Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Teletovic previse siluje loptu, pokusaje neke ne rezonske suteve, to mu u NBA nece prolazit...
Ne igramo nesto specijalno, nema akcija, sve nesto nasilu, tako bar ja vidim ovo prvo poluvrijeme
Ne igramo nesto specijalno, nema akcija, sve nesto nasilu, tako bar ja vidim ovo prvo poluvrijeme
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Adibhf88 je napisao/la:Mislim da svaki "srpski" komentator ce reci Letonija... Nego malo sam zabrinut nema one igre kao sa Adecco kup-a...al vidjet cemo u drugom sta ce biti...
ma nemas potrebu za brigu..prva je uvjek teska.10,15 razlike na kraju.
Teško je igrati protiv ovih Latvijaca, a i odbrana nam u nekim momentima izgleda katastrofalno. Sve u svemu ja sam zadovoljan, prva je utakmica.
Očekujem mnogo bolju partiju u drugom poluvremenu.
Očekujem mnogo bolju partiju u drugom poluvremenu.
Ja dok sam Mirzu pratio u caji ne bi reko da je trosio ovoliko lopti ko u BIH veceras a i na adecco cupu.Najbolji jeste al brate puno lopti trosi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- legenda reala
- Kontakt:
41:38
Samo im zatvoriti reket i pustiti da forsiraju i tu je ključ
Pokazalo se to nekolike minute druge četvrtine.
Najbolji igrači su nam katastrofalni i opet vodimo, šta će biti kada prorade, igraju naši u nekom grču, velika su očekivanja samo da se ova prva utakmica prevali nekako
Mašić dva puta ostavljen sam i on to kažnjava, u odbrani presjeko 1-2 lopte, majke mi isti Siniša
Sinanović odigro s klupe dobro u odbrani, ubilježio je i jednu blokadu i to kakvu, nek se Meho smije koliko hoće, ovaj Sinanović može biti jako koristan igrač u pojedinim momentima
Nekako nemamo ideje u napadu, šut nas ne ide
Samo im zatvoriti reket i pustiti da forsiraju i tu je ključ

Pokazalo se to nekolike minute druge četvrtine.
Najbolji igrači su nam katastrofalni i opet vodimo, šta će biti kada prorade, igraju naši u nekom grču, velika su očekivanja samo da se ova prva utakmica prevali nekako

Mašić dva puta ostavljen sam i on to kažnjava, u odbrani presjeko 1-2 lopte, majke mi isti Siniša

Sinanović odigro s klupe dobro u odbrani, ubilježio je i jednu blokadu i to kakvu, nek se Meho smije koliko hoće, ovaj Sinanović može biti jako koristan igrač u pojedinim momentima

Nekako nemamo ideje u napadu, šut nas ne ide

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovo mi mirise na utakmicu sa Adecco kupa kad smo igrali sa Hrvatskom 

Samo da su one silne zicere pogodili bilo bi 10+..malo u grcu igraju, al' vidi se da smo (puno) kvalitetniji od ove selekcije latvije, odnosno litve, odnosno letonije..
A ne koristan u veciniovaj Sinanović može biti jako koristan igrač u pojedinim momentima

Blago receno on je dobitak za svakog naseg protivnika.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
-
- Kontakt:
Ma čim malo zapnemo odmah prednost, ovo dobijamo. Mirza uvijek troši puno lopti, a pogotovo kad ga ne ide, ali nije problem napadačka igra. Mene nervira što nas ubiše pick n rollom, pogotovo kad napadaju Đedovića i Kikana ili ide iz toga povratni pas na tricu. Sinanović me obradovao pravo u odbrani kako je reagovao, totalno blokirao reket. U napadu on ionako ne treba da igra veću rolu.
Sve u svemu mislim da bi trebali u 2. riješiti ovo.
Sve u svemu mislim da bi trebali u 2. riješiti ovo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa mi smo profulili 5-6 mrtvih zicera na polaganju, lopta iscuri iz obruča, dok su oni sve pogodili, samo pola da smo pogodili bili bi na +10, da ne računamo Mirzine trice, i što su Nihad i Zack izgubili lopti, realno stanje ovdje je 10+ za nas 
Evo Meho konkretno večeras je jako koristan u odbrani, protiv jačih centara će biti i dalje, u napadu Mirzi otvara prostor, u odbrani pokriva reket dosta dobro, koliko god on bio levat protivnik mora na njega obratiti pažnju, momak je uhvatio par skokova, za njegov renome fina partija

Evo Meho konkretno večeras je jako koristan u odbrani, protiv jačih centara će biti i dalje, u napadu Mirzi otvara prostor, u odbrani pokriva reket dosta dobro, koliko god on bio levat protivnik mora na njega obratiti pažnju, momak je uhvatio par skokova, za njegov renome fina partija

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zack Wright je smijesan igrac, ali eto neka je amer..
Zasto nije pozvan Hajrudin Domercant, da nije mozda zbog ovog Wright-a.
Zadnja izmjena: DonVito, dana/u 15 avg 2012, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Navijanje na trebini je ekstra
za razliku od nogometa..
Nego sta kaze ovaj komentator ne treba zvizditi ako nije sve krenulo po planu a ovi zvizde Latviji kad ima loptu

Nego sta kaze ovaj komentator ne treba zvizditi ako nije sve krenulo po planu a ovi zvizde Latviji kad ima loptu

- Ponos Torina
- Kontakt:
nepricaj gluposti za Zaka,on je 2x bolji i korisniji za repku nego sto je to Domercant bio...DonVito je napisao/la:Zack Wright je smijesan igrac, ali eto neka je amer..
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
meni ovaj link sports-x ne fercera.. ako neko ima drugi neka postavi
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
ko je ovaj levat Masic ili Mesic ja bi bolje igro ???
ovaj mrki je munja
ovaj mrki je munja
wright ubjedljivo najbolji vcrs ko god kaze drugacije ja ne znam stvarno sta taj gleda 

Molimo Teletovica da proba upisati asistenciju.Hvala
Djedovic kriminalan.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ubjedljivo najbolji sa glumljenjem i izgubljenim loptama,a ponekad ubode i sa kojim ofanzivnim skokom.twisttm87 je napisao/la:wright ubjedljivo najbolji vcrs ko god kaze drugacije ja ne znam stvarno sta taj gleda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.