OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 avg 2012, 21:08

HannahMontana je napisao/la: To ti je tako kod nas! Nas bolje docekaju u trebinju na gostovanju nego u Zenici! Zenicani dodju na kosevo i 80 posto im se navijanja svodi kako ***u glavni grad i sarajlije! I znas da te mrzi....e takve ne mozes pustiti da ti dodje u grad i hoda sa salom celika......Al bar sto se tice navijaca zadnjih godina, govorim ti ovo sa tribine, kod nas je fokus na nas tim i podrsku istom! A na kraju i vidjet ce te i sami u sub :) Bujrum na cevape i burek, al nadam se da cemo vas prijateljski sa jednom petardom ispratiti :) Ne smijemo vise prosipat bodove na kosevu...
Ovo sam primjetio druže kada sam gledao na TV-u tekmu 1. kolo. Čulo se sve, vrijeđali su vas i prozivali, ali Horde ostale mirne i nastavile bodriti svoj klub bez psovki i provokacija :D

nadam se da će naša tekma u subotu biti na areni, jer vidim na njihovoj stranici piše 17:00h , BHT Premijer liga - Na čekanju koja će se utakmica izabrati.. :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 avg 2012, 21:10

Benjo_AFC86 je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la: To ti je tako kod nas! Nas bolje docekaju u trebinju na gostovanju nego u Zenici! Zenicani dodju na kosevo i 80 posto im se navijanja svodi kako ***u glavni grad i sarajlije! I znas da te mrzi....e takve ne mozes pustiti da ti dodje u grad i hoda sa salom celika......Al bar sto se tice navijaca zadnjih godina, govorim ti ovo sa tribine, kod nas je fokus na nas tim i podrsku istom! A na kraju i vidjet ce te i sami u sub :) Bujrum na cevape i burek, al nadam se da cemo vas prijateljski sa jednom petardom ispratiti :) Ne smijemo vise prosipat bodove na kosevu...
Ovo sam primjetio druže kada sam gledao na TV-u tekmu 1. kolo. Čulo se sve, vrijeđali su vas i prozivali, ali Horde ostale mirne i nastavile bodriti svoj klub bez psovki i provokacija :D

nadam se da će naša tekma u subotu biti na areni, jer vidim na njihovoj stranici piše 17:00h , BHT Premijer liga - Na čekanju koja će se utakmica izabrati.. :D
Etoo...Onda ti nista ne moram pricati....Sve si cuo...A tako ti je godinama....A ja misilm da ce biti na Areni posto ce Arena sve domace utakmice Sarajeva prenositi...Al et, nemoj da vam to bude isprika da ne krenete :)
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 avg 2012, 21:13

HannahMontana je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:

Etoo...Onda ti nista ne moram pricati....Sve si cuo...A tako ti je godinama....A ja misilm da ce biti na Areni posto ce Arena sve domace utakmice Sarajeva prenositi...Al et, nemoj da vam to bude isprika da ne krenete :)
Ma nece , ide nasih 20-30 :)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 avg 2012, 21:15

[/quote]Ma nece , ide nasih 20-30 :)[/quote]

Elhamdulila :)

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 14 avg 2012, 21:38

Brcko87 je napisao/la:Po ovim postovima se može vidit da je ova raja iz Sarajeva baš prijateljski nastrojena prema nama.. :)
Koliko god bili na losem glasu i koliko god javni emiteri godinama "krnjili" reputaciju Sarajlija a u mnogim slucajevima reputaciju stadiona Asim Ferhatovic Hase-Fk sarajeva-Hordi i Pitara, vjeruj mi drug na rijec da boljeg gostovanja niko ne priredjuje u ovoj nasoj ligi! A sto se tice opcenito ljudi iz Sarajeva mozes slobodno gradom hodat sa obiljezjima svog tima pogledat te niko nece! Naravno zna se ko ne moze :) Zato bujrum u sto vecem broju u subotu, jer zanimljivije je kad imas rivale i na tribini!! :)
Mislim da ipak ne vrijedi rizikovati :D Ima svakakvih ljudi na svim stranama.
Drago mi je samo sto znam da cemo konacno nakon gostovanja u 2. i 1. federalnoj ligi, doci negdje gdje se "navijanje" domacih nece svoditi na spominjanje nasih najblizih. Jer 99% dosadasnjih gosotvanja nam se svodilo na to, a prosli smo vecinu gostovanja zadnjih par godina.
Konacno i malo kulture da docekamo, vrijedilo je, pa makar trajalo i samo godinu

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 avg 2012, 21:40

PirloSTB je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:Po ovim postovima se može vidit da je ova raja iz Sarajeva baš prijateljski nastrojena prema nama.. :)
Koliko god bili na losem glasu i koliko god javni emiteri godinama "krnjili" reputaciju Sarajlija a u mnogim slucajevima reputaciju stadiona Asim Ferhatovic Hase-Fk sarajeva-Hordi i Pitara, vjeruj mi drug na rijec da boljeg gostovanja niko ne priredjuje u ovoj nasoj ligi! A sto se tice opcenito ljudi iz Sarajeva mozes slobodno gradom hodat sa obiljezjima svog tima pogledat te niko nece! Naravno zna se ko ne moze :) Zato bujrum u sto vecem broju u subotu, jer zanimljivije je kad imas rivale i na tribini!! :)
Mislim da ipak ne vrijedi rizikovati :D Ima svakakvih ljudi na svim stranama.
Drago mi je samo sto znam da cemo konacno nakon gostovanja u 2. i 1. federalnoj ligi, doci negdje gdje se "navijanje" domacih nece svoditi na spominjanje nasih najblizih. Jer 99% dosadasnjih gosotvanja nam se svodilo na to, a prosli smo vecinu gostovanja zadnjih par godina.
Konacno i malo kulture da docekamo, vrijedilo je, pa makar trajalo i samo godinu
Ma sto posto da ima debila svugdje....Al et...mogu sa 99postotnom sigurnoscu tvrdit da neprijatnosti nece biti....Isto tako se ocekuje u drugom dijelu sezone kad mi budemo tamo dolazili...

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 14 avg 2012, 21:42

HannahMontana je napisao/la:Ma sto posto da ima debila svugdje....Al et...mogu sa 99postotnom sigurnoscu tvrdit da neprijatnosti nece biti....Isto tako se ocekuje u drugom dijelu sezone kad mi budemo tamo dolazili...
Nazalost mi cemo vas morati ugostiti u Gradaccu :)
A sad ne znam kakvi si vam doceci bili ranijih sezona tamo

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 avg 2012, 21:47

PirloSTB je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Ma sto posto da ima debila svugdje....Al et...mogu sa 99postotnom sigurnoscu tvrdit da neprijatnosti nece biti....Isto tako se ocekuje u drugom dijelu sezone kad mi budemo tamo dolazili...
ma dobri! Skoro pa prijateljski!!

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 14 avg 2012, 21:50

PirloSTB je napisao/la:
ma dobri! Skoro pa prijateljski!!
Et onda ce vam biti isto i kada budete igrali sa nama :D
Jer i nama su tamo gostovanja

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 14 avg 2012, 21:58

Oboriti ćemo rekord po gostovanjima u jednoj sezoni :mrgreen: afc86
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 14 avg 2012, 22:08

quote="HannahMontana"]
Brcko87 je napisao/la:
Kulturna raja,svaka čast..Više nas mrze neke komšije nego Sarajlije.. :D
To ti je tako kod nas! Nas bolje docekaju u trebinju na gostovanju nego u Zenici! Zenicani dodju na kosevo i 80 posto im se navijanja svodi kako ***u glavni grad i sarajlije! I znas da te mrzi....e takve ne mozes pustiti da ti dodje u grad i hoda sa salom celika......Al bar sto se tice navijaca zadnjih godina, govorim ti ovo sa tribine, kod nas je fokus na nas tim i podrsku istom! A na kraju i vidjet ce te i sami u sub :) Bujrum na cevape i burek, al nadam se da cemo vas prijateljski sa jednom petardom ispratiti :) Ne smijemo vise prosipat bodove na kosevu...[/quote]
Druze ako tebi par pjesmi prema Sarajevo koje traju od 95 min utakmice nekih 3-5min iznosi 80% onda je isto i kod vas ;)
Ali posto nije tema ni sarajevo ni zenica niti čelik necu dalje da pisem, na ovo sam morao odgovoriti jer si nicim izazvan spomenuo zenicu.

Gradini zelim sve najbolje i da im se ostvari cilj ove sezone. Dobrodosli ste i u Zenicu
kao i svi iz TK kantona ;) Pozdrav
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 14 avg 2012, 22:16

Ti Benjo ajde molim te kazi mi jesil bio u sub na utakmici? Ko vas mrzi ? Svaka čast vašim vjerinim navijačima i gradjanima Srebrenika.... Ali vidi koliko to ima nase raje ... Djete skontaj se maloo !!!!
ps. bez ... se .... es ...
lijepo budete docekani , cak neki prijatelji su bili kod mene kod kuce prije utakmice tako Skontaje se!!!

PirloSTB
Kontakt:

Post Postao/la PirloSTB » 14 avg 2012, 22:29

MokeGradačac je napisao/la:Ti Benjo ajde molim te kazi mi jesil bio u sub na utakmici? Ko vas mrzi ? Svaka čast vašim vjerinim navijačima i gradjanima Srebrenika.... Ali vidi koliko to ima nase raje ... Djete skontaj se maloo !!!!
Svaka cast vama koji ste fer i korektni, ali da se ne lazemo, dosta ljudi iz Gradacca ne voli Srebrenik i to je opste poznato.

P.S. hvala na lijepim zeljama forumasu iz Zenice

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 avg 2012, 22:52

[/quote]
To ti je tako kod nas! Nas bolje docekaju u trebinju na gostovanju nego u Zenici! Zenicani dodju na kosevo i 80 posto im se navijanja svodi kako ***u glavni grad i sarajlije! I znas da te mrzi....e takve ne mozes pustiti da ti dodje u grad i hoda sa salom celika......Al bar sto se tice navijaca zadnjih godina, govorim ti ovo sa tribine, kod nas je fokus na nas tim i podrsku istom! A na kraju i vidjet ce te i sami u sub :) Bujrum na cevape i burek, al nadam se da cemo vas prijateljski sa jednom petardom ispratiti :) Ne smijemo vise prosipat bodove na kosevu...[/quote]
Druze ako tebi par pjesmi prema Sarajevo koje traju od 95 min utakmice nekih 3-5min iznosi 80% onda je isto i kod vas ;)
Ali posto nije tema ni sarajevo ni zenica niti čelik necu dalje da pisem, na ovo sam morao odgovoriti jer si nicim izazvan spomenuo zenicu.

Gradini zelim sve najbolje i da im se ostvari cilj ove sezone. Dobrodosli ste i u Zenicu
kao i svi iz TK kantona ;) Pozdrav[/quote]

Ma normalno necemo se raspravljat o off topicu na tudjoj temi, ali mislim da ti vrlo dobro znas o cemu ja pricam, i kako se docekuju Sarajlije u tvom gradu! AL pozz tebi druze, nisam imao namjeru da te uvrijedim, jer vrlo dobro znam da vas ima i "regularnih"!!

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 14 avg 2012, 22:53

MokeGradačac je napisao/la:Ti Benjo ajde molim te kazi mi jesil bio u sub na utakmici? Ko vas mrzi ? Svaka čast vašim vjerinim navijačima i gradjanima Srebrenika.... Ali vidi koliko to ima nase raje ... Djete skontaj se maloo !!!!
lijepo budete docekani , cak neki prijatelji su bili kod mene kod kuce prije utakmice tako Skontaje se!!!
Svaka cast vama koji ste korektni al vi ste manjina..vecina vas nevoli Srebrenik..Ne samo vi vec i ostali gradovi na tk da ne nabrajam..čast Lukavčanima..Banovićani takodjer nisu loši.. :)
OFK Gradina Srebrenik

Blue4ever
Kontakt:

Post Postao/la Blue4ever » 14 avg 2012, 23:12

Ja skoro pa svaki put idem prema Srebreniku cak i boravim malo jer mi je takav posao da sam stalno na terenu i nemam nista protiv grada naprotiv super je tamo. :P
Frank Lampard: “I can’t believe it. The determination we’ve shown...we didn’t play fantastic but the main man Didier dug us out of trouble there.“He’s a hero. Without him we’re not here. He scores the goals in the big games.”

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 15 avg 2012, 02:10

PirloSTB je napisao/la:
Svaka cast vama koji ste fer i korektni, ali da se ne lazemo, dosta ljudi iz Gradacca ne voli Srebrenik i to je opste poznato.

P.S. hvala na lijepim zeljama forumasu iz Zenice
fakat momci bio sam na tekmi Gradina - Olimpik oko 20 do 30 % posto raje na tribini je bilo iz Gradacca, naravno da vas neki ne vole, ja smijem dat ruku da podosta Srebrenicana ne voli Gradacac :)) al sta je tu je........ bitno je da ima razumne raje koja to sve konta......... tako da je glupo se vadit na to da samo RAJA IZ GRADACCA NE VOLI SREBRENIK 8-) malo je to..... pa smijesno jel da ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 avg 2012, 09:46

Nisam bio, ne pratim ja utakmice, a kamoli na strani , tu me je strah otići :)

Ne znam zašto mene ovde citiraš? Ajde molim te vrati se na prethodne komentarek koje sam pisao pa vidi šta sam rekao za gostoprimstvo od vaše strane i to !

Ako ti je mrsko, ima dosta njih iz Gradačca koji su vidjeli šta sam napisao, tako da molio bih nekog da potvrdi.

i dalje ne kontam što si mene tu citirao, ali eto budi pozdravljen ;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

role
Kontakt:

Post Postao/la role » 15 avg 2012, 10:08

sta se sada uvlacite sarajlijama u guzicu.....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 avg 2012, 11:15

role je napisao/la:sta se sada uvlacite sarajlijama u guzicu.....
Svima mi tako :)

Ne znam, jel se par njih javilo na našoj temi.. ili je ovo tema Sarajeva?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.