Ko, Liverpool?M4kaveli je napisao/la:Nije istina da hoce 4. mjesto, oni ce prekucat ligu ove sezone !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ko, Liverpool?M4kaveli je napisao/la:Nije istina da hoce 4. mjesto, oni ce prekucat ligu ove sezone !
Ma djabe se muce !DonVito je napisao/la:Eto ponuda za Songa od 15 mill eura i previse
DonVito je napisao/la:Eto ponuda za Songa od 15 mill eura i previse
Nisu nam plaho ni potrebni za prvu utakmicu. Taman da isprobamo Bartleya ili da idemo na sigurno sa Mertesackerom.TheVerminator je napisao/la:Ma daj, čitam na facebooku da su Kos i Theo povrijeđeniPa dokad više
Ovo za Walcotta je ok, samo ne znam koliko dugo Kos neće igrati..Marsal je napisao/la:Nisu nam plaho ni potrebni za prvu utakmicu. Taman da isprobamo Bartleya ili da idemo na sigurno sa Mertesackerom.TheVerminator je napisao/la:Ma daj, čitam na facebooku da su Kos i Theo povrijeđeniPa dokad više
![]()
Walcott, to je plus za naš što ne igra, vjeruj mi.
Ne znam, pisu na onoj stranici "Curo, nisi ni ti Arsenal da je ljubav prema tebi vječna" pa viditeAllGunsBlazing je napisao/la:Ma mozda je samo varka, inace Wenger se puno sluzi tim u zadnje vrijeme, jel prijateljska odmah je neko povrijedjen. Vidjeti cemo.
Prijateljske za repku. To je samo omama da bi bili potpuno spremni za pocetak sezone u Arsenalu. Koss nije spreman za srijede sada sa repkom, ali ce biti za subote.TheVerminator je napisao/la:Ma daj, čitam na facebooku da su Kos i Theo povrijeđeniPa dokad više
sahin je blizi liverpoolu nego ijednom drugom klubu.miger_man je napisao/la:Nuri Sahin je rekao da želi igrati u Ligi Prvaka pa je tako najbliži prelasku na jedogodišnju posudbu u Arsenal a otpali su L'pool i Tottenham
Da, da...kaže uvijek mu je bila želja igrati sa sjajnim fantazistima i čarobnjacima poput Allena, Borinija, Spearinga, Hendersona, Shelveya i Adama. Kaže očaran je mogućnostima veznog reda Liverpoola i zato želi da godinu dana da igra u Liverpoolu.Carlo je napisao/la:sahin je blizi liverpoolu nego ijednom drugom klubu.miger_man je napisao/la:Nuri Sahin je rekao da želi igrati u Ligi Prvaka pa je tako najbliži prelasku na jedogodišnju posudbu u Arsenal a otpali su L'pool i Tottenham
skysport"There's nothing going on with Song. There's nothing in that," Wenger told The Sun.
"Song has three years' contract, he's not in the same situation as Robin Van Persie."
"In Spain the newspapers are not really serious. We've had the experience of that. We've never had any contact with anybody from Barcelona."
Za Sahina nisam nista do sad pouzdano cuo. Liverpoolovo optimizam se temelji na izjavi Rodgersa da rade na dvije posudbe iz Španije. To realno nista ne govori pa bi volio da mi to potkrijepis nekom pouzdanom informacijom...Carlo je napisao/la:sahin je blizi liverpoolu nego ijednom drugom klubu.miger_man je napisao/la:Nuri Sahin je rekao da želi igrati u Ligi Prvaka pa je tako najbliži prelasku na jedogodišnju posudbu u Arsenal a otpali su L'pool i Tottenham
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.