Tad ste trebali ustati i zaliti se..

Baš nas je pomazio, ne lupetaj.veteran II je napisao/la:I da dodam da ja stvarno nemam ništa protiv Rudara. Niste siledžijska i krkanska ekipa a ja to cijenim. Samo sam tražio objašnjenje za snimak a vi se malo raspitajte ko snima utakmice i sve će vam biti jasno.
P.S. Savez vas je pomazio za utakmicu protiv Olimpica.
Haha...nije fer traziti bodove za stolom. A mi bodove ne trazimo nego samo zelimo da skrenemo paznju. Olimpic je mislio sad cemo mi njih da nabubamo ko ih **** , al opa. Ode Rudar kuci sa bodom , pa ajmo za sto. Mi smo na terenu dobili utakmicu ali smo i za stolom dobili ono sto smo zasluzili. Novcanu kaznu a i covjek u administraciji je dobio suspenziju.amypitar je napisao/la:Meni je samo zao sto niste reagovali kad vam je NS.BIH pogledao kroz prste,kad ste prekrsili pravilo prijave tri igraca ispod 21 god.Tu je automatski 3-0 za protivnika ,ali eto omrzeni i pristrasni savez Vas nije kaznio.
Tad ste trebali ustati i zaliti se..
Ovim se diskvalifikuješ i pokazuješ neznanje. Vjerovatno si još na školskom raspustu.1928 je napisao/la:Baš nas je pomazio, ne lupetaj.veteran II je napisao/la:I da dodam da ja stvarno nemam ništa protiv Rudara. Niste siledžijska i krkanska ekipa a ja to cijenim. Samo sam tražio objašnjenje za snimak a vi se malo raspitajte ko snima utakmice i sve će vam biti jasno.
Je.ba me na iskustvo, ipak si ti veteran.veteran II je napisao/la:Ovim se diskvalifikuješ i pokazuješ neznanje. Vjerovatno si još na školskom raspustu.1928 je napisao/la:Baš nas je pomazio, ne lupetaj.veteran II je napisao/la:I da dodam da ja stvarno nemam ništa protiv Rudara. Niste siledžijska i krkanska ekipa a ja to cijenim. Samo sam tražio objašnjenje za snimak a vi se malo raspitajte ko snima utakmice i sve će vam biti jasno.
Ne Vlado nego predstavnici oba kluba a ako se ne slazu onda ukljuciti ostale. Nikako foteljase iz Saveza. Zato nam treba Udruzenje Premijerligasa bez politicara i lopova, trebaju nam fudbalski profesionalci.Vlado PD je napisao/la:Ko da pregledava snimke, isti ti lopovi iz saveza?
Paranoja je napisao/la:Pod hitno uvesti zakon kao u drugim drzavama ko spomene sudiju ili trener ili klub dobije po dzepu. Dosta vise seljacke politike za sve vam krive sudije. A pogledas unutar kluba najveca plata igraca 800km a sto je najgore te igrace vode jos losiji treneri i onda sve ukupno se u tim ulozi 3.000km i hoces neke rezultate. E tako nece moci.
Da nam je drzava normalna vi ne bi ni dobili licencu za igranje premijer lige a igrate.
Daj zezas?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Pobijedili smo Velez u gostima
Trenutno korisnika/ca: Amco46, antisisoja1919, AvantiBL, b00t, Balorda, Beli98, Blackwargreymon, bvsic, dark44, dencho, Direktorcic, epidemijaZ, fks74, Hrammm1921, inzomni, MostarskiSin, newton_heath_lyr, Redfire16, ristagrad, StarmoCity, tajsamja, VivaLaLiberta, VolimBiH96, WeekendOffender, zemuntrg, Zigazaga i 158 gostiju.