A-ha. Hvala na informaciji.emir_ je napisao/la:100%, od igraca u svojetu sa nasim pasosom koji bi nam valjali a nemaju priliku za to jedino su tu Hasan i Papac, uz golmana Ramovica...Nerko_Juventino je napisao/la:Znaci nista poslije 21 godine, ako do tad nije promijenio sportsko državljanstvo - izgubljen? Jel to provjereno?emir_ je napisao/la:Tahirovic je napunio 21. godinu kao i Begovic a nisu promojenili sportski pasos tako da otpadaju. Dialiba igra slabo jedino Ramovic za klupe bi valjo
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Re: Zaboravljena fudbaleri koji bi mogli igrati sa BiH
Emir@, nemoj se ljutiti sto ovo kazem, ali koliko ja znam da igrac moze mjenjatu sportsko drzavljanstvo dok ne zaigra za "A"reprezentaciju, nisam siguran ali mislim da je tako. IZVINIemir_ je napisao/la:Tahirovic je napunio 21. godinu kao i Begovic a nisu promojenili sportski pasos tako da otpadaju. Dialiba igra slabo jedino Ramovic za klupe bi valjo
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Nemoj ba, jesam ti reko da nije ovaj forum za tebe..fali ti u glavi covjece da bi nesto pametno od sebe dao! mani se fudbala! a u pm, jesi glupson..nikad skontatiamir je napisao/la:Emir@, nemoj se ljutiti sto ovo kazem, ali koliko ja znam da igrac moze mjenjatu sportsko drzavljanstvo dok ne zaigra za "A"reprezentaciju, nisam siguran ali mislim da je tako. IZVINIemir_ je napisao/la:Tahirovic je napunio 21. godinu kao i Begovic a nisu promojenili sportski pasos tako da otpadaju. Dialiba igra slabo jedino Ramovic za klupe bi valjo

nisam te prepoznoE.D je napisao/la:Nemoj ba, jesam ti reko da nije ovaj forum za tebe..fali ti u glavi covjece da bi nesto pametno od sebe dao! mani se fudbala! a u pm, jesi glupson..nikad skontatiamir je napisao/la:Emir@, nemoj se ljutiti sto ovo kazem, ali koliko ja znam da igrac moze mjenjatu sportsko drzavljanstvo dok ne zaigra za "A"reprezentaciju, nisam siguran ali mislim da je tako. IZVINIemir_ je napisao/la:Tahirovic je napunio 21. godinu kao i Begovic a nisu promojenili sportski pasos tako da otpadaju. Dialiba igra slabo jedino Ramovic za klupe bi valjo
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
pa vidim ja da si ti pravi coro!amir je napisao/la:nisam te prepoznoE.D je napisao/la: Nemoj ba, jesam ti reko da nije ovaj forum za tebe..fali ti u glavi covjece da bi nesto pametno od sebe dao! mani se fudbala! a u pm, jesi glupson..nikad skontati
Sto se tice Hasana i Papca oni imaju priliku da igraju za nasu reprezentaciju ali NE ZELE!! A sto se tice Ramovica, po meni je trenutno nevazan jer mi imamo Hasagica..emir_ je napisao/la: 100%, od igraca u svijetu sa nasim pasosom koji bi nam valjali a nemaju priliku za to jedino su tu Hasan i Papac, uz golmana Ramovica...
- bistrikboy
- Kontakt:
a kakve gluposti ovdje mozes naci malo je rec,kakvo srbijansko djete gastarbajtera MUSLIMANA

A koga imamo ako se Keno, nedo bog, povredi?Tarik14 je napisao/la:Neznam zasto svi kukate zbog Ramovica kad mi vec imamo odlicnog golman. On se zove : Kenan Hasagic!!!!!!!!!!

imamo zaboraviliste golmana mlade reprezentacije i golmana Željeznicara Ibrahima ŠehicaE.D je napisao/la:A koga imamo ako se Keno, nedo bog, povredi?Tarik14 je napisao/la:Neznam zasto svi kukate zbog Ramovica kad mi vec imamo odlicnog golman. On se zove : Kenan Hasagic!!!!!!!!!!
Burazeru rupa ne moze braniti na skolskom turniru u kakvoj je formi ove godine.adis_21 je napisao/la:imamo zaboraviliste golmana mlade reprezentacije i golmana Željeznicara Ibrahima ŠehicaE.D je napisao/la:A koga imamo ako se Keno, nedo bog, povredi?Tarik14 je napisao/la:Neznam zasto svi kukate zbog Ramovica kad mi vec imamo odlicnog golman. On se zove : Kenan Hasagic!!!!!!!!!!
- Malik Barucija
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH
Brani za Kanadu i nema vise nikakve sanse da igra za BIH.Malik Barucija je napisao/la:a sta je sa asmirom begovicem?

Dialiba
Štilić
Pandža
Santos Lago Bajano
- Malik Barucija
- Kontakt:
pa zar nece igrati za hrvatsku?i hrvati ga stalno guraju da igraju za njihadis_21 je napisao/la:mate bilic sporting iz spanije momak je izjavio da hoce da igra za Bosnu i Hercegovinu a prvi je strelac kluba
m momak je igrao za mladu hrvatske tako da nema pravo nastupati za nasuMalik Barucija je napisao/la:pa zar nece igrati za hrvatsku?i hrvati ga stalno guraju da igraju za njihadis_21 je napisao/la:mate bilic sporting iz spanije momak je izjavio da hoce da igra za Bosnu i Hercegovinu a prvi je strelac kluba
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, atomac123, Blackwargreymon, boki86, Cautinho, Confiance, DanijelTZ, darker10, deda, denza, Direktorcic, eaglebvb09, guillermo, HariTz, Hazre, Hrammm1921, HZbec, Imamkarbarum, jasmin10, JimmyPage, Jurica95, jurisicduska, Kapetan, Kaunas, legendarnadruga, LenyYoro15, maho_sa, Majstorinho, Maroon1946, mercurial, Mocvara1991, Mostarska, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Principatus, Pushko92, RaZuti, rukometubih23, SamoDaKazeem, Shategabri, Shogun, signalidunapark, Skojevska, soccerfan, soxx, spolacentra, StevieG8, successminator, tenpenny, TrueBlue, UtdBiH21, VolimBiH96, voltron30, zastitaIdentiteta i 452 gosta.