OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Ma lopta je okrugla, ja se nadam da nećemo dobiti petardu, al isto tako se nadam da ćemo im dati jedan gol iz kontre bar. Svakako da se neće predati, dolaze se nadigravati pa šta bude, ne trebamo mi tražiti bodove na gostovanju u Sarajevu, nego na gostovanjima u Gradačcu te kod ekipa iz donjeg dijela tabele, a svima im idemo.. prvo Leotaru pa zatim Travniku, Radniku, Prijedoru, Slaviji.. 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Zna li ko tacno sta se desilo izmedju Gilija i Brzog ? Idemo na Kosevo kako bi dokazali da nismo u istom rangu kao neke seljacke ekipe u premijer ligi.
Baš je se desilo šta??STBoys je napisao/la:Zna li ko tacno sta se desilo izmedju Gilija i Brzog ? Idemo na Kosevo kako bi dokazali da nismo u istom rangu kao neke seljacke ekipe u premijer ligi.

OFK Gradina Srebrenik
Momci ovaj trener vam je nesto nafuran, ne kazem da smo mi Barca, al najavljivati bodove na AFH jako mi je cudno
... ne znam samo odakleee muu argumenti za to, al' et'
... opet puno srece...

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Cuo sam da je bila neka svadja pa kao i dalje je nesto bilo posle treninga ali nezz sta tacno.Brcko87 je napisao/la:Baš je se desilo šta??STBoys je napisao/la:Zna li ko tacno sta se desilo izmedju Gilija i Brzog ? Idemo na Kosevo kako bi dokazali da nismo u istom rangu kao neke seljacke ekipe u premijer ligi.
Pamtim to kao da je bilo danas. I auta sa registracijama SABrcko87 je napisao/la:Jednom su nas "pokrali"u kupu u sezoni 1997/98..2-1 u Sarajevu..1-1 u Srebreniku..![]()

I ona nasa pobjeda 3-2 kada nam je gol (cini mi se cak i oba) dao Nouken ili kako se vec pise

vi ste meni nekako simpaticna ekipa kao i grad Srebrenik niste mi seljacka ekipa.Nadam se da cete sto duze ostati u premier ligi al i da cete izgubiti na koševu.Vama je i cilj opstanak znaci popustite i vi malo na koševu,prije je bilo slucajeva ekipe izginu na koševu samo eto da ne izgube od ans i onda narednih 4-5 kola boda nemogu nikome uzeti ni kuci ni na strani..znam motiv je FKS al polako,gradina sretno al poslije koševa
Hvala za sve, sem za ovo da izgubimo na Kosevu heheTabija je napisao/la:vi ste meni nekako simpaticna ekipa kao i grad Srebrenik niste mi seljacka ekipa.Nadam se da cete sto duze ostati u premier ligi al i da cete izgubiti na koševu.Vama je i cilj opstanak znaci popustite i vi malo na koševu,prije je bilo slucajeva ekipe izginu na koševu samo eto da ne izgube od ans i onda narednih 4-5 kola boda nemogu nikome uzeti ni kuci ni na strani..znam motiv je FKS al polako,gradina sretno al poslije koševa
Realno, zna se sta nas ceka. Ali ako smo mi Bosnje ista naucili, onda je to da se nadamo

-
- Moderator
- Kontakt:
Evo i od mene hvala za taj početak hehe.PirloSTB je napisao/la:Hvala za sve, sem za ovo da izgubimo na Kosevu heheTabija je napisao/la:vi ste meni nekako simpaticna ekipa kao i grad Srebrenik niste mi seljacka ekipa.Nadam se da cete sto duze ostati u premier ligi al i da cete izgubiti na koševu.Vama je i cilj opstanak znaci popustite i vi malo na koševu,prije je bilo slucajeva ekipe izginu na koševu samo eto da ne izgube od ans i onda narednih 4-5 kola boda nemogu nikome uzeti ni kuci ni na strani..znam motiv je FKS al polako,gradina sretno al poslije koševa
Realno, zna se sta nas ceka. Ali ako smo mi Bosnje ista naucili, onda je to da se nadamo
Svakako da naši igrači idu rasterećeni i da su o tome pričali danas. Atmosfera je pozitivna dosta.
Vjerujte, nećemo se braniti , niti bunker igrati.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Koliko ocekujete golova ha momci?
Frank Lampard: “I can’t believe it. The determination we’ve shown...we didn’t play fantastic but the main man Didier dug us out of trouble there.“He’s a hero. Without him we’re not here. He scores the goals in the big games.”
-
- Moderator
- Kontakt:
Lijep pozdrav i tebi, i mi se nadamo da ce biti dobra utakmicaBlue4ever je napisao/la:Koliko ocekujete golova ha momci?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- AlmirexSTB
- Kontakt:
jedno 2-3 u mrezi SarajevaBlue4ever je napisao/la:Koliko ocekujete golova ha momci?

Malo se salim drug naravno da ce biti dobra utakmica i vi ste dobro dosli naravno svi koji neprovociraju itd..Benjo_AFC86 je napisao/la:Lijep pozdrav i tebi, i mi se nadamo da ce biti dobra utakmicaBlue4ever je napisao/la:Koliko ocekujete golova ha momci?

Frank Lampard: “I can’t believe it. The determination we’ve shown...we didn’t play fantastic but the main man Didier dug us out of trouble there.“He’s a hero. Without him we’re not here. He scores the goals in the big games.”
Po ovim postovima se može vidit da je ova raja iz Sarajeva baš prijateljski nastrojena prema nama.. 

OFK Gradina Srebrenik
Vasi cevapi su samo mitBlue4ever je napisao/la:Malo se salim drug naravno da ce biti dobra utakmica i vi ste dobro dosli naravno svi koji neprovociraju itd..Benjo_AFC86 je napisao/la:Lijep pozdrav i tebi, i mi se nadamo da ce biti dobra utakmicaBlue4ever je napisao/la:Koliko ocekujete golova ha momci?![]()
Bujrum dodjite malo u Sarajevo na cevape i sokic ako vec nisi/ste bili.

Kada bude uzvrat svratite prvo do nas da vidite sta su cevapi hehe
- HannahMontana
- Kontakt:
Koliko god bili na losem glasu i koliko god javni emiteri godinama "krnjili" reputaciju Sarajlija a u mnogim slucajevima reputaciju stadiona Asim Ferhatovic Hase-Fk sarajeva-Hordi i Pitara, vjeruj mi drug na rijec da boljeg gostovanja niko ne priredjuje u ovoj nasoj ligi! A sto se tice opcenito ljudi iz Sarajeva mozes slobodno gradom hodat sa obiljezjima svog tima pogledat te niko nece! Naravno zna se ko ne mozeBrcko87 je napisao/la:Po ovim postovima se može vidit da je ova raja iz Sarajeva baš prijateljski nastrojena prema nama..

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
I ja je se sjećam kao da je danas bila..nesvira penal za GradinU sto je poslije izazvalo reakciju Apacha i onog svega sto je se poslije tekme dešavalo..bilo je teško u tom trenutku bit Horda..:)Još i tablice imale oznaku grada iz kojeg dolaze..PirloSTB je napisao/la:Pamtim to kao da je bilo danas. I auta sa registracijama SABrcko87 je napisao/la:Jednom su nas "pokrali"u kupu u sezoni 1997/98..2-1 u Sarajevu..1-1 u Srebreniku..![]()
![]()
I ona nasa pobjeda 3-2 kada nam je gol (cini mi se cak i oba) dao Nouken ili kako se vec pise

Zadnja izmjena: Brcko87, dana/u 14 avg 2012, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
OFK Gradina Srebrenik
Kulturna raja,svaka čast..Više nas mrze neke komšije nego Sarajlije..HannahMontana je napisao/la:Koliko god bili na losem glasu i koliko god javni emiteri godinama "krnjili" reputaciju Sarajlija a u mnogim slucajevima reputaciju stadiona Asim Ferhatovic Hase-Fk sarajeva-Hordi i Pitara, vjeruj mi drug na rijec da boljeg gostovanja niko ne priredjuje u ovoj nasoj ligi! A sto se tice opcenito ljudi iz Sarajeva mozes slobodno gradom hodat sa obiljezjima svog tima pogledat te niko nece! Naravno zna se ko ne mozeBrcko87 je napisao/la:Po ovim postovima se može vidit da je ova raja iz Sarajeva baš prijateljski nastrojena prema nama..Zato bujrum u sto vecem broju u subotu, jer zanimljivije je kad imas rivale i na tribini!!

OFK Gradina Srebrenik
- Burberry46
- Kontakt:
- HannahMontana
- Kontakt:
To ti je tako kod nas! Nas bolje docekaju u trebinju na gostovanju nego u Zenici! Zenicani dodju na kosevo i 80 posto im se navijanja svodi kako ***u glavni grad i sarajlije! I znas da te mrzi....e takve ne mozes pustiti da ti dodje u grad i hoda sa salom celika......Al bar sto se tice navijaca zadnjih godina, govorim ti ovo sa tribine, kod nas je fokus na nas tim i podrsku istom! A na kraju i vidjet ce te i sami u subBrcko87 je napisao/la:Kulturna raja,svaka čast..Više nas mrze neke komšije nego Sarajlije..HannahMontana je napisao/la:Koliko god bili na losem glasu i koliko god javni emiteri godinama "krnjili" reputaciju Sarajlija a u mnogim slucajevima reputaciju stadiona Asim Ferhatovic Hase-Fk sarajeva-Hordi i Pitara, vjeruj mi drug na rijec da boljeg gostovanja niko ne priredjuje u ovoj nasoj ligi! A sto se tice opcenito ljudi iz Sarajeva mozes slobodno gradom hodat sa obiljezjima svog tima pogledat te niko nece! Naravno zna se ko ne mozeBrcko87 je napisao/la:Po ovim postovima se može vidit da je ova raja iz Sarajeva baš prijateljski nastrojena prema nama..Zato bujrum u sto vecem broju u subotu, jer zanimljivije je kad imas rivale i na tribini!!

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.