Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Henderson
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Henderson » 14 avg 2012, 19:35

http://www1.skysports.com/football/news ... e-for-Reds" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.as.com/futbol/articulo/liver ... ftb_21/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;

Jamie Sanderson ili Sky sport i As? :?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 14 avg 2012, 19:35

slika

Eto, to nam je naš kapiten koji prelazi u manure.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 14 avg 2012, 19:38

Da ne bi rekao da trolam, hajd mi reci koliko je puta spomenuo Arsenal i osvajenje trofeja, i koliko je istih osvojio sa ARSENALOM ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 avg 2012, 19:44

Ne trolas ti, ti si jednostavno glup. Covjek citavo vrijeme govori(po slici) da ZELI osvajati trofeje samo sa Arsenalom, a sad gazi svoju rijeci. Jel toliko tesko shvatiti iz ove slike? A osvojio je Emirates Kup nekoliko puta, sta hoce vise.
Celik!3,2,2.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 14 avg 2012, 19:46

AllGunsBlazing je napisao/la:Ne trolas ti, ti si jednostavno glup. Covjek citavo vrijeme govori(po slici) da ZELI osvajati trofeje samo sa Arsenalom, a sad gazi svoju rijeci. Jel toliko tesko shvatiti iz ove slike? A osvojio je Emirates Kup nekoliko puta, sta hoce vise.
:lol: :lol: :lol: :lol: Na uvredu se necu osvrnuti :) Cuj emirates kup :lol: ...fudbal se ne igra radi ljubavi vec radi trofeja i historije! Takodjer, ti bi malo mogao upotrjebiti logiku i skontati da je njemu 29 godina i da nema vise vremena da osvaja sa Arsenalom tu imaginarnu titulu koju prizeljkujete godinama. Uvijek je "sljedece sezone"....
Zadnja izmjena: neo, dana/u 14 avg 2012, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2012, 19:47

@TheVerminator, tako kazu oni sa Liverpulove teme.
Kazu da ce prekucat ligu ove sezone !

P.S. umjesto koga bi Sahin igrao ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Blue4ever
Kontakt:

Post Postao/la Blue4ever » 14 avg 2012, 19:49

RvP je igracina tako da pojedinci vaseg kluba to smatraju kao sprdanciju vjeruj da necete imati igraca ni slicnog kao njega ovo iskreno vam govorim.
Frank Lampard: “I can’t believe it. The determination we’ve shown...we didn’t play fantastic but the main man Didier dug us out of trouble there.“He’s a hero. Without him we’re not here. He scores the goals in the big games.”

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 avg 2012, 19:52

Blue4ever je napisao/la:RvP je igracina tako da pojedinci vaseg kluba to smatraju kao sprdanciju vjeruj da necete imati igraca ni slicnog kao njega ovo iskreno vam govorim.
Ne mora tu biti slican igrac, dovoljno je da bude priblizno kvalitetan, a sudeci po prosloj utakmici Podolski i Giroud ce biti tu negdje.
neo je napisao/la: :lol: :lol: :lol: :lol: Na uvredu se necu osvrnuti :) Cuj emirates kup :lol: ...fudbal se ne igra radi ljubavi vec radi trofeja i historije!
E upravo radi takvih je fudbal i propao, zato jedan Everton ne moze ni u evropu izaci, a Nottingham ganja loptu po drugoj ligi. Sto se Robina tice on je govorio to sto ej govorio, te je to sve pogazio.
Celik!3,2,2.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 14 avg 2012, 20:02

U Arsenalu su bili sigurni da ce Van Persie otici jos kad su dogovorili transfer Podolskog.

Ja razumijem navijace Arsenala kad burnu reaguju kad je RVP u pitanju. Jbg,ipak mu je Arsenal sve dao,tu je i postao igrac kakav jest. Covjek je u top 10 najboljih svjetskih napadaca.

Ali ima i druga stvar...arsenal i njegova politika. Sve je to uredu,ljubav prema klubu i sl,ali svima je u interesu da se nesto osvoji u karijeri. Cinjenica je da RVP ima jos 3,maximalno 4 sezone vrhunskog igranja i vrijeme je bilo da odluci sta zeli. Cekati Wengera i prava pojacanja ili otici u klub koji je konkurentan za sve titule.

Arsenal jest se pojacao ove sezone,ali to nije dovoljno za sami vrh (mislim na titulu/e ).
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 avg 2012, 20:06

A ja bi rekao da Arsenal nije nista slabiji od Uniteda.
Mozda su konacno i jaci. Al eto, sve ce se vidjet u nadolazecoj sezoni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 avg 2012, 20:21

Eto on ce u Unitedu imati zagarantovan trofej. Za trofej se mroas potruditi i dati i vise od 100%. U nekim situacijama je on iskljucivo kriv zasto Arsenal niej osvajao trofeje, prije ove godine. I dok je bio povrijedjen i ovakav Arsenal mu je odgovarao, sad kad je odigrao jednu sezonu kako treba on lafo ambiciozan.
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 avg 2012, 20:36

Blue4ever je napisao/la:RvP je igracina tako da pojedinci vaseg kluba to smatraju kao sprdanciju vjeruj da necete imati igraca ni slicnog kao njega ovo iskreno vam govorim.
A? :? Arsenal možda nikad neće imati igrača kao Henry, al' kao Robin skoro svake sezone. Stim da stoji kako je Van Persie igračina. Ne poričem.

A što se njega tiče, davno sam rekao da sa njim u ekipi Arsenal može svašta, al' bez njega neće biti gori no lani. Samo neka dođe jedan treći napadač, bilo kakav. Može Niang, Mirallas, Adrian, bilo ko, jer ako ga taj novi ne zamjeni, zamjeniće ga Chamakh ili Park, a onda smo nayebali.

Od ostalih, moj pick je M'Vila. Ne zanima me ni Sahin ni štoperi, neka dođe M'Vila i onda što se mene tiče mogu i Walcott i Robin u paketu put Manchestera. Sa Yannom ćemo biti zemlja jaki, jer je malac sve samo ne običan talenat. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Blue4ever
Kontakt:

Post Postao/la Blue4ever » 14 avg 2012, 20:38

Upravu si sve stoji, sad sam procitao da Mirallas treba da stigne kod vas na Emirate, koliko tu ima istine ostaje da vidimo.Izvor:Sc-sport.
Frank Lampard: “I can’t believe it. The determination we’ve shown...we didn’t play fantastic but the main man Didier dug us out of trouble there.“He’s a hero. Without him we’re not here. He scores the goals in the big games.”

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 14 avg 2012, 20:57

Bilo je nečeg i na Sky-u, kao da je Arsenal im'o kontakt sa menadžerom.

Iskreno, meni se sviđa kao igrač i ako bi 10% pokaz'o onog što radi na youtubeu, onda bih to smatr'o uspješnom kupovinom. A vjerujem Wengeru i znam da ga on ne bi kupio, ako ne bi prepoznao kvalitet.

A sem toga, volio bih da on pređe u neki veći klub, pa ne mora to biti Arsenal, jer jako cijenim ono što Belgija radi. Do neki dan su bili kanta za nabijanje, a danas imaju jednu od najboljih selekcija u Europi, predvođenu Kompanyem u odbrani i Hazardom u napadu. Fali im još samo jedan klasan napadač (ili stariji Lukaku), pa da na svakoj poziciji imaju klasu (doduše jbš desnog beka :mrgreen: ).
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 14 avg 2012, 21:00

Po meni, Arsenal ima vrlo dobru i kompaktnu ekipu i ove sezone bi mogli napraviti nešto, što bih iskreno i volio.

Možda je problem na poziciji desnog beka, jer se Sagna oporavlja, ali vezni red i napad su prejaki, još kad bi RVP ostao, bili bi legitiman kandidat za titulu.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 avg 2012, 22:11

Samo da Song ne ode iz tima, to bi bilo pravo pojačanje. I pustite šuplje ne miče on iz Arsenala, AW mu je ako otac i to. Napustili su nas mnogi "sinovi" i NO. 1 fanovi :mrgreen:

i jedva čekam kako će Arteta i Cazorla funkcionisat, imam dobar osjećaj 8-)
Vođa zna.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 14 avg 2012, 22:14

Van Persi ce otic evo 28 miliona se traži za njega,

A ako je Barca ponudila za Songa, sumnjam da ce ostati u Arsenalu!

S ovakvom ekipom sa njima il bez njiha liga prvaka kvalifikacije bi bile uspjeh za Arsenal

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 14 avg 2012, 22:18

Neutralan88 je napisao/la:Van Persi ce otic evo 28 miliona se traži za njega,

S ovakvom ekipom sa njima il bez njiha liga prvaka kvalifikacije bi bile uspjeh za Arsenal
:D :) ;) :( :o :shock: :oops: :P :x :lol: 8-) :? :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :ugeek: :geek: :mrgreen: :| :arrow: :idea:
Vođa zna.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 avg 2012, 22:29

Ovo oko RVPa se mora sto prije rijesiti. Bolje i za njega i za Arsenal.
Svako bi znao sta i kako treba dalje, ovako je mnogo toga neizvjesno... Gubi i Arsenal a i on. On je vec izgubio mjesto u reprezentaciji. Huntelaar je sada prvi spic. Jedan od razloga je sto poremetio ritam igranja a drugi razlog je sto nije puno pokazao u reprezentaciji. Ovo drugo nema veze sa Arsenalom jer Robin nikad nije pokazao Bog zna sta u reprezentaciji, cak ni prosle godine kad je bio najbolji igrac i strijelac EPL.

Ja sam naravno ZA da ostane. Ne samo kad je on u pitanju, nego i Song i svaki drugi "kvalitetan" igrac. Ne svidja mi se ovo sto su se neki previse digli. Ono, doveli smo Cazorlu, Podolskog i Girouda, pa hajmo malo pljuvati Robina jer se bez njega moze.
Bez svakog se moze, ali kako?!

Jos uvijek mislim da odbrana nije Bog zna cemu. Lako je protiv Kelna ali imalo ozbiljniji tim u EPL se nece napatiti da postigne gol Arsenalu. Bar ja tako mislim (ne tvrdim :)).
Znaci, treba jos pojacanja, u odbrani, naravno.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 14 avg 2012, 22:59

nedim1993 je napisao/la:
Neutralan88 je napisao/la:Van Persi ce otic evo 28 miliona se traži za njega,

:D :) ;) :( :o :shock: :oops: :P :x :lol: 8-) :? :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :ugeek: :geek: :mrgreen: :| :arrow: :idea:

Šta fali i UEFA il kako vec se zove, igrat protiv liverpoola i intera :lol:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.