GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Jack777Pott
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Jack777Pott » 10 avg 2012, 01:18

limenka je napisao/la:Ma svaka čast na svemu, ali ne znam šta se buniš. Sigurno ste poželjniji suparnik od ovih Ciprana ili Cluja. ;)
Ma ljubomora ga puca, jer netko misli da je jaci od njih, al nema veze. Ovako su se dizali i oni iz Neftchija, pa i Ludogorec, pa su svi odleprsali u nepovrat :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 avg 2012, 12:22

PLAY OFF

DINAMO - MARIBOR
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 avg 2012, 12:25

Treba li kome "slovenacki IP" :lol: , sretno Dinamu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 10 avg 2012, 12:29

Eto ga. Odavno nismo igrali sa Slovencima :mrgreen: zadnji put je bilo ako se nevaram protiv Kopera i bilo je 5:1 u Maksimiru, nek se ponovi i ovaj put 8-) samo nek uzvrat bude drugaciji :D
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 10 avg 2012, 12:52

Ostvarila mi se želja! :mrgreen:
Imali smo sreće jer smo izvukli najpoželjnijeg protivnika od ovih koji su nas mogli zapasti.
Sada ozbiljno zapeti i izbaciti ih.

Još kad bi nas Mamić po prvi put obradovao, šutnuo Čačića, doveo pristojnog trenera kod kojeg bi igrali najbolji. :mrgreen: Zamislite sastav:
.....................Kelava...................

...Vrsaljko....Vida.........Tonel....Pivarić..

...................Ademi...Badelj..............

.......Tomečak......Sammir.......Kovačić...

......................Rukavina....................

Nešto slično kao što je Vaha igrao protiv Villareala (Bišćan umjesto Vide, Cufre umjesto Pivarića, Morales umjesto Kovačića).
Zadnja izmjena: limenka, dana/u 10 avg 2012, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 10 avg 2012, 13:00

Bit ce izvanredno stanje u Madjarskoj i Austriji. Zbog malih dimenzija Slovenije, Boysi bakljama s Ljudskog vrta gadjali susjedne zemlje :lol:

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 10 avg 2012, 13:18

poderite ih ko kontrolni :lol: :lol: :lol:
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 11 avg 2012, 23:53

Dinamo se iz utakmice u utakmicu diže, mislim da Maribor ne bi smio biti problem
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 12 avg 2012, 09:56

NA PUTU PREMA DOLE

Konačna propast Sammira: Bio je Mamićeva najveća zvijezda, igrač koji će se proslaviti i prodati za milijune. Ali oduvijek je previše pio i tulumario...

- Nisam mogao vjerovati! Kakav taj ima kapacitet! Ja izlazim i volim tulumariti, ali ovo još nisam vidio. Neumoran je - prepričavao je kasnije u jednom društvu igrač Dinama svoju prvu avanturu sa Sammirom od kada se vratio u Maksimir. Činilo se kako je upravo u njemu Brazilac s hrvatskom putovnicom vidio dobrog partnera za partijanje. No, ovaj ga nije mogao pratiti. Ali Sammira vjerno prate - “nevolje” i kazne.

Status nedodirljivog
S ovom posljednjom je ušao u povijest hrvatskog (a vjerojatno i šire) sporta. Nitko nikada na ovim prostorima nije platio dva milijuna kuna za kršenje “policijskog sata” u svlačionici. Svijet se snebivao kad je nedavno Mario Balotelli na Ibizi za jedan izlazak potrošio 50 tisuća eura. Bad boy europskog nogometa za tu je lovu častio u zvučnim klubovima party destinacije, a društvo mu je među ostalima radila i Paris Hilton.

Ipak, Balotelli je mala beba za Sammira kojeg je, ne Ibiza ni Paris Hilton, nego večer u Vodicama koštala - 270 tisuća eura. Toliku mu je kaznu Zdravko Mamić odrezao saznavši kako je tri dana prije najvažnije utakmice sezone Sammir s koktelom u ruci mjerio golišave turistkinje.

Koštalo ga je to šest mjesečnih plaća, ali i puno više od toga... Novinari koji su ga vidjeli na treningu u ponedjeljak prepričavaju kako su posljedice izgubljene noći u okolici Šibenika bile takve da se Dinamova “desetka” nakon treninga borila s “japankom”. Naime, nikako nije htjela na nogu...

Svojim ponašanjem i odnosom prema Dinamu Sammir je izgubio status nedodirljivog u svlačionici. A to je, čini se, bilo pitanje trenutka. Suigračima se već popeo na glavu njegov status svete krave u Maksimiru. Gazda je štitio svog “filha” i opraštao mu izlete od kojih je najzvučniji bio onaj kada je završio na triježnjenju u policijskoj postaji. Uhvatili su ga tada prometni policajci s 2,13 promila i odveli u pritvor.

- Doveli su ga oko tri ujutro. Prvo sam pomislio kako je to neki Rom, a onda kada sam se razbudio vidim da je to Sammir - pričao je dan kasnije Sammirov cimer iz sobe broj 5 jedinice za zadržavanje i prepratu na Oranicama.

Nakon triježnjenja, Sammir se pojavio na nekoj klupskoj akciji u centru grada i skrušeno zamolio za oprost:

- Znam da sam pogriješio. To se više nikada neće dogoditi.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 12 avg 2012, 20:57

Dinamo-Split

****www.****.tv/watch/67305/1/dina ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 12 avg 2012, 21:03

Grdan je napisao/la:Dinamo-Split

****www.****.tv/watch/67305/1/dina ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasni ti link, ovaj je pravovremeniji :) ****sport-tv.biz/index.php

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 avg 2012, 21:20

Kakva sramotna igra, ovo zbilja prelazi sve granice. Pa da Dinamo nemoze bilo kakav pritisak napravit u 20 min stvarno mi djeluje nevjerojatno, sta je najgore imaju loptu u nogama ali nema igraca koji bi je doda pravovremeno.

Nigdi centarsuta, nigdi udarca, 3 okomita pasa u 20 minuta, vidi se rukopis trenera amatera.

J***m majku i Cacicu i Mamicu, crknite gamadi jedna.

Samo da mi je pola minute sa Cacicem na samo, nebi ga zakrpali vise, koja sramota i bruka.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 12 avg 2012, 21:46

0-2 :o :shock:
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 avg 2012, 22:00

Mene zanima kako ovog Cacica nije sram nazivat se trenerom, odaklen mu hrabrosti preuzet Dinamo ako znas da si amater i mozes samo unazadit momcad 5 svjetlosnih godina, da ima iti malo obraza vec bi sad napustio stadion.

Sta je najgore ostat ce i posli ove utakmice, a i Stevie Wonder bi vidio da ovdje nista ama bas nista ne stima.

Kladim se da skupim ja 11 igraca iz svog kvarta da bi se uspili obranit od ovakvog Dinama i ovog atomskog nogometa. Sad samo cekamo u nastavku da uđe pijanac i umori se na svoj prvi sprint.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 12 avg 2012, 22:24

3-2 :lol: sta reci..
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2012, 22:25

Sto Dinama hoce penali :D

3 gola za 20 minuta
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 avg 2012, 08:50

Odično 2.poluvrijeme i nastavak Čačićeva niza bez poraza na klupi Dinama
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 avg 2012, 17:00

Klasnić: Dinamo traži pravog "killera"? Da, čuo sam za to...
Ivan Klasnić, kojeg žele “modri”, sam trenira u Hamburgu i traži novi klub. Rekao je kako ne bi imao ništa protiv igranja Lige prvaka u plavom dresu na Maksimiru...

Nikad nisam radio razliku između Dinama i Hajduka, oba kluba volim jednako. Bih li volio igrati Ligu prvaka s Dinamom? Ha, vidjet ćemo.
To su riječi Ivana Klasnića, kojeg smo ulovili u Hamburgu. Vratio se s godišnjeg odmora i počeo s individualnim treninzima. Raskinuo je s Boltonom i zasad je bez kluba.
- Imam dosta ponuda, još nisam odlučio. Zovu me iz mnogih zemalja, ali nigdje mi se ne žuri. Do kraja prijelaznog roka ima dosta vremena - kaže Klasnić.
U Dinamu bi ga rado vidjeli, no teško da bi pristao na manje od milijun eura godišnje. Ako dođe u Maksimir postao bi najplaćeniji igrač “modrih”.
- Čuo sam da Dinamu treba ‘Killer’, ha, ha. Bude li sve u redu s bubregom, mislim da mogu još dvije, tri, možda i četiri godine igrati na vrhunskom nivou - rekao je Ivan.
Dinamovi napadači zabijaju na početku sezone, u formi su i Beqiraj, Rukavina i Čop, ali bi s Klasnićem momčad dobila novu dimenziju. Igrao je Ivan za Werder, Bolton, Hrvatsku, ima ogromno iskustvo i znanje. Dinamu za dva tjedna odlazi Badelj i Mamić u svlačionici želi zvučno ime. U Maksimiru se moraju požuriti, dolazak Klasnića riješio bi mnoge probleme. To bi mogao biti igrač za 30-ak golova po sezoni.

Izvor je 24sata, gdje se provodi anketa s pitanjem: Mislite li da bi Klasnić bio pojačanje za Dinamo? i trenutni rezultati su:
Da, Klasnić bi bio pravo pojačanje - 85% (816 glasova)
Ne, Dinamu ne treba napadač - 13% (122 glasa)
Ne pratim baš nogomet - 2% (24 glasa)

Vidi se zelja navijaca za dolaskom pravog napdaca, a i ja sam medju istim :mrgreen:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 avg 2012, 18:10

Klasnic bi bez problema zabio 20ak golova u sezoni u HNL-u.

Cita sam da ako prođemo u LP da bi trrebala doci 2 kapitalca (sta god to znacilo), 1 napadac i 1 vezni. (Klasnic, Dujmovic :?: )

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 avg 2012, 19:03

Tritolone je napisao/la:Klasnic bi bez problema zabio 20ak golova u sezoni u HNL-u.

Cita sam da ako prođemo u LP da bi trrebala doci 2 kapitalca (sta god to znacilo), 1 napadac i 1 vezni. (Klasnic, Dujmovic :?: )
Daj link o tom o kapitalcima. I Klasnic i Dujmovic bi bili ekstra pojacanja, pogotovo ako Dujma bude igrao kao na EP, a i vjerujem da nebi imao nista protiv da se vrati odigrat koju sezonu i zavrsit karijeru u maticnom klubu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.