NK Zvijezda Gradačac

bondich
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bondich » 14 avg 2012, 21:10

HannahMontana je napisao/la:Kakvu ste vi ovo karnevalsku atmosferu prije tekme napravili....Pa ni mi ovako za Levski nismo :) Eeeee ne uzmete li makar bod :D
HannahMontana hebiga ako nebude 3 i nije nista... :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 avg 2012, 21:13

bondich je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Kakvu ste vi ovo karnevalsku atmosferu prije tekme napravili....Pa ni mi ovako za Levski nismo :) Eeeee ne uzmete li makar bod :D
HannahMontana hebiga ako nebude 3 i nije nista... :)
Ma ne volim ja onu politiku " nek komsiji crkne krava" al et, kivan sam na mnoge sto su mi krv pili nakon Zete, tako da hocu malo materijala za nasladjivanje, a i vama brate mili trebaju bodovi, a oni odavno losiji nisu bili....Tako da...Blago ih natucite :)
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

High

Post Postao/la High » 14 avg 2012, 21:14

Osvojite sva tri boda, izađite iz ove loše serije i nakupite bodova do 11. kola kad igrate protiv nas, da vam tad ne bude imperativ pobjeda. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 14 avg 2012, 21:19

roning je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ja vodim 5 osoba sa sobom koji odavno nisu bili na utakmicama zvijezde.idemo i svi ostali povedite po jednu osobu i pun stadion :mrgreen:
astra ides li s red dragonsima ;) ;)
pridruzit cu im se na njihovoj tribini ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 14 avg 2012, 21:52

astra1922 je napisao/la:ja vodim 5 osoba sa sobom koji odavno nisu bili na utakmicama zvijezde.idemo i svi ostali povedite po jednu osobu i pun stadion :mrgreen:
Ti povedi dajdžu i dajdžincu a ja ću amidžu i strinu :lol: :lol: :lol: :lol: napunit će mo i Želju i Banju

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 15 avg 2012, 00:09

Ma Milanović će da rijesi tekmu nema potrebe za brigom :D

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 15 avg 2012, 00:15

mmmirza je napisao/la:
Gradacac je napisao/la:SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU SVI NA BANJU U SUBOTU
jel mogu povesti djeda...ha ha ha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma povedi i konu tamna jedan razlgo vise da se bolje sa njom upoznas... a pardon nema s e x a samo navijanje. :D hahahahah ma ljudi pricajte sta hocete ali treba napuniti stadion da bude sibica, a ovi nasi uhljupi samo nek izgube...

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 15 avg 2012, 00:26

Ne ne sutra odnosno danas! Svi na trening da im se prvo lekcija ocita pozz! ;)
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 15 avg 2012, 01:57

prvi su poceli :D :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2012, 03:41

mislim da se moze u subotu ocekivat i dosta srebrenicana na nasoj utakmici samo sto ce vjerovatno svi navijat za zelju ;) :D milsim da ce raja doci u velikom broju bez obzira na los start jer je ipak prva utakmica na banji i svijet se zazelio utakmica zvijezde.bice dobra posjeta ali ako izgube onda protiv zrinjskog opet ce biti standardnih800-1000 one objektivne gradacacke publike.dodite danas u 6 sati na trening u sto vecem broju da im i na taj nacin damo podrsku

Nova sezona nova nafaka

High

Post Postao/la High » 15 avg 2012, 03:47

Lijepo. Bogme, vi baš namjeravate pakao napraviti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 15 avg 2012, 03:49

High je napisao/la:Lijepo. Bogme, vi baš namjeravate pakao napraviti.
Bas ce njih 200 pakao napraviti :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 15 avg 2012, 04:25

ASTRA ja tebe smatram ozbiljni tipom a ti pretjerujes time sto govoris za srebrenicane,pa aj kad vec govoris da i ja kazem pokoju o vama i o prosloj utkamici gradine u gradacu,kada je vecina psojetilaca protiv olipika navijala za olimpik rijecima ,navijamo za dzelmica pa ga prozivaju a cojk vas ni je dan posto,pa nekoliko njih govori koji ce teke q ovdje pravte tribinu,pa ko **** gradinu i tako te neke stvari..a sto se tice mene unatoc tome sto igras srebrenicki dragulj za zelju,ja cu ipak da navijam za zvijezdu...
MOdric..MOdric..MOdric..

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 15 avg 2012, 07:55

Luka je napisao/la:ASTRA ja tebe smatram ozbiljni tipom a ti pretjerujes time sto govoris za srebrenicane,pa aj kad vec govoris da i ja kazem pokoju o vama i o prosloj utkamici gradine u gradacu,kada je vecina psojetilaca protiv olipika navijala za olimpik rijecima ,navijamo za dzelmica pa ga prozivaju a cojk vas ni je dan posto,pa nekoliko njih govori koji ce teke q ovdje pravte tribinu,pa ko **** gradinu i tako te neke stvari..a sto se tice mene unatoc tome sto igras srebrenicki dragulj za zelju,ja cu ipak da navijam za zvijezdu...
Lose druze pricas. To sto si cuo mougce da si cuo od nekih mangupa i seljaka jer znaju da ste u blizini pa da vas malo podbodu. Pa komsije smo nismo se ganjali na nisanu. Evo ja prvi sam dosao gledao tekmu i navijao skoro kao za zvijezdu. Pozdrav za Srebrenik

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2012, 07:56

Luka je napisao/la:ASTRA ja tebe smatram ozbiljni tipom a ti pretjerujes time sto govoris za srebrenicane,pa aj kad vec govoris da i ja kazem pokoju o vama i o prosloj utkamici gradine u gradacu,kada je vecina psojetilaca protiv olipika navijala za olimpik rijecima ,navijamo za dzelmica pa ga prozivaju a cojk vas ni je dan posto,pa nekoliko njih govori koji ce teke q ovdje pravte tribinu,pa ko **** gradinu i tako te neke stvari..a sto se tice mene unatoc tome sto igras srebrenicki dragulj za zelju,ja cu ipak da navijam za zvijezdu...
pa vidio si da se salim ja sam bio obje vase tekme i na svoj sam nacin davao vam podrsku i nadao se vasim pobjedama.ja od srca zelim da opstanete i da imamo svake godine svoje kantonalne derbije jos kad se sloboda vrati to ce biti vrh.namjeravam pogledati sve vase utakmice u gradaccu i u svakoj cu biti uz vas.a istina je da jedni ne vole gradinu ali mislim da je to sve normalno.sretno i vama i nama :)

Nova sezona nova nafaka

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 15 avg 2012, 09:40

gradacani,moj vam je savjet da ipak ozbiljno shvatite ovu utakmicu u subotu jer danas svako igra fudbal....pretjerana euforija moze samo stetiti.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 15 avg 2012, 09:48

haha znamo mi šta nas čeka ne sikiraj se @armi, i pored toga što su favoriti imaju i druge vrste pomoći, ako zatreba gol će se svirati i bez da lopta pređe crtu :lol: , a treba voditi i računa da kad njihovi igrači imaju loptu ne treba ih ometati i pokušavati oduzeti loptu jer se to odmah svira kao faul :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 avg 2012, 09:54

@Luka, polahko :) vidio sam i ja dosta ljudi koji se raduju remiju, i to malo je reći da sa osmijehom odlaze kući..

ali pusti njih, svakako da bi bilo i u nas takvih.. To je tako ,i ne možeš promjeniti.. tako da je bolje i ne spominjati i ne počinjati raspravu sa tim :D Ali ima dosta i "normalni" i kod nas i kod njih, eh takve treba spominjati :mrgreen: Da li je bolje da igramo sa Slobodom i Zvijezdom i obrnutno, oni snama, ili da idemo nekom GOŠKu , nema ih na mapi :D još kad nekad zaškripi za bodove ;)

A mislim da će utakmica vaša biti na MOJA TV, Zvijezda - Željo :D isto se nadam da će nas arena prenositi :)
Zadnja izmjena: Benjo_AFC86, dana/u 15 avg 2012, 09:56, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 15 avg 2012, 09:55

seven je napisao/la:haha znamo mi šta nas čeka ne sikiraj se @armi, i pored toga što su favoriti imaju i druge vrste pomoći, ako zatreba gol će se svirati i bez da lopta pređe crtu :lol: , a treba voditi i računa da kad njihovi igrači imaju loptu ne treba ih ometati i pokušavati oduzeti loptu jer se to odmah svira kao faul :D
<odličan prijedlog. Pošto tako misliš, nemojte ni igrat utakmice.
Usrali ste se a utakmica još nije ni počela.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 15 avg 2012, 09:56

savatihotece je napisao/la:
seven je napisao/la:haha znamo mi šta nas čeka ne sikiraj se @armi, i pored toga što su favoriti imaju i druge vrste pomoći, ako zatreba gol će se svirati i bez da lopta pređe crtu :lol: , a treba voditi i računa da kad njihovi igrači imaju loptu ne treba ih ometati i pokušavati oduzeti loptu jer se to odmah svira kao faul :D
<odličan prijedlog. Pošto tako misliš, nemojte ni igrat utakmice.
Usrali ste se a utakmica još nije ni počela.

nije to prijedlog, to se već dešavalo, zar nisi pratio prošlo kolo, a o prošloj sezoni da ne pričamo

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.