Ova ekipa ima muda
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
KRAJ - 0:0! 
Ova ekipa ima muda
Ova ekipa ima muda
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
svaka im cast

rus-tm87 je napisao/la:svaka im cast![]()
![]()
- Stole iz Bora
- Kontakt:
KRAJ - 0:0!
Sto me nervira ovo da ne mozes postati ni 5 minuta iza posljednjeg posta ..
Sto me nervira ovo da ne mozes postati ni 5 minuta iza posljednjeg posta ..
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
sad mi jaran rece da im nije cist penal svirao...ko ih j...
Odlican rezultat
Ps stole jedino editovanje...al bas je glupost restrikcija ova
Odlican rezultat
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Seyo_TM je napisao/la:sad mi jaran rece da im nije cist penal svirao...ko ih j...![]()
Odlican rezultat
Cuvaju se za derbi...a nece zelji biti lako da prodje veleza, jaki su
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
još nekoliko mjeseci pa cemo svi pjevati KUP,KUP, KUP JE NAŠ
samo se nadam da ce sudjenje biti isto i na grbavici, a onda nema sumnje ko prolazi dalje !
jel˙ to sudija šiljio za nas?VFCB je napisao/la:samo se nadam da ce sudjenje biti isto i na grbavici, a onda nema sumnje ko prolazi dalje !
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Odlican rezultat.Cak smo i bolji bili kao sto kaze Nermin Bise na radiu.Igramo cvrsto i u prvenstvu svaki mec koji smo odigrali na strani nismo trebali izgubiti,ali....Mislim da do kraja prvenstva mozemo biti treci uz kvalitetnog napadaca i veznjaka.Sad dobit Slobodu i bod(ove) donosit sa strane sto objektivno i mozemo.Dobio sam informaciju od pomocnog trenera Olimpika da cemo nazalost igrati s njima u Zenici isto kao i komsije.
AMAR OSIM!
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
ljudi a shat je sa mesanovicem i bucanom prema ovom sastavu shto je objavljen na fkzeljeznicar.com nema nijednog od njih dvojice!!!
Meni je najgluplje kad se neko raduje, što jeodigro 0:0 na gostujućem terenu u nekoj kup utakmici.
Takve situacije su nešto najgore za onu ekipu koja je domaćin u sljedećoj utakmici, jer ukoliko protivnik zabije samo jedan gol onda domaćin mora da zabije dva da bi išao dalje. A znamo da Željo jedva da jedan gol u prvenstvu, da ne govorim o dva pogotka...
Takve situacije su nešto najgore za onu ekipu koja je domaćin u sljedećoj utakmici, jer ukoliko protivnik zabije samo jedan gol onda domaćin mora da zabije dva da bi išao dalje. A znamo da Željo jedva da jedan gol u prvenstvu, da ne govorim o dva pogotka...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
a ti budi najpametniji pa se syebavaj sto smo odigrali 0:0AYAN je napisao/la:Meni je najgluplje kad se neko raduje, što jeodigro 0:0 na gostujućem terenu u nekoj kup utakmici.
pa njima je siljenje jer nisu dobili...mi 435 zutih i jos iskljucenje...bas nas je nasiljio sudijamuXmania je napisao/la:jel˙ to sudija šiljio za nas?VFCB je napisao/la:samo se nadam da ce sudjenje biti isto i na grbavici, a onda nema sumnje ko prolazi dalje !
Čujemo se poslije revanša.a ti budi najpametniji pa se syebavaj sto smo odigrali 0:0Seyo_TM je napisao/la:AYAN je napisao/la:Meni je najgluplje kad se neko raduje, što jeodigro 0:0 na gostujućem terenu u nekoj kup utakmici.
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Hoce li ti to drago biti ako budes u pravu??
Fino ste danas odigrali,imali ste i sreće ali bože moj,i to je dio igre.Imali smo je i mi jer pogodili ste prečku sa nekih 25 m i stativu sa nekih 5-6 m ali skoro mrtvi ugao bio u slučaju stative.Manijaci me iznenadili brojkom pošto je radni dan,solidno navijanje i imaju jednu boljku kao i mi a to je da imaju dosta simpatizera na gostovanjima koji većinu vremena šute a oni navijači su odradili svoje.
Vidimo se u srijedu.
Vidimo se u srijedu.
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Neće mi bit drago, nego mi je sve ovo syeb...Seyo_TM je napisao/la:Hoce li ti to drago biti ako budes u pravu??
Čim se stvori tračak nade, odmah raja "Kup, je naš, kup je naš"...
ALo, pa prije početka sezone smo govorili da ćemo drmat ligom, pa sada nam neki rudari izimaju bodove iz doline ćupova...
Neka malo SABUR!
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Evo i koja slika.

''Football is for you and me,not for fucking industry !''