovinu kraj poligona stadion se jedva nadje jer samo kraj nekog zahrdjalog mosta ima označeno.Stadion ima ta tribina na kojoj su stolice mislim da su oni išli samo na to da ispune normu,teren dobar ima kuća gdje su svlačionice i kafić,iza glavnog terena tj.tribine pomoćni teren koji je isto tako dobar.Ono što me je iznenadilo u svakog auta su tablice DU(Dubrovnik).Iznad stadiona na brdu crkva jedna i tako to.Vidi se da je poljoprivreda razvijena groždja ima na svakih 100 metara :D .Ipak ja mislim da oni nisu za Premier Lige i Prva Liga za njih je nešto veliko.Bolje da se u Čapljinu ulagalo.Od Čapljine nekih 5km je Gabela.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.