NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 15 avg 2012, 14:35

redwhite je napisao/la:Pred svaki mec isto. Po onome ko na cijoj temi ke.nja, jasno je ko od koga komplekse ima.
Vjerujem da ne grijesim kad u ime svih onih iz ove kapetanije kazem, dobro dosli simpatizeri Zelje i iz Sa i iz nasih susjednih opstina. Nadam se da ce te se osjecati ugodno, a ne kao par nas na utakmicama na Grbavici,gdje smo kao mirni promatraci bez obiljezja dozivjeli niz neugodnosti,osjecali se 300 X gore nego na utakmicama u RS(zalosno, ali licno iskustvo) i upitali se kako bi prosli sa obiljezjima.
Nemojte Adilovicu kao tada psovati dijete,familiju,zive i mrtve, jer mi dovodimo i djecu na utakmice,ne bismo da steknu krivu sliku o ljudima iz glavnog grada (djeca su to). Nadjite neke pristojnije psovke.
Vjerujem u ugodnu atmosferu,dobru igru, nekima je i predpraznicno raspolozenje (muslimani) pa da im to ne pokvarimo.

nisi trebao ovo, sad će te optužiti da provociraš

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 15 avg 2012, 14:35

mirza_rd je napisao/la:
ipetm je napisao/la:
ipetm je napisao/la:O kakvom mentalitetu pričate, očito neznate šta ta riječ znači. A jestel' zaboravili kakav su aplauz vaši igrači dobili na Grbavici prošle sezone?
ebeš aplauz kad ste nas pokrali po običaju
Ja govorim o pričama da se razlikuju ljudi iz Sarajeva.Za suđenje smo tražili primjere pa si se ušutio. A zašto se vaši igrači i treneri ne bune, nego samo vi?
ja kako znam tadasnji trener Jovic se je bunio, a za dokaz trebal bolji
[youtube][/youtube][/quote]
Niko nista ne pise za ovaj dokaz,he he,nisu stigli obrisati i zabranit ga,hej sramotni duplokrunas

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 15 avg 2012, 14:42

seven je napisao/la:
redwhite je napisao/la:Pred svaki mec isto. Po onome ko na cijoj temi ke.nja, jasno je ko od koga komplekse ima.
Vjerujem da ne grijesim kad u ime svih onih iz ove kapetanije kazem, dobro dosli simpatizeri Zelje i iz Sa i iz nasih susjednih opstina. Nadam se da ce te se osjecati ugodno, a ne kao par nas na utakmicama na Grbavici,gdje smo kao mirni promatraci bez obiljezja dozivjeli niz neugodnosti,osjecali se 300 X gore nego na utakmicama u RS(zalosno, ali licno iskustvo) i upitali se kako bi prosli sa obiljezjima.
Nemojte Adilovicu kao tada psovati dijete,familiju,zive i mrtve, jer mi dovodimo i djecu na utakmice,ne bismo da steknu krivu sliku o ljudima iz glavnog grada (djeca su to). Nadjite neke pristojnije psovke.
Vjerujem u ugodnu atmosferu,dobru igru, nekima je i predpraznicno raspolozenje (muslimani) pa da im to ne pokvarimo.

nisi trebao ovo, sad će te optužiti da provociraš
Nadeamo se da nam nekulturnim ponašanjem nećete pokvariti predpraznično raspoloženje, mi vama nećemo sigurno osim što ćemo odnijeti bodove. Al hajd nek bude veselo, predpraznički, bratski što bi se reklo.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 15 avg 2012, 14:50

Alo ba likovi skontajte se malo !!! mogul ja vas nesto pitati ??
Jestel se isr.......i ???

Bujrum u subotu... dodi te u sto vecem broju ...
Neka igraju igrači , i neka bolji pobjedi ... svi ste vi svjesni kako sta funkcionise... Samo mi recite jednu stvar vi navijači Zelje... Kako Ivica osim moze reci " Zeljo je institucija " ili tako nesto u tom kontekstu ?? (citirao bih al davno sam citao) !!! Zar nebi trebao biti neutralan ... ???
Zadnja izmjena: MokeGradačac, dana/u 15 avg 2012, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 avg 2012, 14:51

Dzin je napisao/la: [youtube][/youtube]
Niko nista ne pise za ovaj dokaz,he he,nisu stigli obrisati i zabranit ga,hej sramotni duplokrunas[/quote]
A sta je dokaz ovdje svega ti ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2012, 14:53

pilko dokaz je opasna igra adnana guse u kaznenom prostoru odnosno start na igraca koji ga je vec bi prosao sa loptom.evo sad cu ti jos i nacrtat i obojit ;)

al nema price to bilo proslo nego u subotu cemo vam vratiti istom mjerom prvo cemo vas na terenu dobro polomiti a onda vas i pobijediti.pa vidjecete malo kako je kada nemate pokrivenu utakmicu sa sudijama
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 15 avg 2012, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 15 avg 2012, 14:55

astra1922 je napisao/la:pilko dokaz je opasna igra adnana guse u kaznenom prostoru odnosno start na igraca koji ga je vec bi prosao sa loptom.evo sad cu ti jos i nacrtat i obojit ;)
Jel astra preko guse do gola ??? heheheheh

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2012, 15:02

eto nema zezancije vise.idemo o nasem klubu.svi su zdravi i imaju pravo nastupa ali ko ce igrati to zna samo kuntic.bice sigurno rokada u odnosu na prve dvije utakmice ali nece puno.vjerujem da ce se ici na pobjedu i uz jedan kvalitetan pritisak mislim da mozemo do pozitivnog rezultata.zeljo je favorit i vjerovatno ce se tako i ponasati znaci uzet ce loptu u svoj posjed i tu vidim nasu sansu da ih iznenadimo.tesko ce biti mozda nikad teze ali nismo bez sansi. volim te zvijezdo :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 avg 2012, 15:14

Sad čitam Pilavdžić potpisao za vas.Kakv je mali?

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 15 avg 2012, 15:17

astra1922 je napisao/la:eto nema zezancije vise.idemo o nasem klubu.svi su zdravi i imaju pravo nastupa ali ko ce igrati to zna samo kuntic.bice sigurno rokada u odnosu na prve dvije utakmice ali nece puno.vjerujem da ce se ici na pobjedu i uz jedan kvalitetan pritisak mislim da mozemo do pozitivnog rezultata.zeljo je favorit i vjerovatno ce se tako i ponasati znaci uzet ce loptu u svoj posjed i tu vidim nasu sansu da ih iznenadimo.tesko ce biti mozda nikad teze ali nismo bez sansi. volim te zvijezdo :)
Samo netreba uć u utakmicu sa "poštovanjem" prema protivniku..S punom Banjom možete do sva 3 boda..Sretno!!
OFK Gradina Srebrenik

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 15 avg 2012, 15:21

MokeGradačac je napisao/la:Alo ba likovi skontajte se malo !!! mogul ja vas nesto pitati ??
Jestel se isr.......i ???

Bujrum u subotu... dodi te u sto vecem broju ...
Neka igraju igrači , i neka bolji pobjedi ... svi ste vi svjesni kako sta funkcionise... Samo mi recite jednu stvar vi navijači Zelje... Kako Ivica osim moze reci " Zeljo je institucija " ili tako nesto u tom kontekstu ?? (citirao bih al davno sam citao) !!! Zar nebi trebao biti neutralan ... ???
Ma nije Željo institucija vi ste :roll:

Maxi
Kontakt:

NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Maxi » 15 avg 2012, 15:28

Mladi talentovani fudbaler iz Kalesije, Eldar Pilavdžić, jutros je parafirao trogodišnji ugovor sa premijerligašem iz Gradačca, Zvijezdom.

Pilavdžić je sa Zmajevima odradio nekoliko treninga, a kako je zadovoljio ukuse trenera Zorana Kuntića, ponuđen mu je ugovor, na koji je i pristao.

Prestretan sam zbog ostvarene saradnje sa Zvijezdom iz Gradačca. Dolazim u jednu zdravu sredinu. Sada želim što prije da se izborim za mjesto u timu i pokažem svoje kvalitete široj javnosti, kazao je za ------- Eldar Pilavdžić.

Ovaj 19-godišnji fudbaler igra na poziciji desnog veznog. Pred njim je prva seniorska sezona. Fudbalsku slovaricu učio je u Gornjim Raincima, Slobodi iz Tuzle te češkoj Karvini.

U Karvini je bio najbolji fudbaler u svojoj kategoriji. Na 17 susreta postigao je čak 12 pogodaka. Oduševio je češke stručnjake, ali iz nekih svojih razloga odlučio se na povratak.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 15 avg 2012, 16:02

Pozdravljam sve iskrene navijace Zelje i zelim im ugodan boravak u subotu u gradu Zmaja od Bosne, takodjer zelim da ih upoznam sa sljedecim cinjenicama:
Nk Zvijezda proslu sezonu nije kaznjena ni sa jednom markom od strane komiteta za nedolicno ponasanje navijaca na stadionu "Banja Ilidza, tako da mogu biti sigurni u svoju bezbijednost,
Zvijezda igra petu sezonu u PL BiH, za ovih nekoliko sezona ni jedan trener se nije zalio na sudjenje i grubu igru u gradu Zmaja od Bosne, tako da ce i ti uslovi biti zadovoljeni
Uskoro publika iz sume nece moci pratiti utakmice na stadionu kojeg smo sagradili vlastitim novcem (mozda cak i u subotu), tako da vam ni to nece smetati.

U subotu nek pobijedi bolji, neka pobijedi nogomet!

P.S. Ovo gore su samo cinjenice.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 15 avg 2012, 16:32

hebote pa svaki put pred ovu tekmu guti se na forumu...koji vam je
neka bolji pobijedi u subotu manijaci dobro dosli u grad zmaja od bosne
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 avg 2012, 16:58

ako ne bude naše tekme na tvu, stiže dosta ljudi i iz Srebrenika, prvi ja :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 15 avg 2012, 16:58

vrijeme da se krene na trening... 8-)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

toka
Kontakt:

Post Postao/la toka » 15 avg 2012, 17:28

Benjo_AFC86 je napisao/la:ako ne bude naše tekme na tvu, stiže dosta ljudi i iz Srebrenika, prvi ja :D
dobro dosli lijepo je da zajednicki navijamo trebat ce nam podrske sa trebina i nama a i vama poz

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 15 avg 2012, 19:09

Čujem da je mala tribina planirana čitava za manijake, kako kažu najavljeno ih je 1500 :lol:
Dragon Town

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 15 avg 2012, 19:12

zmaj_Bosne je napisao/la:Čujem da je mala tribina planirana čitava za manijake, kako kažu najavljeno ih je 1500 :lol:
Nema ih toliko kad igraju na Grbavici,dzaba se prosipaju.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 15 avg 2012, 19:13

zmaj_Bosne je napisao/la:Čujem da je mala tribina planirana čitava za manijake, kako kažu najavljeno ih je 1500 :lol:
Cijeli TK dolazi :D Doboj, Brcko , Sarajevo, i ostali , pa ti gledaj sad :P

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.