FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BLU SKY

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BLU SKY » 15 avg 2012, 17:02

Rios je napisao/la:Dobro tanzla sto se pravis pametan?? Mozda je momak pogrijesio u tipkanju..A i da nije nismo mi ovdje da jedni druge ucimo gramatiku nego da raspravljamo u temi F.K. Zeljeznicar!! A medju navijacima tog kluba ima i visoko obrazovanih i onih sa srednjom skolom a Bogami ima i neobrazovanih ljudi..I ne mislim na ovog momka sto si kritikovao nego opcenito na strukturu navijaca.. ;)
Ma ne konta on šta je poenta ovoga što sam napisao, očigledno inteligencija :oops: mu nije jača strana pa poletio da napiše.Za gramatičku grešku svakom se desi da fuli slovo.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 15 avg 2012, 17:03

ovako bi to bilo po meni:

.........Antolović
Čola...Bogi....Kerla...Kvesa
.....Bekrić.....Svraka
Selim......Zeba.....Smajić
............Adil
Zadnja izmjena: smaram, dana/u 15 avg 2012, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 15 avg 2012, 17:03

ipetm je napisao/la:Svraka je bio dobar protiv Borca, dosta je trčao i presijecao lopte. I loptu je brzo prebacivao na strane ili do Bekrića.
@Amoxcillin, drug odi na par treninga na Grbavici i vidjet ćeš da Čutuk nema kvalitet, loptu samo izbija, a Adilović mu uvijek pobjegne. A Yoshida je za nedo Bog ako se Čolić povrijedi jer nije nešto uopšte.
I baš mi je drago kad neko ovako sastave pravi jer i ja volim razmišljati o tome mnogo...
mah jrn :D kad bi i to gled'o sigurno bi smislio nešto bolje, al sam trenutno mislio samo na fizički opis igrača :) kako ga drugi predstave :D da je bogi visočiji :D npr ko kerla to bi bilo (Y)...
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 avg 2012, 17:08

Ma džaba ti i fizičke predispozicije ako ti ne znaš.Kerla ima sjajne fizičke predispozicije, i da je malo bolji u glavi sad bi igro nekoj puno boljoj ekipi.Bogi nije nešto fizički dominantan, ali je zato to Maribora u glavi bio perfektan.Svaki potez je znao unaprijed, a sad...
DRUG NEBI TI PUNCA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 15 avg 2012, 17:09

smaram je napisao/la:ovako bi to bilo po meni:

.........Antolović
.....Bekrić.....Svraka
............Adil
To je to, Bekrić ne bi imao ulogu nekog kreatora nego da ubrza protok lopte do Zebe ili na krila. Svraka samo sa def. zadacima.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 avg 2012, 17:11

Samo da pohvalim marketing sluzbu naseg tima. Razlog tome je nastavljenja saradnja sa Grasom. Nakon sto smo mogli uociti promociju utakmice Zeljeznicar vs. Maribor na jednom od tramvaja, sada cemo moci gledati promociju naseg kluba (Na ovom tramvaju pise Sampioni 2012 - Dupla - Pratite sampione). Svaka cast za ovo! :D

nanek

Post Postao/la nanek » 15 avg 2012, 17:11

Pa hajmo onda svi na probu kod Sefa pa da se i mi bavimo ono onako lopte ko Cutuk, Yosi,Tomic,Brkovic...
Po vasoj prici mi sve panjeve imamo na klupi i valja nam samo 13 igraca u ekipi i to je to :) Pa nista napravit cemo ss.ba ekipu i hajmo i mi na treninge onako revijalno kad su i oni panjevi ne mozemo mi biti veci nikako :)

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 15 avg 2012, 17:13

bagrcavi je napisao/la:Ma džaba ti i fizičke predispozicije ako ti ne znaš.Kerla ima sjajne fizičke predispozicije, i da je malo bolji u glavi sad bi igro nekoj puno boljoj ekipi.Bogi nije nešto fizički dominantan, ali je zato to Maribora u glavi bio perfektan.Svaki potez je znao unaprijed, a sad...
A sta da malo razmislis ovako. Zasto je Bogicevic od jednom los? Nemoguce da je sezonu prije toga bio neprikosnoven a sad odjednom nema pojma. Razlog je vrlo jednostavan a to je da se bolje slagao s Vasilicem koji nije isao previse naprijed i dobro su se znali, tako da je i Bogicevicu tad bilo lakse igrat.
Dok sad ima jednog Kerlu koji nekad igra stopera, pa malo zadnjeg veznog, pa malo veznog i onda ostane jadni Bogicevic sam nigdje ga na kraju, za sve on kriv.

Od kad je u ekipi Kerla sve to lose izgleda. Moje misljenje da Vasilic i Bogicevic trebaju igrati stopere jer s njim nismo izgubili skoro 30 utakmica.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 avg 2012, 17:15

Paranoja je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ma džaba ti i fizičke predispozicije ako ti ne znaš.Kerla ima sjajne fizičke predispozicije, i da je malo bolji u glavi sad bi igro nekoj puno boljoj ekipi.Bogi nije nešto fizički dominantan, ali je zato to Maribora u glavi bio perfektan.Svaki potez je znao unaprijed, a sad...
A sta da malo razmislis ovako. Zasto je Bogicevic od jednom los? Nemoguce da je sezonu prije toga bio neprikosnoven a sad odjednom nema pojma. Razlog je vrlo jednostavan a to je da se bolje slagao s Vasilicem koji nije isao previse naprijed i dobro su se znali, tako da je i Bogicevicu tad bilo lakse igrat.
Dok sad ima jednog Kerlu koji nekad igra stopera, pa malo zadnjeg veznog, pa malo veznog i onda ostane jadni Bogicevic sam nigdje ga na kraju, za sve on kriv.

Od kad je u ekipi Kerla sve to lose izgleda. Moje misljenje da Vasilic i Bogicevic trebaju igrati stopere jer s njim nismo izgubili skoro 30 utakmica.
Pa Kerla igra i za Bogija i za sebe, tako da ti ta prica ne pije vode, a svi znamo da je Vasi bilo rizicno dodati igracu koji je 2 metra od njega, nesiguran je...
To sto je Bogi oslabio pa to se vidjelo na derbiju, kad ga je ona mrcina okrenula... odmah se vidilo da nije on za europe sta je tu je je.biga... kakvih je sve igraca bila pa su blistali dvije-tri sezone i onda jednostavno pali
PS- Imamo jacu klupu od 90% nase lige
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 15 avg 2012, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 avg 2012, 17:17

Paranoja je napisao/la:

Ma daj molim te, pa nije mu Kerla kriv što on izbija loptu glavom prema našem golu sa 16 metara a nigdje igrača Maribora oko njega.Jel Kerla kriv što u posljednjih nekoliko utakmica svaka lopta koja ide na njega ode kako niko ne želi.Sa njim se nešto dešava, šta ja ne znam, ali volio bih da se to što prije riješi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 15 avg 2012, 17:18

nime_tm87 je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:

Pa Kerla igra i za Bogija i za sebe, tako da ti ta prica ne pije vode, a svi znamo da je Vasi bilo rizicno dodati igracu koji je 2 metra od njega, nesiguran je...
Varas se prijatelju moj i to bas. Kerla samo leti negdje ne zna ni on gdje. Rekao sam ti gore leti previse prema naprijed i onda ukopava Bogicevica. Ne kazem da Bogi ne grijesi, grijesi itekako ponekad ali ovaj doljeva kap na casu.
Po meni se u Mariboru trebalo igrati Vasilic i Bogi koji su iznijeli sezonu bez premca i ostaviti Gusu na golu i to je bila ta greska.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 avg 2012, 17:20

Pa yebiga sta je bilo bilo je, nemoj da se vracamo na tu temu... opet Bogi se vidno gubi, nije to vise on... treba njemu odmor npr. i prije one povrede nije bio pravi, poslije povrede je igrao na ekstra visokom nivou sve do derbija otprilike... hmm misljenja sam da mu treba odmor...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 15 avg 2012, 17:24

nime_tm87 je napisao/la:Pa yebiga sta je bilo bilo je, nemoj da se vracamo na tu temu... opet Bogi se vidno gubi, nije to vise on... treba njemu odmor npr. i prije one povrede nije bio pravi, poslije povrede je igrao na ekstra visokom nivou sve do derbija otprilike... hmm misljenja sam da mu treba odmor...
Moguce je i to ne kazem ja nista. Samo sto se tice igre glavom i zracni duela sad se protiv Borca vidjelo ne mozemo mu niko nista. Svaka lopta je njegova.

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 15 avg 2012, 17:24

Kerla je najbolji igrač odbrane trenutno!
bogi ima lošu formu, nije kerla nista kriv što ga je igrač borca okreno 19 puta u jednoj utakmici..

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 avg 2012, 17:28

Sad bi nam Papac lego ko saka na oko... :geek:

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 15 avg 2012, 17:28

Kerla nije samo najbolji stoper nase ekipe, neko je najbolji stoper nase lige, da se razumijemo.
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 15 avg 2012, 17:29

nime_tm87 je napisao/la:Sad bi nam Papac lego ko saka na oko... :geek:
Što bi rek'o dr. Arslanagić... :D

Sjetite se samo Elvisa Mešića, prvu sezonu odličan, nezamjenjljiv a poslije odron...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

smaram
Kontakt:

Post Postao/la smaram » 15 avg 2012, 17:34

ipetm je napisao/la:
smaram je napisao/la:ovako bi to bilo po meni:

.........Antolović
.....Bekrić.....Svraka
............Adil
To je to, Bekrić ne bi imao ulogu nekog kreatora nego da ubrza protok lopte do Zebe ili na krila. Svraka samo sa def. zadacima.
upravo tako ;) pored toga Zebu ne bi morali žrtvovati i gurati ga na stranu, a iz postave bi ispao Zola, koji je talentovan, ali ruku na srce treba još truda i rada da bi postao standardni prvotimac...ali eto, vjerovatno šef zna najbolje, pa zbog toga i jeste tu gdje jeste, a mi managera igramo :D
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 avg 2012, 17:34

Nek smo malo osvjezili redove,maknuli Jamaka i doveli Fenana.Dobro ce nam doci osvjezenje
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 15 avg 2012, 17:40

Evo jamaka prozivaju na treningu,ukrajinka ovo ono..
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lecler i 24 gosta.