Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma upravusi ko nam je trener a i pomoćni nećemo daleko janjoši i alihodžićeFK Sarajevo je napisao/la:Imam los predosjecaj da ce ovi nasi igraci zaribati i odigrati nerijeseno![]()
pricas gluposti al bas laganoGerrard je napisao/la:Veceras se skupiti na sjeveru i dati podrsku momcima koji vjerujem nece iznevjeriti ... pobjedom dici moral i krenuti po dobar rezultat u Siroki , gdje cemo slaviti 22 godine postojanja i dati jos jedan cas navijanja skriparima kao zadnji put
Ne budite **** i ne nasjedajte ljudima na mukuTheManiacs je napisao/la:Zrinjski mostar![]()
![]()
samo da ti nesto reknem hehehehheehehehehhehehehehehhjohnnyHZ je napisao/la:ma nema kiksa veceras....i napokon ce biti tekma bez primljanog gola....veceras ocekujem cistu pobjedu....isto tako bih dodao da smo najjaci u drzavi kada se igraju dvije tekme....to se vidjelo i u evropi.....znaci kup ove godine nas...prvenstvo zavisi od utakmica izmedju borca i srpskih klubova...
da i ja tebi nešto reknem....3:1....škoroooomrzim_ulizice je napisao/la:samo da ti nesto reknem hehehehheehehehehhehehehehehhjohnnyHZ je napisao/la:ma nema kiksa veceras....i napokon ce biti tekma bez primljanog gola....veceras ocekujem cistu pobjedu....isto tako bih dodao da smo najjaci u drzavi kada se igraju dvije tekme....to se vidjelo i u evropi.....znaci kup ove godine nas...prvenstvo zavisi od utakmica izmedju borca i srpskih klubova...
heheheehehehehehh nije bolan druga liga nego prva nauci nesto pa onda pisi hajde sad raduj se necu te smetat vi ste ipak evropska ekipaR_Quaresma je napisao/la:da i ja tebi nešto reknem....3:1....škoroooomrzim_ulizice je napisao/la:samo da ti nesto reknem hehehehheehehehehhehehehehehhjohnnyHZ je napisao/la:ma nema kiksa veceras....i napokon ce biti tekma bez primljanog gola....veceras ocekujem cistu pobjedu....isto tako bih dodao da smo najjaci u drzavi kada se igraju dvije tekme....to se vidjelo i u evropi.....znaci kup ove godine nas...prvenstvo zavisi od utakmica izmedju borca i srpskih klubova...![]()
i druga liga čelik oleee![]()
Uredu brate,ali da mi kojim slucajem podje*avamo ovako na vašoj temi,kao sto navijaci želje rade na ovoj,mogu samo zamisliti kakve bi tu price i vrijedjanja bila na nas racun.Zato,kad dodjete da podjebavate nemojte se zaliti na gostomprimstvu!jedna si jedina je napisao/la:yebo ja sebe jeste li vi normalni, ni jedan kitar ne zna pravilni pisati, jedan piše štrunfići, drugi sturmfovi i nisu svi manijaci isti, ja sam željovac i bio bih sretniji da vi dobijete koji volite našu zemlju, a ne dušmani kockasti i da u finali igraju jedina dva kluba koja su nešta vrijede i za koje se u svijetu zna, a to su
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Fudo, Napapijri, napoleon72 i 38 gostiju.