Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovo boldirano niko ali bas NIKO iz kluba nije rekao,cilj je europa i moraju je obezbjediti inace se igramo razlazaAYAN je napisao/la:Neće mi bit drago, nego mi je sve ovo syeb...Seyo_TM je napisao/la:Hoce li ti to drago biti ako budes u pravu??
Čim se stvori tračak nade, odmah raja "Kup, je naš, kup je naš"...
ALo, pa prije početka sezone smo govorili da ćemo drmat ligom, pa sada nam neki rudari izimaju bodove iz doline ćupova...
Neka malo SABUR!
Treba u kost igrati, ali njega vise isprovociraju a to nesmije, jer je ipak profesionalac. Na primjer protiv rudara kad nam nije svirao penal, on se zaletio na sudiju i gurao ga, a imao zuti (ako se dobro sjecam). Takve gluposti nesmije raditi jer ipak nemamo mi takvu klupu da priustimo sebi nedisciplinu...bistrikboy je napisao/la: @seyo_tm
Cini mi se da si ti i napisao na pocetku sezone da cesto dobiva kartone,i u subotu ce vec treci put zbog kartona propustiti utakmicu(mozda dobije i vise tekmi kazne)
07.10.2009. u 15:00r0djeni je napisao/la:Zna li neko u koliko se igra uzvrat u sarajevu?
Da mi je svratiti normalno na cevapciceVirtu4l je napisao/la:07.10.2009. u 15:00r0djeni je napisao/la:Zna li neko u koliko se igra uzvrat u sarajevu?
Što se tiče prijema, kao i uvijek, vjerovatno vas niko neće ni pogledati, a o nekim napadima je apsurdno i komentarisati...
Mahanje na Grbavici imate, malo smo vas na zemlju spustili sta ste mislili da ce te nam 4 komada uvalit jel, previsoko ste poletili, kaze jedan Ultras na ovom forumu, 0-0 hvala vam sto ste ih malo sputili pred derbi, meni licno puca k***** za svinjski ali mi je drago da ce te malo pameti doci, najvljiva li ste golcine protiv ZELJE......nismo mi travnik.r0djeni je napisao/la:Da mi je svratiti normalno na cevapciceVirtu4l je napisao/la:07.10.2009. u 15:00r0djeni je napisao/la:Zna li neko u koliko se igra uzvrat u sarajevu?
Što se tiče prijema, kao i uvijek, vjerovatno vas niko neće ni pogledati, a o nekim napadima je apsurdno i komentarisati...![]()
![]()
![]()
E samo mi nije jasno danas sto nam skandiraste da smo us**** ?![]()
Slazem se! I zbog toga sam naveo da AKO napad napad proradi, jer mi smo u napadu najlosiji. 0-0 je dobar rezultat za nas i malo manje za vas, jer ipak pobjeda se ocekivala, ja nisam rekao da si ti pisao ali bilo je po forumu najava da ce zeljo primit par komada, jer isto kao sto imate igraca koji misle da su Barcelona tako imate i navijaca. Meni je iskreno drago sto Velezu ove godine dobro ide, jer vi ste zeljni slavlja dugo je to bila druga liga i borbe za opstanak, fino je vidjeti da tako ima normalnih i da fino kazu jesmo digli smo se ovo 0-0 je mala opomena, i zelim vam srecu protiv Zrinjskog, ali moze te im 5 komada uvalit, ali na GRBAVICI Europu nemojte trazit....r0djeni je napisao/la:Haj ti nadji gdje sam ja najavljivo da cemo vam uvaliti 4 komada? To je samo mogla luda osoba izjaviti. Nisam vidio dosta detalja sa utakmice jer sam bio iza gola, ali kako zeljo igra tesko da cete nam dati gola na grbavici, jednostavno nemate napada, 2-3 dalekometna suta(izvrsna) i to je to. Rezultat 0-0 nije nimalo los, ako si gledo utakmicu vidio si da je Velez stvaro prilike ali nije htjela u go. Ako ostvarimo povoljan rezultat protiv zrinjskog, mislim da cemo vas proci, ovaj sok nam je trebao, ovi nasi igraci se umislili ko da su barcelona.
Bolje vam je nemojte dolazit:)r0djeni je napisao/la:Zna li neko u koliko se igra uzvrat u sarajevu?
I kakav prijem mozemo ocekivati?![]()
![]()
![]()
![]()
Ma do uzvratne utakmice protiv veleza na grbavici ce doc visca i onda cemo imat vece sanse da dajemo golove.Stole iz Bora je napisao/la:Zeljo u uzvratu nema nista vise sansi od Veleza. J.ben je ovo rezultat za ekipu kakva je nasa a tu mislim na napad. da je to onaj nekadasnji napad Zelje pa da kuci dajemo po 2-3 gola ovo bi bio odlican rezultata a ovako je samo dobar. I da damo taj jedan go valja strijepiti do kraja utakmice da ga ne primimo. po meni su sanse 50-50.
Kazu da bi trebao biti u kombinaciji vec protiv Slobode pa cemo vidjeti. Ali u svakom slucaju ni od njega ne treba ocekivati previse, da se ne bi razocarali brzo.maximus_genius je napisao/la:Ma do uzvratne utakmice protiv veleza na grbavici ce doc visca i onda cemo imat vece sanse da dajemo golove.Stole iz Bora je napisao/la:Zeljo u uzvratu nema nista vise sansi od Veleza. J.ben je ovo rezultat za ekipu kakva je nasa a tu mislim na napad. da je to onaj nekadasnji napad Zelje pa da kuci dajemo po 2-3 gola ovo bi bio odlican rezultata a ovako je samo dobar. I da damo taj jedan go valja strijepiti do kraja utakmice da ga ne primimo. po meni su sanse 50-50.
bistrikboy je napisao/la:88' Stopostotna šansa za Velež. Nekako je slučajno lošta došla do Velagića, ali je Šehić u duelu jedan-na jedan izašao kao pobjednik.
TM.org
Bistar si ti momakADMIR je napisao/la:Bolje vam je nemojte dolazit:)r0djeni je napisao/la:Zna li neko u koliko se igra uzvrat u sarajevu?
![]()
![]()
![]()
revans ce biti u vecernjem terminu,znaci 19:00 ili 18:30,a ovo sto ti je neki balavac napisao ne obracaj paznju,imat cete sasvim ugodan docek,bas onakav kakav ste vi nama priredili prosle sezone.Fer zar ne?r0djeni je napisao/la:Bistar si ti momakADMIR je napisao/la:Bolje vam je nemojte dolazit:)r0djeni je napisao/la:Zna li neko u koliko se igra uzvrat u sarajevu?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.