NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
care moj pretjerujes
..mislim haloo ba pa kakve to veze ima kakve ste rezultate imali prosle godine?...pa Sloboba je znala biti 14 na tabeli, a sa istom tom ekipom poslije skupi najvise bodova.. pa Sloboda je haman pa i sa istom ekipom bila 3 na tabeli igrala finale kupa i td, a sa isotm tom ekipom naredne sezone losi bili...eto ako ste bili dobri prosle godine, ja zelim da isto tako nastavite i ove godine

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hvala stari..ove godine vidim vas i Bratstvo kao najvece konkurente...jer po onom sto sam vidio...uprava vam je organizovana ...a mi smo jaki....al eto ima i ovih nekih lijevih timova sto tvrde da su favoritiEmir93 je napisao/la:sretno Bratstvo u subotu !
ne sumnjam da ce te upisati sva tri boda.
Hvala Hvala...SaltCityAttack je napisao/la:care moj pretjerujes..mislim haloo ba pa kakve to veze ima kakve ste rezultate imali prosle godine?...pa Sloboba je znala biti 14 na tabeli, a sa istom tom ekipom poslije skupi najvise bodova.. pa Sloboda je haman pa i sa istom ekipom bila 3 na tabeli igrala finale kupa i td, a sa isotm tom ekipom naredne sezone losi bili...eto ako ste bili dobri prosle godine, ja zelim da isto tako nastavite i ove godine
Takodje...
kao sto sam reko i na vasem forumu...Cestitke na prvoj pobjedi i dobrodosli u Gracanicu pa neka bolji pobjedi...
ovo sve ostalo sto sam danas prico je vise usmjereno prema onim sto govore...nabusit ce 5:0 i slicno...
-
- Kontakt:
Komsije, znal neko kad ima bus zadnji iz Gracanice za Tuzlu ? Hvala 

-
- Kontakt:
oko 18h , 18:05 , 18:10 kako kad.. zadnji.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Komsije, znal neko kad ima bus zadnji iz Gracanice za Tuzlu ? Hvala
-
- Kontakt:
AboveTheLaw je napisao/la:oko 18h , 18:05 , 18:10 kako kad.. zadnji.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Komsije, znal neko kad ima bus zadnji iz Gracanice za Tuzlu ? Hvala
E **** ga,

-
- Kontakt:
Sad nešto gledam vašu transfer listu,pa puno naših momaka igra za vas.Sad se malo bojim te neke osvete,ali neka pobijedi bolji.Koliko mi je želja da vas sutra pobijedimo,toliko mi je i želja da naša djeca u drugim klubovima igraju dobro i pokažu ovim našim korumpiranim da su bila ne opravdano zapostavljena.
jel postoji mogucnost da gosti ne plate ulaz 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Ako dođete kao organizovana nvijačka skupina mislim da će vas Daso pustit da besplatno uđete na stadion...inače cijena karte za utakmicu sa SLOBODOM JE 3 KM....standardno je 5 km....da li zato što niste dovoljno atraktivan protivnik ili je predizborna Dasina fora.....ko zna....Kapellen je napisao/la:jel postoji mogucnost da gosti ne plate ulaz

-
- Kontakt:
Cuj sad tri marke :S , e sad stadion ako ne bude pun onda nece nikad fkt :S
Pa docemo organizovano,al problem je sto niko marke nemahamogr76 je napisao/la:Ako dođete kao organizovana nvijačka skupina mislim da će vas Daso pustit da besplatno uđete na stadion...inače cijena karte za utakmicu sa SLOBODOM JE 3 KM....standardno je 5 km....da li zato što niste dovoljno atraktivan protivnik ili je predizborna Dasina fora.....ko zna....Kapellen je napisao/la:jel postoji mogucnost da gosti ne plate ulaz

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
ma samo dođite,pustit će vas,,,,kakvi bi mi bili domaćini a da vas vratimo sa vrata....a još i Ramazan....
trebamo bit ljudi makar u ove mubarek danehamogr76 je napisao/la:ma samo dođite,pustit će vas,,,,kakvi bi mi bili domaćini a da vas vratimo sa vrata....a još i Ramazan....

Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
treba reci tamo na zeljeznickoj da pomjere red voznje barem za 15 minuta da neko ne ostane
...ebiga ako hoce da sta zarade neka cekaju ebi ih , jer vratit ce se tako par stotina ljudi i eto im sanse da sta zarade 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Gdje su najbolji cevapi i kafa/toceno vopi u Gracanici
?

-
- Kontakt:
To moras otic gore u grad, stadion ti je na Lukama, nekih 1-2 kilometra od centraNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gdje su najbolji cevapi i kafa/toceno vopi u Gracanici?

jel moze neko postavit sliku cijelog stadiona?Hvala
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Samo ukucaj na google Stadion Luke Gracanica i imat ces dosta slika...Kapellen je napisao/la:jel moze neko postavit sliku cijelog stadiona?Hvala
al evo da probam i ja postavit sliku....posto prije nisam pokusavo na ovim forumima...
ova je stara slika...

Evo ovo je malo novije...sa FB stranice NK Bratstvo Gracanica..

Eto to je odprilike kako izgleda stadion...nisam mogo naci nijednu sliku gdje je bas ono samo stadion slikan
Oke hvala ti,izgleda mi onaj dio za gostujuce skroz mal,valjda se potrpamo
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
Kako igra i ide na treninzima Kenana Hafizovic iz Zenice hvalaa
Limvo Likce
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Google Adsense [Bot] i 3 gosta.