Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 15 avg 2012, 13:28

Saurman je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:

Wenger će radije dovesti nekog polovnjaka nego povećati platu najboljem igraču kluba što je suludo.
opet ti ser.eš bezveze. tebe stvarno trebalo malo banovat, zato što smaraš glupostima
Liku je ponuđena plata oko 135 hiljada sedmično. što je daleko više nego i u jednog igrača u Arsenalu.
Klub je tim potezom rizikovo' mnogo, jer je moglo doć do pobune kod ostalih igrača.
ne prosipaj pamet više Bogati.
Čuj klub je rizikivo' mnogo tako što je ponudio 135 000 najboljem igraču kluba i igraču koji ih je odveo do 4 mjesta. :?

Koji bi se to igrači bunili Gerivnho,Chamakh il' neko treći. :lol:
pa bilo je i mnogo boljih od njega u timu pa niko nije imo duplo veću platu od ostalih.
al et, tvoj mozak to ne može skontat, bolje se vrati na temu superiorni bayern, kojeg dortumnd istresa iz gaća.
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2012, 13:30

nedim1993 je napisao/la: pa bilo je i mnogo boljih od njega u timu pa niko nije imo duplo veću platu od ostalih.
al et, tvoj mozak to ne može skontat, bolje se vrati na temu superiorni bayern, kojeg dortumnd istresa iz gaća.
Nemoj tako, pobijedili su ih sad u onom kupu nakon dvije godine. :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 15 avg 2012, 13:34

Marsal je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la: pa bilo je i mnogo boljih od njega u timu pa niko nije imo duplo veću platu od ostalih.
Nemoj tako, pobijedili su ih sad u onom kupu nakon dvije godine. :lol:
jah zaboravi na to :lol: .
dortmund mi je inače drag klub. al arsenal ga pobijedi sa onim niđe veze sastavom, kad su se gotov raspali bili, a ljudi kantaju Bayern redovno.
Vođa zna.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2012, 13:35

To ti je ta srašna liga gdje se Badstuber smatra vrhunskim odbrambenim igračem, a gdje Gomez trpa golove ko na traci. :lol:

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 15 avg 2012, 13:37

Marsal je napisao/la:To ti je ta srašna liga gdje se Badstuber smatra vrhunskim odbrambenim igračem, a gdje Gomez trpa golove ko na traci. :lol:
E Allaha mi dragog,ja sam se tom frajeru smijao kad sam ga prvi put gledao,cuj Badstuber,reko vidi kakav flop igra fudbal,isto je bilo i za Carolla,kad je usao davno kao zamjena u Newcastlle-u,ne sjecam se s kim su igrali,pa reko majko draga jel ih stid ubacit ovakvog flopa pa vidi ga kako trci,ja umirao od smijeha,i na kraju svi fol igraci :lol:

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 15 avg 2012, 13:52

arminarsenal je napisao/la:
Marsal je napisao/la:To ti je ta srašna liga gdje se Badstuber smatra vrhunskim odbrambenim igračem, a gdje Gomez trpa golove ko na traci. :lol:
E Allaha mi dragog,ja sam se tom frajeru smijao kad sam ga prvi put gledao,cuj Badstuber,reko vidi kakav flop igra fudbal,isto je bilo i za Carolla,kad je usao davno kao zamjena u Newcastlle-u,ne sjecam se s kim su igrali,pa reko majko draga jel ih stid ubacit ovakvog flopa pa vidi ga kako trci,ja umirao od smijeha,i na kraju svi fol igraci :lol:
Carolla kad čovjek pogleda dođe mu da se smije :lol:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 15 avg 2012, 15:24

procitah maloprije da se barsa interesuje za luiza gustava iz bajerna,ako bude tu sta pozitivno song def ostaje,ponudili bi oko 15 mil eura,samo nekako mi nema logike da iste pare nude i za songa i za ovog hamelja,alex vrijedi bar 3x vise
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 15 avg 2012, 15:37

Kako pisu spanjolski medij, Sahin zeli u Arsenal dok Mourinho zeli da ode LFC :?
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 15 avg 2012, 15:39

Saurman je napisao/la: Odlaze zbog para, kakvi trofeji crni.
Baš tako kakav Man Utd tim koji nije vidio trofeja poslijednih 5 godina, mora da je astronomska plata prevagnula. :roll:
Da se nisi malo presao i ovde mislio reci "Kakav Arsena, pa to je tim koji nije vidio trofeja posljenih 5 godina "?!

Kada si vec spomenuo 5 godina, United je u tom periodu osvojio:
-4 premielr ligu
-2 liga kupa
-4 COMMUNITY SHIELDA
-1 LP
-1 Fifa Wordld Cup

Znaci ukupno 12 trofea u tih 5 godina.

Arsenal u zadnjih 5 godina je osvojio ovo:
-1 FA CUP
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 avg 2012, 15:40

nazalost izgleda arsenal opet ostaje bez najjacih igraca, izgleda da persie i definitivno ode u united, a song na moju veliku zalost u barcu, steta jbg, da ostanu obojica uz kazorlu bila bi to mocna ekipa, a ovako ne valja nikako, ne znam sta su ovi moji zapeli za songa toliko kad nam je zaista takav igrac nepotreban koliko god da je dobar

nek je sretno arsenalu kako god
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2012, 15:40

Ti ozbiljno ne razumijes sarkazam, ironiju......

Vidi Roma sto se nada, a sve lafo na moju veliku zalost. E na tvoju ''srecu'' Song nigdje ne ide.
Celik!3,2,2.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 15 avg 2012, 15:45

Vi ste stvarno ludi ako mislite da Song ide.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 15 avg 2012, 15:48

**** te sakrazam i ironija, kojeg vraga se sada izvlacis...glavni faktor ako RvP ode iz Arsenala su TROFEJI! Sa Arsenalom moze samo ocekviati trofeje tipa Liga kup, FA kup i to je to, cak ni Community Shiled nece moci osvjoiti.

Zar je tesko prihvatiti da picka izdajnicka, koja vam je donjela plasman u LP, koja vam je omogucila dovodjenje SVIH POJACANJA ovog ljeta zeli trofeje, a ne da se igra sa djecom ?! Da zeli da ima medalju PL, LP i ostale, sto sa Arsenalom NECE docekati. Zasto nece ? Pa radi same politike kluba, koja dovodi neke polovne igrace (da se razumijemo Carzorlu ne bi ni doveli da isti nije bio u pola cijene), a prodaje najbolje, Ode Fabregas, ode Nasri i Clichy, ode sada Song, pa sa kim da igra i cemu da se nada ?!

Ako koga zelite pljuvati, neka to bude Wenger koji gura ovu politiku koja je RADI PARA u kojoj nema trofeja. Koliko ja znam fudbal se na prvom mjestu igra radi TROFEJA koje Arsenal nema....

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2012, 15:53

[youtube][/youtube]

:!:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 15 avg 2012, 15:55

taman kad zbog fudbalskih razloga pocnem zaliti arsenal, onda se pojave balavurdija forumska s glupim pricama i onda opet kontam ma ko vas hebe i trebate potunuti. romariooo kad nesto napise onda je to zaista tako, reci da se nadam dolasku songa je teska glupost, isto sam bio i protiv dolaska fabregasa u smijesno je kako balavurdija odmah pocne prozivati sad da ja ko fol kazem da sam protiv, a ovamo se nesto radujem sto nam neko dolazi

hebe mi se za songom, arsenalu jest bitan, al nama ne, ako i dodje morat ce se dobro dokazati da ga prihvatimo, al balavurdija ne konta da postoji jedan klub u kojem glavni i najbolji igraci arsenala moraju krv propisati da bi se kod nas izborili mjesto medju prvih 11, to nije uspio ni fabregas jos uvijek, jos uvijek nije standardni prvotimac, a iskreno sumnjam da je song sposoban unaprijediti nesto nasu igru

zato se nadam da ce ostati u arsenalu, ili ako ode, nek ide negdje drugo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 15 avg 2012, 15:57

neo je napisao/la:**** te sakrazam i ironija, kojeg vraga se sada izvlacis...glavni faktor ako RvP ode iz Arsenala su TROFEJI! Sa Arsenalom moze samo ocekviati trofeje tipa Liga kup, FA kup i to je to, cak ni Community Shiled nece moci osvjoiti.

Zar je tesko prihvatiti da picka izdajnicka, koja vam je donjela plasman u LP, koja vam je omogucila dovodjenje SVIH POJACANJA ovog ljeta zeli trofeje, a ne da se igra sa djecom ?! Da zeli da ima medalju PL, LP i ostale, sto sa Arsenalom NECE docekati. Zasto nece ? Pa radi same politike kluba, koja dovodi neke polovne igrace (da se razumijemo Carzorlu ne bi ni doveli da isti nije bio u pola cijene), a prodaje najbolje, Ode Fabregas, ode Nasri i Clichy, ode sada Song, pa sa kim da igra i cemu da se nada ?!

Ako koga zelite pljuvati, neka to bude Wenger koji gura ovu politiku koja je RADI PARA u kojoj nema trofeja. Koliko ja znam fudbal se na prvom mjestu igra radi TROFEJA koje Arsenal nema....
Ovo ignorisite covjeku dosadno pa dosao da se raspravlja iako se ova prica vrtiu krug mjesec dana.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 15 avg 2012, 15:58

neo je napisao/la:
Prijatelju imam jedno saopstenje za tebe. Ti nemas pojma o cemu pricas. Wenger haman pa nema nista sa prodajom igraca i politikom kluba, za to je zaduzena gospoda u foteljama sa gospodinom Ivanom Gazidisom na celu.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 avg 2012, 15:59

Ja mi smo forumska balavurdija a tebi je Valdez najbolji golman na svijetu, Pique bolji od Vidica...

@Neo A bas je United ekipa za osvajanje trofeja, glavni igraci Scholes i Giggs. :lol:
Celik!3,2,2.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 15 avg 2012, 16:00

Ma ne raspravljam se, samo kazem cinjenice :)
Sve cemo mi to vidjeti na kraju sezone kada bude konacna pozicija Arsenala...

LP do tada!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 avg 2012, 16:03

neo je napisao/la:Ma ne raspravljam se, samo kazem cinjenice :)
Sve cemo mi to vidjeti na kraju sezone kada bude konacna pozicija Arsenala...

LP do tada!
Oj hvala Bogu da nećeš tušit do kraja sezone više.

PRAISE THE LORD!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.