kao prvo zelio bi da pozdravim svu svoju bracu ovdje,a Boga mi i sestre ako ih ima

.dugo vec pratim ovu nasu temu jer ima zaista par momaka sto donose prave informacije.sto se tice tekme u Gracanici ocekujem 3 boda,jer mi smo Sloboda i uvjek igramo na pobjedu.sto se tice ekipe dobra je,cak i predobra za ovu saban ligu.Tino je odlican golman(zao mi je sto prije nije dobio priliku jer je nase djete)Pejic i Nezic odlicni bekovi,Ceric(malo koci al bit ce dobar),Oma(odlican,pun iskustva),Sisic(odlicno pojacanje),Smigi(po meni najgori bio prottiv Gorazda),Jusufovic(odlican malac vidi se da ima mozga i da zna igrat lopte),Jaha(terminator),Muminhodzic(zabio 2 gola,al mislim da on ide na klupu),Prses(da sam ja trener ne bi mi nikad igrao).sad uz Mesica,Jacksona i Stanu to ce jos bolje izgledat.sto se tice prevoza do gracanice,pa **** ako neko nije sposoban do gracanice izganjat prevoz nek i ne ide vala

.pa nije gracanica preko bjela svjeta,ljudi dogovore za 10 minuta prevoz do Sirokog,Mostara itd.IDEMO PO POBJEDU !!