FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 15 avg 2012, 00:04

Dobro veče. :mrgreen:

Je li konacno zavrsen prelazni rok? Ako nije, da ponovo begam. :D
Za pocetak nova anketica (nadam se da ta bomba nece doci) i da pritom podsjetim svoje suigrace u SS.ba ligi (effe i ribery) da nova sezona uskoro pocinje, tako da priteftere svoje prognoze.

Übrigens :D kakvi ste mi?
Vom Jäger zum Gejagten

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 avg 2012, 00:07

Opa :) :)

Dobro vece :)

Prelazni rok je zavrsen i sto se tice nas nece vise biti pojacanja. Pored Mandze i Sacira nisu nam ni potrebna 8-)

Dobro dosao sa Mount Everesta :D
Thomas Müller - Fußballgott

anelbavarac
Kontakt:

za effe_sa

Post Postao/la anelbavarac » 15 avg 2012, 00:13

proFCB Jest drug upravu si,nisam mogao a da ne odgovorim digli su se puno,al nema veze izgleda vise ih interesuju nasi igraci nek njihovi,al hajd sta ces.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 avg 2012, 00:17

Svaka cast za anketu,fakat je tesko odabrati pravog,hehe. E sad mal objasnite to za prelazni rok! Je li se to odnosi na nash klub ili sta? Jer ja koliko znam do kraja augusta traje prelazni...
Stern des Südens

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 avg 2012, 00:18

Evo jedan pozdrav od Alabe :)
slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 15 avg 2012, 00:19

Teško je bilo odlučiti se između Šaćira i Mandže al' eto metno sam na Đerdana. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 avg 2012, 00:21

Ma ljudi kad si napadac vazno je zvati se Mario

(i biti bijelac) ;)

Zato sam ja glasao za njega

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 avg 2012, 00:48

Pozdrav za sve Bavarce, i ja sam tu nakon krace pauze. :)
Citao sam postove i usljed mnogo obaveza i mnogi su me nasi forumasi pozitivno iznenadili. Svaka nam cast :D

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 15 avg 2012, 10:50

Pozdrav @ Geronimo i @ Bilall. Kako ste? Nije vas dugo bilo i svakako vas je lijepo vidjeti da opet pišete.

Slobodno ostavite i koji duži komentar, nemojte se sramiti. :D

Samo, nešto mi sumnjivo da ste se pojavili u skoro pa isto vrijeme. Da se možda ne radi o istoj osobi? :?

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 avg 2012, 11:43

:lol: :lol: Ma jok prijatelju moj. Ne znam odkuda ta slucajnost da se pojavimo istovremeno. Ja sam imao nekih obaveza pa se nisam aktivno ukljucivao u raspravu. S vremena na vrijeme sam samo citao postove. Biti ce komentara svakako. Od juce sam malo zabrinut za naseg Bilala pa trenutno pratim sta novine pisu u vezi ovog slucaja "Zahia Dehar" jer se navodno opet pokrenuo sudski proces.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 avg 2012, 11:46

geronimo je napisao/la:Dobro veče. :mrgreen:

Je li konacno zavrsen prelazni rok? Ako nije, da ponovo begam. :D
Kakvi završen....Bomba stiže i to najvjerovatnije do sutra ili još tokom ove sedmice. :)
geronimo je napisao/la:Za pocetak nova anketica (nadam se da ta bomba nece doci) i da pritom podsjetim svoje suigrace u SS.ba ligi (effe i ribery) da nova sezona uskoro pocinje, tako da priteftere svoje prognoze.
Tefterit ćemo tefterit, kako da nećemo..... :D
geronimo je napisao/la: Übrigens :D kakvi ste mi?
Ja sam dobar....Ko obično :D :D Kakav si mi ti? I Boga ti jel ti to tamo više ne daju pristup internetu, jer prije si znao pisat (bar ponekad :) ) i dok si tamo u svim tim poslovima, a sad izgleda nastupio strogi režim :) :)
Stefan Effenberg je napisao/la:Pozdrav @ Geronimo i @ Bilall. Kako ste? Nije vas dugo bilo i svakako vas je lijepo vidjeti da opet pišete.

Slobodno ostavite i koji duži komentar, nemojte se sramiti. :D

Samo, nešto mi sumnjivo da ste se pojavili u skoro pa isto vrijeme. Da se možda ne radi o istoj osobi? :?
Jesi i ti postao opasan. Našem uvaženom moderatoru Geri tako nešto poturaš :lol: :lol: :lol: Ma nisu iste osobe, garantiram :) A Gero je ionako neozbiljniji od Bilala :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 15 avg 2012, 11:49

I evo još nešto zanimljivo, kad sam već tu:

slika

Neuer kod Loewa povrijeđen, a u Bayernu na treningu :D :D
Potrvrdilo se ono što smo pretpostavljali da se kod njega ne radi ni o čemu ozbiljnom. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 15 avg 2012, 14:52

secer je napisao/la:navedite u cemu je gomo bolji od mandze.
Opet da pokrećemo istu priču, no way, rekoh Mandžo je ratnik, takav treba, ali mario zabija, mario meće da ti rebra zveče :lol: (eto ovim stihovima sam se smijao, pa da te ne lažem, jedno 2 dana najmanje :lol: :D )
Ono gdje se treba priznati da je Mandžukič bolji to je skok, trzaj, igra glavom, taj je segment igre Hrvat doveo do perfekcije, stalna opasnost, tu smo najviše dobili, extra pojačanje.

A o Gomezu :? , pa toliko toga je rečeno da se jedan kvalitetan roman može sastaviti, lopta u prostor=lomljenje kičme i najboljim odbrambenim igračima današnjice, ta snaga jedne grne, ta njuška za gol, taj nevjerovatni tajming...

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 avg 2012, 15:49

Eh kao sto sam i pretpostavio, igraci su dobili samopouzdanje nakon utakmice protiv Dortmunda.
Dobro je ovo za pocetak sezone. Znam da ce mnogi reci da se ne radi o nekom znacajnom trofeju, ali ja imam sasvim drugi stav. Nedavno je i klubska uprava jasno iznijela da se Bayern mora vratiti na pobjednicki kolosijek.
Mislim da se prvi korak napravio.

Neuer i Ribery složni: Možemo pobijediti bilo koga

slika

Bayern München je prije samog starta sezone već podigao jedan trofej. Bavarci su nakon pune dvije godine pobijedili Borussiju Dortmund, u okviru njemačkog Super Cupa, rezultatom 2:1. Ponajbolji igrači minhenskog kluba sada vjeruju da mogu pobijediti svakoga...

Očigledno je pobjeda Bavaraca dala krila Manuelu Neueru, prvom golmanu bavarskog tima i njemačke reprezentaacije. "Pokazali smo da možemo pobijediti bili koga, i potpuno smo spremni za nastupajuću sezonu", veli Neuer.

Ni francuski reprezentativac Franck Ribery nije krio oduševljenje pobjedom: "To je bila velika utakmica za Bayern, dobili smo veliko samopouzdanje pred nastupajuću sezonu", rekao je Ribery.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 15 avg 2012, 18:55

Martinez vec drzi hemijsku u ruci, poceo da pise slovo J

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 avg 2012, 18:57

farinelli123 je napisao/la:Martinez vec drzi hemijsku u ruci, poceo da pise slovo J
Javier Martinez laut Matthias Sammer immer noch im Fokus des FC Bayern München
Svjeza informacija ;)

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 15 avg 2012, 19:10

Bilall je napisao/la:
farinelli123 je napisao/la:Martinez vec drzi hemijsku u ruci, poceo da pise slovo J
Javier Martinez laut Matthias Sammer immer noch im Fokus des FC Bayern München
Svjeza informacija ;)
Ako su me slagali, lazem i ja vas. Doduse, i Bilal je onomad uveliko sa Wahibom birao zavese za svoju vilu u Madridu, pa ipak nije potpisao ugovor. :)

MMarcos
Kontakt:

Post Postao/la MMarcos » 15 avg 2012, 19:14

http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... rfekt.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Transfer perfekt Bayern holt Bilbao-Juwel Martinez
8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
MIA SAN MIA!!!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 15 avg 2012, 19:19

Ma spox.com tvrdi da je taj transfer gotova stvar. Medjutim u svom clanku se opet pozivaju na neke medije, odnosno na neku kolumnu zamjenika urednika Bilda. Dakle spekulacija.

slika

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 avg 2012, 19:38

Sammer jos jucer tvrdi kako eventualni dolazak Martineza nece oboriti bundesligaski rekord po pitanju obestecenja i da nisu spremni odvojiti sumu koju Spanci traze, kad ono...
Poznato je da se njemacki mediji utrkuju ko ce prije objaviti ekskluzivu (jucer je SportBild objavio kako ce se u roku 48 sati sve znati) i da Bild ima jake insajdere koji nerijetko potrefe. Draxler je iznio sljedece:
http://www.bild.de/sport/fussball/nachg ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Moguce da ce prevagnuti cinjenica da Spanac unbedingt zeli u Bayern i (ovo je jako interesantno) da se odrice 2 miliona (godisnje) od svoje plate. S obzirom da ce biti potpisan petogodisnji ugovor, Bayern na ovaj nacin "spara" 10 milona Eura.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 6 gostiju.