legija je inace klub od Antolovica jel? ako jeste to bi znacilo da nam mozda i dadnu golmana za Adilovica uz neki dodatak josvendeta1921 je napisao/la:Sta si navalio vidim da se pojede od muke al ime necu govoritParanoja je napisao/la:Ma sigurno je i na orgu prijavljen pa zna. Ali mi je najjace kad nece da otkriva, a da zna sad bi pisalo podebljanim slovima
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pitam se ja što Adilović igra slabije u posljednje vrijeme.
Daj Bože da ode pa gdje god, samo nek' bude love.

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ne govori ime, inače će te sutra dočekati razne formacije, taktike i poređenja sa ostalim igračima.A igrač nije ni potpiso.
DRUG NEBI TI PUNCA
Samo da se nadovezem na ovo za zebu.On neigra jer je totalno van forme
I to je jedino razlog zasto je na klupi,a cak i kad je usao 15 min protiv Borca bio je totalno nezainteresovan.A vrijeme je malo i da Jadranko preseli na klupu da malo sebi dodje.Vasilic sto osim kaze da se ne lazemo je najstariji al zato nece ispadati onako kao bogi sigurno, a u ostalom treba i Cutuka onda probati.Nek Se Bogi malo sabere u zadnje vrijeme mi nije nikako dobar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I to je jedino razlog zasto je na klupi,a cak i kad je usao 15 min protiv Borca bio je totalno nezainteresovan.A vrijeme je malo i da Jadranko preseli na klupu da malo sebi dodje.Vasilic sto osim kaze da se ne lazemo je najstariji al zato nece ispadati onako kao bogi sigurno, a u ostalom treba i Cutuka onda probati.Nek Se Bogi malo sabere u zadnje vrijeme mi nije nikako dobar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lozi lik, sta vam je! Nikave veze nema Legija.GaziHusrevbeg je napisao/la:Pitam se ja što Adilović igra slabije u posljednje vrijeme.![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- vendeta1921
- Kontakt:
Pa dobro nema Legija al ima ponudapile87 je napisao/la:Lozi lik, sta vam je! Nikave veze nema Legija.GaziHusrevbeg je napisao/la:Pitam se ja što Adilović igra slabije u posljednje vrijeme.![]()
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
vendeta1921 je napisao/la:Pa dobro nema Legija al ima ponudapile87 je napisao/la:Lozi lik, sta vam je! Nikave veze nema Legija.GaziHusrevbeg je napisao/la:Pitam se ja što Adilović igra slabije u posljednje vrijeme.![]()

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Da nece Lazilla nazad mozda 

pu pu pomakni se sa mjesta.Warrick je napisao/la:Da nece Lazilla nazad mozda
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu naših klubova, poslije odledanih snimaka po meni utakmica je završena ne riješeno ono gola vidjelo nije, lopta pada tačno na liniju od prečke i izlazi u teren, A PO PRAVILU MORA ČITAV OBIM LOPTE PROĆI CRTU!
Sramotno navlačenje, pomoćni ništa ne signalizira a glavni sudija svira gol koji je dalje, ali zna se zbog čega, ali brate ovo je bilo preofirno, pa ovu smijuriju ligu neće više niko pratiti...
O navijanju, tu bar mi vam ne možemo govoriti ništa jeste nacionalističko i seljačko, ali eto i vi ste upali u dio primitivizma i nacionalizma i folklora na našim stadionima...
Kad se sjetim one sezone kad ste uzeli ligu a mi kup, kako su bile kvalitetne utakmice i bez incidenata, ove zadnje su jedna velika sprdačina, a liga nam je dno dna!
Sramotno navlačenje, pomoćni ništa ne signalizira a glavni sudija svira gol koji je dalje, ali zna se zbog čega, ali brate ovo je bilo preofirno, pa ovu smijuriju ligu neće više niko pratiti...
O navijanju, tu bar mi vam ne možemo govoriti ništa jeste nacionalističko i seljačko, ali eto i vi ste upali u dio primitivizma i nacionalizma i folklora na našim stadionima...
Kad se sjetim one sezone kad ste uzeli ligu a mi kup, kako su bile kvalitetne utakmice i bez incidenata, ove zadnje su jedna velika sprdačina, a liga nam je dno dna!

- rastafarian
- Kontakt:
BanjaluckiVelikan je napisao/la:Nisam gledao utakmicu naših klubova, poslije odledanih snimaka po meni utakmica je završena ne riješeno ono gola vidjelo nije, lopta pada tačno na liniju od prečke i izlazi u teren, A PO PRAVILU MORA ČITAV OBIM LOPTE PROĆI CRTU!

Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ma pomoćni sudija prvi potrčao prema centru, pa je glavni tek pokazao na centar, sa tribina se to najbolje vidjelo, ali hajd ti to sad njima dokaži...
Željezničar ale!
BanjaluckiVelikan je napisao/la:Nisam gledao utakmicu naših klubova, poslije odledanih snimaka po meni utakmica je završena ne riješeno ono gola vidjelo nije, lopta pada tačno na liniju od prečke i izlazi u teren, A PO PRAVILU MORA ČITAV OBIM LOPTE PROĆI CRTU!
Daj da i ovo razjasnimo, pošto ni ja nisam gledao.
Da li je pomoćni signalizirao ili ne?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Ovu sliku uvaliti kad budemo prodavali Adilovica i pokazemo kako to radi pravi napadac 

-
- Kontakt:
Nisam ni ja siguran sad neko tvrdi da jeste neko da nije, ma ne bitno to kad je gol priznat poenta je DA ONO GOLA VIDJELO NIJE, A GOL PRIZNAT, PA ONDA ONO UDARANJE IGRAČA ŽELJEZNIČARA BEZ I ŽUTOG KARTONA PRODJE TO SAM ISTO NEGDJE VIDIO ISJEČENO, EEEEE SRAMOTA!hamo_pipa je napisao/la:BanjaluckiVelikan je napisao/la:Nisam gledao utakmicu naših klubova, poslije odledanih snimaka po meni utakmica je završena ne riješeno ono gola vidjelo nije, lopta pada tačno na liniju od prečke i izlazi u teren, A PO PRAVILU MORA ČITAV OBIM LOPTE PROĆI CRTU!
Sta kazes nisi ni ti siguran, ali ono gola nije vidjeloBanjaluckiVelikan je napisao/la:Nisam ni ja siguran sad neko tvrdi da jeste neko da nije, ma ne bitno to kad je gol priznat poenta je DA ONO GOLA VIDJELO NIJE, A GOL PRIZNAT, PA ONDA ONO UDARANJE IGRAČA ŽELJEZNIČARA BEZ I ŽUTOG KARTONA PRODJE TO SAM ISTO NEGDJE VIDIO ISJEČENO, EEEEE SRAMOTA!hamo_pipa je napisao/la:BanjaluckiVelikan je napisao/la:Nisam gledao utakmicu naših klubova, poslije odledanih snimaka po meni utakmica je završena ne riješeno ono gola vidjelo nije, lopta pada tačno na liniju od prečke i izlazi u teren, A PO PRAVILU MORA ČITAV OBIM LOPTE PROĆI CRTU!

Zajko zeba je van forme ljudi,to je jedini razlog zasto je usao s klupe.

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Pa kako ne razumiješ bolan da se ne može u tom datom trenutku znati 100% da li je gol ili ne? Vidiš da se još uvijek ne može 100% znati je li ili nije.BanjaluckiVelikan je napisao/la:Nisam ni ja siguran sad neko tvrdi da jeste neko da nije, ma ne bitno to kad je gol priznat poenta je DA ONO GOLA VIDJELO NIJE, A GOL PRIZNAT, PA ONDA ONO UDARANJE IGRAČA ŽELJEZNIČARA BEZ I ŽUTOG KARTONA PRODJE TO SAM ISTO NEGDJE VIDIO ISJEČENO, EEEEE SRAMOTA!hamo_pipa je napisao/la:Daj da i ovo razjasnimo, pošto ni ja nisam gledao.
Pomoćni (kako kažu ljudi koji su bili na utakmici, nema razloga da im ne vjerujem) je procijenio da je gol. Šta sad hoćeš, da se vratimo unazad i da se poništi? Ne može, dešavalo se mnogima, desilo se i borcu. Desilo se i nama u Travniku, i bilo je još momenata na ovoj utakmici koje nećete da spominjete.
Molim Boga da do kraja sezone ima sto manje sumnjivih situacija koje idu u nasu korist jer se vise ne moze zivjeti od ovih teoreticara zavjere !!!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
a ovaj nesretni balkan je baš podložan tome. do kraja sezone će Ivica Osim bit član masonske lože koja mu je naredila da šteli Želji.Rios je napisao/la:Molim Boga da do kraja sezone ima sto manje sumnjivih situacija koje idu u nasu korist jer se vise ne moze zivjeti od ovih teoreticara zavjere !!!!
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 37 gostiju.