NK Zvijezda Gradačac
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Komsije neka je sretno i da poderete cefine! 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Kako ste samo smijesni...
Pa kad su Manijaci isli po cijeloj ex jugi i sire na gostovanja vi niste bili ni u planu..., a i sad hvala Bogu idu masovno!!!!

halilovic,husic povrijedjeni da jos gora stvar bude kovacevic slomio prst sad na treningu...u p.m jest nas krenulo
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Pusti bolan ljude, vidis kako izgleda seven kad dodje kod nas i pocne pisat gluposti.Gradacac je fina sredina za igrat lopte i fino gostovanje.A sve ce se vidjeti na terenu nemas potrebe objasnjavati.nime_tm87 je napisao/la:Kako ste samo smijesni...Pa kad su Manijaci isli po cijeloj ex jugi i sire na gostovanja vi niste bili ni u planu..., a i sad hvala Bogu idu masovno!!!!
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Tješi se do 20 kola..a onda ćeš da vidiš stvarnost .Brcko87 je napisao/la:Nema ih toliko kad igraju na Grbavici,dzaba se prosipaju..zmaj_Bosne je napisao/la:Čujem da je mala tribina planirana čitava za manijake, kako kažu najavljeno ih je 1500

Sta bi ovo na treningu izmedu navijaca i kuntica ,umalo se ne pobise??
ljudi povrijedio se kovacevic haman da nece moc branit protiv zelje prs slomio
Hebo prst zamotas ga i gotovoludix je napisao/la:ljudi povrijedio se kovacevic haman da nece moc branit protiv zelje prs slomio
Gdje je to najavljeno ?zmaj_Bosne je napisao/la:Čujem da je mala tribina planirana čitava za manijake, kako kažu najavljeno ih je 1500

NO PYRO NO PARTY
Sta je to biloAmidza1 je napisao/la:Sta bi ovo na treningu izmedu navijaca i kuntica ,umalo se ne pobise??

ma nista ,popricali malo ko ljudi 

-
- Moderator
- Kontakt:
Evo drugovi da se podsjetimo malo hehe.. prvih 30 minuta utakmice Gradina - Zvijezda , iz sezone 2006/7..
na početku pogledajte navijanje Apacha i Red Dragonsa..
" onclick="window.open(this.href);return false;
na početku pogledajte navijanje Apacha i Red Dragonsa..
" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
e ovako pitanje....!!!!!!!!!!!!
(ukratko) danas je oko 30 navijaca (RD 07) otislo na trening da podrze igrace prije tekme sa Zeljom, prozivanjem da igraci dodju samo do nas prisao nam je kapiten ekipe izvinuo se i rekao da im uprava neda da dodju do nas, na sta smo "mi" preskocili ogradu i uletili u teren, trazili smo kuntice i nasli ga naravno
fakat covjek izadje kao da smo dosli njemu pred kucu i trazili nesto...... ukratko, ispalo je da smo zadnje smece, da nismo kompetentni da pricamo sa njim, vise nas je provocirao i ismijavao nego slusao, prekidao je svaki razgovor, moglo je doc do neceg goreg ali gledali smo da se suzdrzimo.... POSTAVLJAM PITANJE OVIM FORUMASIMA.... CIJA JE TO ZVIJEZDA? CIJA JE TO BANJA ILIDZA? ZBOG CEGA SE TO IGRA FUDBAL?
i da slag na tortu je bio sto nas je doticni Kuntic prijavio policiji...... tako da se suska da ce nam zabranit dolazak na stadion!
E PA GOSPODO DA VIDIMO I TAJ FILM!!!
ps: svaka cast igracima! i dalje imaju punu nasu podrsku!!!
(ukratko) danas je oko 30 navijaca (RD 07) otislo na trening da podrze igrace prije tekme sa Zeljom, prozivanjem da igraci dodju samo do nas prisao nam je kapiten ekipe izvinuo se i rekao da im uprava neda da dodju do nas, na sta smo "mi" preskocili ogradu i uletili u teren, trazili smo kuntice i nasli ga naravno

i da slag na tortu je bio sto nas je doticni Kuntic prijavio policiji...... tako da se suska da ce nam zabranit dolazak na stadion!
E PA GOSPODO DA VIDIMO I TAJ FILM!!!
ps: svaka cast igracima! i dalje imaju punu nasu podrsku!!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Zbog čega nisu dali igračima da se pozdrave sa navijačima
nešto mi "glupo" zvuči heh
pitao sam Halilovića (A), kaže ne daju im ni da pričaju nikome ništa o situaciji .. Kaže zabranili im da govore bilo kome zbog čega se nisu došli pozdraviti i to

pitao sam Halilovića (A), kaže ne daju im ni da pričaju nikome ništa o situaciji .. Kaže zabranili im da govore bilo kome zbog čega se nisu došli pozdraviti i to
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Svaki ozbiljan trener u toku svog rada neće dopustiti razgovore sa navijačima.Kuntić je ozbiljan čovjek i vjerujem da ima vremena da razgovara sa vođom navijačke grupe ili grupom uopće.Morate shvatiti da je pred čovjekom ozbiljan i odgovoran zadatak-pobijediti Želju.Ja ga u potpunosti podržavam i nema potrebe dizati tenzije oko toga.Ljudi moji zamislite sebe da ste na poslu i sada vam neko dođe da priča sa vama a sutra vas neko proziva sto niste uradili nesto kako treba.
jesi ti to bio pa zans sve kako je bilo? ako nisi nelaprdaj bezveze bgt znaju oni koji su bili kako je i stavatreni je napisao/la:Svaki ozbiljan trener u toku svog rada neće dopustiti razgovore sa navijačima.Kuntić je ozbiljan čovjek i vjerujem da ima vremena da razgovara sa vođom navijačke grupe ili grupom uopće.Morate shvatiti da je pred čovjekom ozbiljan i odgovoran zadatak-pobijediti Želju.Ja ga u potpunosti podržavam i nema potrebe dizati tenzije oko toga.Ljudi moji zamislite sebe da ste na poslu i sada vam neko dođe da priča sa vama a sutra vas neko proziva sto niste uradili nesto kako treba.
IGRAČI NISU TU DA KOMENTARIŠU NEGO DA IGRAJU I DA OSTAVE SRCE NA TEREN.
Treba shvatiti da i njim nije lako jer se nonstop prozivaju. Oni ne žele još više da podgrijavaju sitaciju. Sada su skoncentrisani na subotu i na želju i žele da što prije izađu iz crne serije.
Treba shvatiti da i njim nije lako jer se nonstop prozivaju. Oni ne žele još više da podgrijavaju sitaciju. Sada su skoncentrisani na subotu i na želju i žele da što prije izađu iz crne serije.
-
- Moderator
- Kontakt:
Heh, pa zamisli , loš rezultat bude po Zvijezdu u subotu protiv Želje.. tj ne ostvare pobjedu.mirza_rd je napisao/la:jesi ti to bio pa zans sve kako je bilo? ako nisi nelaprdaj bezveze bgt znaju oni koji su bili kako je i stavatreni je napisao/la:Svaki ozbiljan trener u toku svog rada neće dopustiti razgovore sa navijačima.Kuntić je ozbiljan čovjek i vjerujem da ima vremena da razgovara sa vođom navijačke grupe ili grupom uopće.Morate shvatiti da je pred čovjekom ozbiljan i odgovoran zadatak-pobijediti Želju.Ja ga u potpunosti podržavam i nema potrebe dizati tenzije oko toga.Ljudi moji zamislite sebe da ste na poslu i sada vam neko dođe da priča sa vama a sutra vas neko proziva sto niste uradili nesto kako treba.
Svi će na Kuntića, a prije toga je ovo uradio !? šta misliš kako će tek onda mu biti

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
stobom nema sta pricatBenjo_AFC86 je napisao/la:Heh, pa zamisli , loš rezultat bude po Zvijezdu u subotu protiv Želje.. tj ne ostvare pobjedu.mirza_rd je napisao/la:jesi ti to bio pa zans sve kako je bilo? ako nisi nelaprdaj bezveze bgt znaju oni koji su bili kako je i stavatreni je napisao/la:Svaki ozbiljan trener u toku svog rada neće dopustiti razgovore sa navijačima.Kuntić je ozbiljan čovjek i vjerujem da ima vremena da razgovara sa vođom navijačke grupe ili grupom uopće.Morate shvatiti da je pred čovjekom ozbiljan i odgovoran zadatak-pobijediti Želju.Ja ga u potpunosti podržavam i nema potrebe dizati tenzije oko toga.Ljudi moji zamislite sebe da ste na poslu i sada vam neko dođe da priča sa vama a sutra vas neko proziva sto niste uradili nesto kako treba.
Svi će na Kuntića, a prije toga je ovo uradio !? šta misliš kako će tek onda mu biti
-
- Kontakt:
OVO NAM SE DANAS NIJE SMJELO DESITI! PRED JEDNU OVAKO VAZNU UTAKMICU BESPOTREPNO DIZANJE TENZIJA!
UMJESTO DA BUDEMO SVI UJEDINJENI I SLOZNI SADA SMO U SITUACIJI DA SU NAVIJACI NA JEDNOJ A TRENER NA DRUGOJ STRANI!
NADAM SE DA CE PREVLADATI ZDRAV RAZUM I DA CEMO PREVAZICI TRENUTNU SITUACIJU OKO KLUBA!
VOLIM TE ZVIJEZDO!
UMJESTO DA BUDEMO SVI UJEDINJENI I SLOZNI SADA SMO U SITUACIJI DA SU NAVIJACI NA JEDNOJ A TRENER NA DRUGOJ STRANI!
NADAM SE DA CE PREVLADATI ZDRAV RAZUM I DA CEMO PREVAZICI TRENUTNU SITUACIJU OKO KLUBA!
VOLIM TE ZVIJEZDO!