U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: U17 Reprezentacija
Bravo momci,da li se varam ili je ovo ona ista selekcija tj rang kada smo igrali dodatne kva;ifikacije u Holandiji.
BosnaE
da to je stojniceva selekcija, samo sto su tada igrali naravno drugi igraci(fazlic i kompanija)
ovo je mladja generacija, 93 godistenewton_heath_lyr je napisao/la:Bravo momci,da li se varam ili je ovo ona ista selekcija tj rang kada smo igrali dodatne kva;ifikacije u Holandiji.
-
- Kontakt:
46'
Peniket 0 1
48'
Maletic 1 1
63'
Sarvan 2 1
80'
Peniket 2 2
eo strijelaca znaci gubili smo 0 1 pa prekorenuli 2 1 i onda u nazovimo 90 2 2 cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc bas nemamo srece u ovoj kolektivnoj igri koja se zove nogomet lol
Peniket 0 1
48'
Maletic 1 1
63'
Sarvan 2 1
80'
Peniket 2 2
eo strijelaca znaci gubili smo 0 1 pa prekorenuli 2 1 i onda u nazovimo 90 2 2 cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc bas nemamo srece u ovoj kolektivnoj igri koja se zove nogomet lol
Neznam sta Vi mislite ali za mene je ovaj Stojnic stvarno odlican selektor, s losim uslovima i bez podrske saveza on pravi rezultate. Sada ce neki reci odigrali dvije nerijeseno alo je ipak to velika stvar ako se zna kako se savez odnosi prema mladjim kategorijama. Njega bi bilo dobro vidjeti umjesto onog kloca Tulica, da vodi mladu repku.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
nije 2 utakmice i prije 2 godine je odveo nasu selekciju skoro do evropskog, kad smo dobili holandzane, ali zajebali druge 2 utakmice, ustvari zadnju/odlucujucu, posto smo drugu odigrali nerjeseno.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Vala steta sto primise u zadnjoj min
Nego, kako su Rusi i Velsani igrali protiv ovog Islanda,koji rezultat je bio

Nego, kako su Rusi i Velsani igrali protiv ovog Islanda,koji rezultat je bio

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
vels-island 3-2
rusija-island 1-1
Group 12 Pld Pts
Wales 2 4
Bosnia-Herzegovina 2 2
Russia 2 2
Iceland 2 1
to znaci da vels nesmije dobiti ruse a mi moramo dobiti island sa najmanje 2 gola razlike.
rusija-island 1-1
Group 12 Pld Pts
Wales 2 4
Bosnia-Herzegovina 2 2
Russia 2 2
Iceland 2 1
to znaci da vels nesmije dobiti ruse a mi moramo dobiti island sa najmanje 2 gola razlike.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Da,da. Tnx.
A nadati se da nece Wels dobiti..
A nadati se da nece Wels dobiti..
Prve dvije repke idu dalje pobjedimo Island i idemo dalje sa Velsom ili Rusijom 

- el-fighter
- Kontakt:
Slažem se da više pažnje treba posvetiti ovim momcima. To je naša budućnost. Sve čestitke selektoru Stojniću.
Danas nisu imali sreće, ali nadam se da će uspjeti proći dalje.
Danas nisu imali sreće, ali nadam se da će uspjeti proći dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Jel ozbiljno sad to ? Jer danas onaj Bikic govori da samo prva ide. Mada me ne bi nikako cudilo da je opet dobio dezinformacijeslatki je napisao/la:Prve dvije repke idu dalje pobjedimo Island i idemo dalje sa Velsom ili Rusijom

jeste prve 2 ekipe idu dalje, mislio sam da samo jedna ekipa ide dalje ali je to tek u slijedecem krugu takmicenja, evo sa uefine stranice:

ep ce se onda igrati u lihtenstajnu, ima znaci jos dalek put posto ova drugi krug se igra u martu i tu samo jedna ekipa prolazi. al eto ako se uspijemo kvalifikovati, bicu u lihtenstajnuThree-stage competition
Qualification for the eight-team final tournament involves two stages: the qualifying and Elite rounds. Traditionally, the first qualifying round involving groups of four teams is played between August and December, with the top two teams from each group, and two third-placed countries going into the Elite round. This second stage involves seven groups of four teams playing before the end of March with the winner of each section joining the hosts for the final tournament.
Eight-team finals
The eight teams contesting the final tournament are split into two groups of four. The winners and runners-up advance to the semi-finals, with the winners of the two semi-finals qualifying for the final. The tournament counts as the European qualifying competition for the FIFA U-17 World Cup whenever the European final round takes place in an uneven year.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Imamo sanse jer pobiojedimo li Island sto je za ocekivati nakon ovih dviju igara onda sigurno zauzimamo jedno od prva dva mjesta i idemo u sledeci zavrsni krug kvalifikacija ,za koje bi mozda trebalo da se kandidujemo za domacina i konacno izborimo plasman medju osam najboljih evropskih reprezentacija ovog uzrasta.
BosnaE
Re: Mladje selekcije
Tulić objavio spisak za susrete s Velsom i Italijom
Na spisku su sljedeći igrači:
Dino Hamzić (Sarajevo),
Ibrahić Šehić (Željezničar)
Ognjen Vranješ (Crvena Zvezda, Srbija)
Nedjeljko Malić (Meterzburg, Austrija)
Toni Šunjić (Zrinjski)
Nebojša Pejić (BSK, Srbija)
Anes Haurdić (Jablonec, Češka)
Goran Galešić (HIT, Slevanija)
Boris Savić (Laktaši)
Muhamed Subašić (Olimpik)
Nemanja Bilbija (Borac)
Almir Bekić (Sloboda)
Adin Đafić (Velež)
Josip Ćorić (Slovan, Češka)
Marko Sušac (Borac)
Ermin Zec (Šibenik, Hrvatska)
Emil Miljković (Nafta, Slovenija)
Nenad Kiso (Ćukarički, Srbija)
Jure Glavina (Široki Brijeg)
Gordan Bunoza (Karlovac, Hrvatska)
Mateo Sušić (Zrinjski)
Na spisku su sljedeći igrači:
Dino Hamzić (Sarajevo),
Ibrahić Šehić (Željezničar)
Ognjen Vranješ (Crvena Zvezda, Srbija)
Nedjeljko Malić (Meterzburg, Austrija)
Toni Šunjić (Zrinjski)
Nebojša Pejić (BSK, Srbija)
Anes Haurdić (Jablonec, Češka)
Goran Galešić (HIT, Slevanija)
Boris Savić (Laktaši)
Muhamed Subašić (Olimpik)
Nemanja Bilbija (Borac)
Almir Bekić (Sloboda)
Adin Đafić (Velež)
Josip Ćorić (Slovan, Češka)
Marko Sušac (Borac)
Ermin Zec (Šibenik, Hrvatska)
Emil Miljković (Nafta, Slovenija)
Nenad Kiso (Ćukarički, Srbija)
Jure Glavina (Široki Brijeg)
Gordan Bunoza (Karlovac, Hrvatska)
Mateo Sušić (Zrinjski)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
sramota od sportsport.ba da nisu objavili vijest o mecu izmedju Welsa i nase reprezentacije.
BosnaE
- miralem444
- Kontakt:
e pa sta cemo...kad nase tv kuce nisu mogle prenosit te tekme...ma sirotnja moj brate...umjesto da se u mlade selekcije ulaze puno vise pazne njima je bitno samo da A selekcija igra...mislim da je prioritet isto tako nasa U17.U19 repka...treba momake pratit sigurno tu ima novih zvijezda...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
wels bih je zavrseno 2-2newton_heath_lyr je napisao/la:sramota od sportsport.ba da nisu objavili vijest o mecu izmedju Welsa i nase reprezentacije.
rusija island 1-1
trece kolo je na rasporedu u nedelju
Cuva Bog Zelju svog!
Re: Mladje selekcije
U19: BiH domaćin skupine 7
Od 7. do 12. oktobra ove godine Sarajevo će biti domaćin skupine 7 kvalifikacija za Europsko prvenstvo igrača do 19 godina.
Pored naše reprezentacije na turniru učestvuju i selekcije Sjeverne Irske, Islanda i Bugarske.
Za ovaj turnir izbornik Zoran Bubalo je pozvao sljedeće igrače:
Golmani: Divković Tino (SLOBODA), Tomović Stefan (SLAVIJA)
Obrana: Čolić Benjamin (ŽELJEZNIČAR), Aničić Josip (ZRINJSKI), Alić Sanel (ČELIK), Crnjac Josip (BORAC), Mršić Ivan (DINAMO), Kutić Nemanja (BORAC)
Vezni red: Handžić Kenan (SARAJEVO), Zovko Pero (ZRINJSKI), Velagić Azur (OLIMPIK), Zlomislić Damir (ŠIROKI BRIJEG) Popara Nikola (TELEOPTIK), Radulović Ognjen (MODRIČA)
Napad: Pandža Dalibor (LOKOMOTIVA), Mujić Muhamed (SLOBODA), Nikolić Aleksandar (DRINA – ZVORNIK), Krpić Sulejman (DINAMO)
07. 10. 2009. u 15:00
Stadion Grbavica
Bugarska - Sjeverna Irska
Stadion Asim Ferhatović-Hase
Island – BiH
09. 10. 2009. u 15:00
Bugarska – BiH
Stadion Grbavica
Sjeverna Irska – Island
12. 10. 2009. u 15:00
BiH - Sjeverna Irska
Stadion Grbavica
Island - Bugarska
Od 7. do 12. oktobra ove godine Sarajevo će biti domaćin skupine 7 kvalifikacija za Europsko prvenstvo igrača do 19 godina.
Pored naše reprezentacije na turniru učestvuju i selekcije Sjeverne Irske, Islanda i Bugarske.
Za ovaj turnir izbornik Zoran Bubalo je pozvao sljedeće igrače:
Golmani: Divković Tino (SLOBODA), Tomović Stefan (SLAVIJA)
Obrana: Čolić Benjamin (ŽELJEZNIČAR), Aničić Josip (ZRINJSKI), Alić Sanel (ČELIK), Crnjac Josip (BORAC), Mršić Ivan (DINAMO), Kutić Nemanja (BORAC)
Vezni red: Handžić Kenan (SARAJEVO), Zovko Pero (ZRINJSKI), Velagić Azur (OLIMPIK), Zlomislić Damir (ŠIROKI BRIJEG) Popara Nikola (TELEOPTIK), Radulović Ognjen (MODRIČA)
Napad: Pandža Dalibor (LOKOMOTIVA), Mujić Muhamed (SLOBODA), Nikolić Aleksandar (DRINA – ZVORNIK), Krpić Sulejman (DINAMO)
07. 10. 2009. u 15:00
Stadion Grbavica
Bugarska - Sjeverna Irska
Island – BiH
09. 10. 2009. u 15:00
Bugarska – BiH
Stadion Grbavica
Sjeverna Irska – Island
12. 10. 2009. u 15:00
BiH - Sjeverna Irska
Stadion Grbavica
Island - Bugarska
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
prosli smo dalje, wels dobio ruje mi opet odigrali X
cestitke momcima

cestitke momcima

Cuva Bog Zelju svog!