Ko, Liverpool?M4kaveli je napisao/la:Nije istina da hoce 4. mjesto, oni ce prekucat ligu ove sezone !
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- TheVerminator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Eto ponuda za Songa od 15 mill eura i previse 
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Ma djabe se muce !DonVito je napisao/la:Eto ponuda za Songa od 15 mill eura i previse
Određeni šeširi za ždrijeb LIGE ŠAMPIONA:
1-šešir: Barcelona,Manchester United,Chelsea,Bayern Munchen,Real Madrid,Arsenal,Porto,Milan;
2-šešir:Valencia,Benfica,Shakhtar Donetsk,Zenit,Schalke 04,Manchester City,Olympiakos,Ajax;
3-šešir:Juventus,Psg,Galatasaray,Borussia Dortmund;
4-šešir:Montpeliere,Nordsjaelland..ostale ekipe će se boriti kroz play off.
Po meni je najbolje ovako:
ARSENAL,Ajax,Psg(da ih nabusimo
),a za ostale cemo vidjet 
1-šešir: Barcelona,Manchester United,Chelsea,Bayern Munchen,Real Madrid,Arsenal,Porto,Milan;
2-šešir:Valencia,Benfica,Shakhtar Donetsk,Zenit,Schalke 04,Manchester City,Olympiakos,Ajax;
3-šešir:Juventus,Psg,Galatasaray,Borussia Dortmund;
4-šešir:Montpeliere,Nordsjaelland..ostale ekipe će se boriti kroz play off.
Po meni je najbolje ovako:
ARSENAL,Ajax,Psg(da ih nabusimo
- TheVerminator
- Kontakt:
Ma daj, čitam na facebooku da su Kos i Theo povrijeđeni
Pa dokad više 
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Cekamo zvanicnu potvrdu da mu mozemo spominjati familiju. Otici u United nakon sto je Wenger ispunio obecanje da pojaca ekipu. Hajde sve ostalo ali sto ga je napravio igracem i dao mu sve sto ima on prelazi u United. Ako predje ovom vise ne treba dati na kilometre da pride svemu sto se tice Arsenala.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Olympiakos i ovi ostali sto ih nema nikako 
- Marsal
- Kontakt:
DonVito je napisao/la:Eto ponuda za Songa od 15 mill eura i previse

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Marsal
- Kontakt:
Nisu nam plaho ni potrebni za prvu utakmicu. Taman da isprobamo Bartleya ili da idemo na sigurno sa Mertesackerom.TheVerminator je napisao/la:Ma daj, čitam na facebooku da su Kos i Theo povrijeđeniPa dokad više
Walcott, to je plus za naš što ne igra, vjeruj mi.
- TheVerminator
- Kontakt:
Ovo za Walcotta je ok, samo ne znam koliko dugo Kos neće igrati..Marsal je napisao/la:Nisu nam plaho ni potrebni za prvu utakmicu. Taman da isprobamo Bartleya ili da idemo na sigurno sa Mertesackerom.TheVerminator je napisao/la:Ma daj, čitam na facebooku da su Kos i Theo povrijeđeniPa dokad više
![]()
Walcott, to je plus za naš što ne igra, vjeruj mi.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma mozda je samo varka, inace Wenger se puno sluzi tim u zadnje vrijeme, jel prijateljska odmah je neko povrijedjen. Vidjeti cemo.
Celik!3,2,2.
- TheVerminator
- Kontakt:
Ne znam, pisu na onoj stranici "Curo, nisi ni ti Arsenal da je ljubav prema tebi vječna" pa viditeAllGunsBlazing je napisao/la:Ma mozda je samo varka, inace Wenger se puno sluzi tim u zadnje vrijeme, jel prijateljska odmah je neko povrijedjen. Vidjeti cemo.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
- HighburyHigh
- Kontakt:
Prijateljske za repku. To je samo omama da bi bili potpuno spremni za pocetak sezone u Arsenalu. Koss nije spreman za srijede sada sa repkom, ali ce biti za subote.TheVerminator je napisao/la:Ma daj, čitam na facebooku da su Kos i Theo povrijeđeniPa dokad više
Victoria Concordia Crescit.
- Londonarsenal
- Kontakt:
Hoce li Ox biti spreman za subotu ?
Nuri Sahin je rekao da želi igrati u Ligi Prvaka pa je tako najbliži prelasku na jedogodišnju posudbu u Arsenal a otpali su L'pool i Tottenham 
sahin je blizi liverpoolu nego ijednom drugom klubu.miger_man je napisao/la:Nuri Sahin je rekao da želi igrati u Ligi Prvaka pa je tako najbliži prelasku na jedogodišnju posudbu u Arsenal a otpali su L'pool i Tottenham
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Marsal
- Kontakt:
Da, da...kaže uvijek mu je bila želja igrati sa sjajnim fantazistima i čarobnjacima poput Allena, Borinija, Spearinga, Hendersona, Shelveya i Adama. Kaže očaran je mogućnostima veznog reda Liverpoola i zato želi da godinu dana da igra u Liverpoolu.Carlo je napisao/la:sahin je blizi liverpoolu nego ijednom drugom klubu.miger_man je napisao/la:Nuri Sahin je rekao da želi igrati u Ligi Prvaka pa je tako najbliži prelasku na jedogodišnju posudbu u Arsenal a otpali su L'pool i Tottenham
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I jos je dodao da ide u Liverpool jer je tu jaca konkurencija i morati ce vise raditi da udje u prvih 11.
Celik!3,2,2.
skysport"There's nothing going on with Song. There's nothing in that," Wenger told The Sun.
"Song has three years' contract, he's not in the same situation as Robin Van Persie."
"In Spain the newspapers are not really serious. We've had the experience of that. We've never had any contact with anybody from Barcelona."
Za Sahina nisam nista do sad pouzdano cuo. Liverpoolovo optimizam se temelji na izjavi Rodgersa da rade na dvije posudbe iz Španije. To realno nista ne govori pa bi volio da mi to potkrijepis nekom pouzdanom informacijom...Carlo je napisao/la:sahin je blizi liverpoolu nego ijednom drugom klubu.miger_man je napisao/la:Nuri Sahin je rekao da želi igrati u Ligi Prvaka pa je tako najbliži prelasku na jedogodišnju posudbu u Arsenal a otpali su L'pool i Tottenham
- Marsal
- Kontakt:
Evo šta je Jamie napisao danas na Twitteru
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Me in today's Metro: Arsenal hope to sign Nuri Şahin despite late offer from Liverpool. He'll decide this week:
Dakle mi se nadamo, ali i oni. Nuri je dobrodošao, ali nije da nam pretjerano i treba. Santi, Arteta, Song, Diaby, Coquelin, Ramsey, Frimpong, Chamberlain i u oktobru i novembru Wilshere i Rosicky. A samo trojicu mogu igrati.
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
Me in today's Metro: Arsenal hope to sign Nuri Şahin despite late offer from Liverpool. He'll decide this week:
Dakle mi se nadamo, ali i oni. Nuri je dobrodošao, ali nije da nam pretjerano i treba. Santi, Arteta, Song, Diaby, Coquelin, Ramsey, Frimpong, Chamberlain i u oktobru i novembru Wilshere i Rosicky. A samo trojicu mogu igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.