prvo,tyler durden je napisao/la: Nije ovo tema za raspraveal odg cu
![]()
Sto ti nisi nabubo matematiku i upisao se ?
lol ,znaci ti fino zabranjujes ljudima pravo na izbor
lol,znaci ,ucim anatomiju 4 godine, skontam da sam pogrijesio odabir srednej skole i hocu da upisem saobracajni![]()
Sjednem navjezbam i naucim fiziku(matematiku), dodem na taj prijemni i uradim ga bolje od tebe koji razvaljujes tehnike komunikacijasto uz duzno postovanje prema predmetu ima veze samo sa odredenom oblasti u jednoj ogromnoj oblasti telekomunikacija
![]()
lol,znaci ocito te muce predrasude prema svim ostalim skolama, jer se ispostavlja da si ti umislio da si neki znalac
(a znaci ocigledno se vidi da nisi svjestan , zasto se radi matematika na prijemnom) i to ne samo na saobracajnom
Ako ces odgovarat na ovo, koristi privatne poruke
tvoj i bilo čiji pogrešan izbor srednje je vaša stvar, neko je odabrao smišljeno, neko ne,
drugo, ja znalaca? i jesam i nisam ( uz dužno poštovanje, bosniacum me zna pa ako ne vjeruješ nek ti kaže da sam u našem razredu što se tiče tehnologije, mreža i računara bio tata), i nisam ni đaba učio sve te pojmove, vrste mreža, vrste vodova, prenosne sisteme, pi*ke materne, i ti dođeš i uzmeš mi/i većini drugih (koji su upisali da nastave ono što im ide )mjesto redovnog studenta a mi moramo iskeširat 1.8k da nastavim jer ne znam onu nelogičnu matematiku ( da ja sad ne moram plaćat' to bolio bi me tuki jel' ide neko iz medrese ili ne, al pošto ja moram platit da bi nastavio, a neko će na budžetu živit' pravo bez brige hoće li mu prosjek biti iznad 8,0 ili više da bi prešao u redovite),i tebi ako ima veze nejednačina s apsolutnim vrijednostima ili jednačine s logaritmima sa telekomunikacijama ili mrežama, onda ja fkt ne znam, ja bih to prije stavio na pmf.
Moja profesorka i profesori, inžinjeri saobraćaja su rekli da je matematika pro-forme tu

PS: matematika se ne može nabubat', bubali su mnogi, pa su loše prošli, ili imaš dobar temelj i znaš raditi ili nemaš i ne znaš