Ova ekipa ima muda

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
rus-tm87 je napisao/la:svaka im cast![]()
![]()
Seyo_TM je napisao/la:sad mi jaran rece da im nije cist penal svirao...ko ih j...![]()
Odlican rezultat
Ps stole jedino editovanje...al bas je glupost restrikcija ova
jel˙ to sudija šiljio za nas?VFCB je napisao/la:samo se nadam da ce sudjenje biti isto i na grbavici, a onda nema sumnje ko prolazi dalje !
a ti budi najpametniji pa se syebavaj sto smo odigrali 0:0AYAN je napisao/la:Meni je najgluplje kad se neko raduje, što jeodigro 0:0 na gostujućem terenu u nekoj kup utakmici.
Takve situacije su nešto najgore za onu ekipu koja je domaćin u sljedećoj utakmici, jer ukoliko protivnik zabije samo jedan gol onda domaćin mora da zabije dva da bi išao dalje. A znamo da Željo jedva da jedan gol u prvenstvu, da ne govorim o dva pogotka...
pa njima je siljenje jer nisu dobili...mi 435 zutih i jos iskljucenje...bas nas je nasiljio sudijamuXmania je napisao/la:jel˙ to sudija šiljio za nas?VFCB je napisao/la:samo se nadam da ce sudjenje biti isto i na grbavici, a onda nema sumnje ko prolazi dalje !
Čujemo se poslije revanša.a ti budi najpametniji pa se syebavaj sto smo odigrali 0:0Seyo_TM je napisao/la:AYAN je napisao/la:Meni je najgluplje kad se neko raduje, što jeodigro 0:0 na gostujućem terenu u nekoj kup utakmici.
Takve situacije su nešto najgore za onu ekipu koja je domaćin u sljedećoj utakmici, jer ukoliko protivnik zabije samo jedan gol onda domaćin mora da zabije dva da bi išao dalje. A znamo da Željo jedva da jedan gol u prvenstvu, da ne govorim o dva pogotka...
Neće mi bit drago, nego mi je sve ovo syeb...Seyo_TM je napisao/la:Hoce li ti to drago biti ako budes u pravu??
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, WeekendOffender i 26 gostiju.