FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube]
De napiši još u koliko koliko će ljudi biti podijeli JMBG na forumu, itd. itd.Tuzla950 je napisao/la:
..............
De briši ovo budi ozbiljan malo.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- SiggySinatra
- Kontakt:
Harki rezervisan nemojte dzaba

- Probisvjet
- Kontakt:
Grijanje vode.MakeTZ je napisao/la:A jestel vidili ljudi na stadionu ono novo sto su postavili nesto ko za solarnu energiju ili neki drugi **** ?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Solarni paneli .. sluze za davanje elektricne energije i zagrijavanje vode .. jedan panel kosta izmedju 5 000 KM - 10 000 KM, pa ti sad racunajMakeTZ je napisao/la:A jestel vidili ljudi na stadionu ono novo sto su postavili nesto ko za solarnu energiju ili neki drugi **** ?

Mirza Mešić dobio certifikat 

" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepo izgleda ova tribina !
Lijepo izgleda ova tribina !
1921
Stigli certifikati za Mešića, Nikolića i Jacksona!
Sudeći prema posljednim informacijama koje stižu iz Rudarske 2, Abdulah Ibraković će u susretu protiv Bratstva moći računati na tri nova, vrlo kvalitetna igrača. Riječ je o Staniši Nikoliću, Mirzi Mešiću i Phillu Jacksonu za koje su stigli potrebni certifikati.
"Oni su stekli pravo nastupa za nas, a u toku dana očekujemo da stigne i certifikat za Ahmetovića koji je naše pojačanje pristiglo iz Jagodine", za Tuzla Sport je kazao Abdulah Ibraković.
Izvor
Sudeći prema posljednim informacijama koje stižu iz Rudarske 2, Abdulah Ibraković će u susretu protiv Bratstva moći računati na tri nova, vrlo kvalitetna igrača. Riječ je o Staniši Nikoliću, Mirzi Mešiću i Phillu Jacksonu za koje su stigli potrebni certifikati.
"Oni su stekli pravo nastupa za nas, a u toku dana očekujemo da stigne i certifikat za Ahmetovića koji je naše pojačanje pristiglo iz Jagodine", za Tuzla Sport je kazao Abdulah Ibraković.
Izvor
Za sad sve lijepo ide eto skupili smo hajmo reci dobar kadar,plate su zadnji mjesec dobili,pobjedmo otvorili sezonu,prije toga odrađene dosta dobre prpreme poslije dugo vremena. Napokon nam hajmo reci uprava pocinje radit iako jos to nije sve ozvaniceno. Kakav je cirkus bio sad za sad dobro,al ja imam neki strah od ranij sezona i da se to iznenada sve ne raspadne i da kernu ostavke i odlasci igraca al necu o losem da mislim samo pozitiva evo i navijaci se bolje organizuju bas dugu nije stimalo u klubu a sad barem malo licimo na ozbiljan klub i to me puno raduje.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sve je stiglo, ako opet neko nesto ne zajebe..pa eto vidis sta ibrakovic kaze vratise igraca Memisevica sa zagrijavanjaTuzla950 je napisao/la:Stigli certifikati za Mešića, Nikolića i Jacksona!
Izvor

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
sa ovim trojcem sigurno smo puno jaci,a njihovo iskustvo bi moglo odigrat vaznu ulogu kako na ovom gostovanju u Gracanici tako i na svim gostovanjima...
nama domace utakmice ne smiju predstavljat problem,ali ko i malo prati ove nize lige zna da je yebeno bilo gdje doci do bodova na strani i zato taj teret gostovanja moraju iznijet ovi stariji jer sa ovim mladjim igracima na strani mi tesko da cemo sta izvuc...
nadam se da ce dosta naseg naroda krenut za Gracanicu,klubu treba podrska vise nego ikad,dosta ljudi vise Sloboda i ne interesuje,ali valjda ce prije svega boljom organizacijom(koja je nazalost i sad manje vise katastrofalna) krenut na bolje i da cemo se svi ujedinit i pomoc klubu da se vrati gdje mu je mjesto,strah me i pomislit sta bi bilo kad bi se "zaglavilo" u ovoj ligi...
nama domace utakmice ne smiju predstavljat problem,ali ko i malo prati ove nize lige zna da je yebeno bilo gdje doci do bodova na strani i zato taj teret gostovanja moraju iznijet ovi stariji jer sa ovim mladjim igracima na strani mi tesko da cemo sta izvuc...
nadam se da ce dosta naseg naroda krenut za Gracanicu,klubu treba podrska vise nego ikad,dosta ljudi vise Sloboda i ne interesuje,ali valjda ce prije svega boljom organizacijom(koja je nazalost i sad manje vise katastrofalna) krenut na bolje i da cemo se svi ujedinit i pomoc klubu da se vrati gdje mu je mjesto,strah me i pomislit sta bi bilo kad bi se "zaglavilo" u ovoj ligi...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Ispratio sam danas citav trening, dvojica zakasnila Ibrak im odbrusio vidi se autoritet pravi.
I mislim ako pocnemo sa Mesicem u napadu da necemo dobro proci.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sto necemo dobro proci sta je reci?...nije spreman ili sta?...jer pripreme je dobro odradio ebiga..samo nije on neki golgeter mi to sve znamo vazda on fula, ali dobar je jer na sebe vuce igraca vise nego drugi napadaci..mozda sa obojicom Mesic i Jackson jer jako bi bilo tesko cuvat njih dvojicu..uvjek bi jedna imao malo vise prostoraMakeTZ je napisao/la:Ispratio sam danas citav trening, dvojica zakasnila Ibrak im odbrusio vidi se autoritet pravi.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma Mesic se zajebaje previse i cini mi se da ne trudi bas i ima problema sa aduktorima.
Igra se ona 4-3-3 Mesic je u spicu na desnom krilu Jackson, a i Jackson nije bas spreman.
Igra se ona 4-3-3 Mesic je u spicu na desnom krilu Jackson, a i Jackson nije bas spreman.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MakeTZ je napisao/la:Ma Mesic se zajebaje previse i cini mi se da ne trudi bas i ima problema sa aduktorima.
cuj pa Mesic je uvjek takav bio na izgled da se ne trudi i to nije nista novo..on nece care potrcat ako izgubi loptu to je njegova mana i njemu moras slati lopte u noge ...ali on ce morat ginut za Slobodu sad, jer ovo nisu vise vremena kad smo mi bili neka elita i mogli se nadigravat sa svima ...sad mora pomoci ekipi da se vrati tamo gdje joj je mjesto ili ce biti opet docekan onako kako je bio docekivan ranije dok je igrao protiv nas
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
ja bih samo da pozdravim crveno crnu armiju i bracu po boji 

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Mesic je dobar bas za to otvaranje prostora i dobar je kad ima neko ko mu zna dat pas ili nabacit, ako nema dobrog pakera los je Mesic, da su ostali Zoleta i Beka Mesic bi 20 golova dao u ovoj ligi.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
moze mesic odigrati finog sidrasa sa njegovom tehnikom, ako nije spreman, lagano sidro, primi loptu i razigravaj po bokovima. ovi ce vjerovatno biti napaljeni, teferic u gracanici, stize velika sloboda. kidisat ce na pocetku, povuci ce publika koja ce doci u velikom broju, da vide slobodine igrace i silu od navijaca, kad ostanu bez damfa, lagano im zavuci tamo gdje najvise boli a to je iza ledja njihovog golmana i onda samo pametno i strpljivo cekati. poslije toga se moraju otvoriti i onda crni infarkt (Jackson) ce odglumiti bolta i zavuci jos jedan za konacni k.o.
a onda zapjevati kroz gracanicu: mi smo fukare iz tuzleeeee, nama niko nista ne mozeeee......

a onda zapjevati kroz gracanicu: mi smo fukare iz tuzleeeee, nama niko nista ne mozeeee......

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Ovako, zanima me ocel biti kakav organizovani prevoz za gracanicu, posto neki pricaju da oce neki da nece, pa dal neko zna od vas sigurno ocel biti organizovan prevoz.
Nece samo se snalazimo voz ili gradski autobus, neki kolima.Tuzlakk je napisao/la:Ovako, zanima me ocel biti kakav organizovani prevoz za gracanicu, posto neki pricaju da oce neki da nece, pa dal neko zna od vas sigurno ocel biti organizovan prevoz.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.