FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ultras1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ultras1921 » 14 avg 2012, 00:52

Paranoja je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Cim Josi dobije papire, ja da se pitam odmah i ga gurnuo u vatru... cisto da vidimo sta zna momak, nije gori od Benje 100%
Sto se jamaka tice prvo u tuborgu belaj, pa sad ovo, pa pijanke... sve ima svoju granicu
Po meni dva najgora igraca posljedni 10 godina u Zelji su B. Colic i Stanic pametnjakovic. Opet Jamak mi se svida njegova trka jer pokriva dosta terena.
Ma sve to stoji, al ne mozes se onako ponasat na terenu, pogotovo ne dok nosim dres velikana!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

blueman
Kontakt:

Post Postao/la blueman » 14 avg 2012, 00:53

joj rodio bi se da hoce otjerati jamaka..pa bez njeg smo jaci mog mi oca..p.s "ovi" koji posjecuju nas forum MRSSSSSSS odavde na svoje jadne forume koji su vam uvehli :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2012, 00:54

Ultras1921 je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Cim Josi dobije papire, ja da se pitam odmah i ga gurnuo u vatru... cisto da vidimo sta zna momak, nije gori od Benje 100%
Sto se jamaka tice prvo u tuborgu belaj, pa sad ovo, pa pijanke... sve ima svoju granicu
Po meni dva najgora igraca posljedni 10 godina u Zelji su B. Colic i Stanic pametnjakovic. Opet Jamak mi se svida njegova trka jer pokriva dosta terena.
Ma sve to stoji, al ne mozes se onako ponasat na terenu, pogotovo ne dok nosim dres velikana!
I van terena...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 avg 2012, 00:55

http://fkzeljeznicar.ba/yoshida-uskoro-u-kadru/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ce se ubrzo stranica da vrati na svoje. Juce ni izvjestaja, ni slika.

Forza Inter!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 14 avg 2012, 00:55

Ultras1921 je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
Ma znam sve napravio je glupost. Samo ja ovo ne smatram problem jer je u pitanju bio Borac. Znam sta su igraci tamo prozivili ovih par godina i znam kako im je bilo igrati. Pa dodu na Grbavicu mlate sve redom a sta mu je rekao ? ima nesto sigurno.

Da je ovo napravio protiv neke druge ekipe Gradine, Slavije, Gosk-a ja bih bio da se odmah otjera, ovako protiv toga sam.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2012, 00:59

Ja mislim da bi prije Benje na klupu da se malo pribere trebao Bogicevic..Momak je van forme totalno,pravi greske,ispada..Vjerovatno nakon gresaka protiv Maribora nema ni samopuzdanja..I dalje vjerujem da je u nasoj PL solidan stoper,ali sad zasad bi trebao preci na klupu da se dozove..

P.S. Nije mi jasna ni ova situacija sa Zajkom..Prvo izvodjenja na poluvremenu protiv Maribora i Travnika,a sad ulazak sa klupe 10-ak minuta pred kraj..Ima li neko neku informaciju ili ideju zasto je to tako.. :?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 14 avg 2012, 01:04

Rios je napisao/la:Ja mislim da bi prije Benje na klupu da se malo pribere trebao Bogicevic..Momak je van forme totalno,pravi greske,ispada..Vjerovatno nakon gresaka protiv Maribora nema ni samopuzdanja..I dalje vjerujem da je u nasoj PL solidan stoper,ali sad zasad bi trebao preci na klupu da se dozove..

P.S. Nije mi jasna ni ova situacija sa Zajkom..Prvo izvodjenja na poluvremenu protiv Maribora i Travnika,a sad ulazak sa klupe 10-ak minuta pred kraj..Ima li neko neku informaciju ili ideju zasto je to tako.. :?
Ja sam cuo ovako da je bilo problema u svlacionici izmedu njega i ne znam jos koga i da je doslo do tuce poslije tekme s Mariborom.

Izgleda mi nekako ne zainteresovan i kao da provodi svoj neki inat. Mozda je htio ici, ne znam. Meni su rekli ovo gora, ako mene lazu lazem i ja vas. :roll:

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 avg 2012, 01:04

Eh prije nego sta zaboravim. Nova karte mi se drama svidjaju, izgled njihov. Znam da su mnogi volili onu sliku stadiona, al su ove nove strasne.Nego na poledjini pise macron da je sponzor. Vise informacija?

Forza Inter!

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2012, 01:09

Paranoja je napisao/la:
Rios je napisao/la:Ja mislim da bi prije Benje na klupu da se malo pribere trebao Bogicevic..Momak je van forme totalno,pravi greske,ispada..Vjerovatno nakon gresaka protiv Maribora nema ni samopuzdanja..I dalje vjerujem da je u nasoj PL solidan stoper,ali sad zasad bi trebao preci na klupu da se dozove..

Ja sam cuo ovako da je bilo problema u svlacionici izmedu njega i ne znam jos koga i da je doslo do tuce poslije tekme s Mariborom.

Izgleda mi nekako ne zainteresovan i kao da provodi svoj neki inat. Mozda je htio ici, ne znam. Meni su rekli ovo gora, ako mene lazu lazem i ja vas. :roll:
Ne valja to pet para ako je istina.. :( :( Zajko je vazan igrac za nas..I sumnjam da je htio da ide,imao je vise nego dobra primanja,glavni igrac,miljenik navijaca a nesto nisam cuo da je i bilo ponuda za njega..Prije ce biti da su to losi medjuljudski odnosni sa nekim..E sad s kim.. :?: :?: :?:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Amidza1
Kontakt:

Post Postao/la Amidza1 » 14 avg 2012, 01:11

Koilko manijaka dolazi u Gradačac :D

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 14 avg 2012, 01:11

Paranoja je napisao/la:

Ne valja to pet para ako je istina.. :( :( Zajko je vazan igrac za nas..I sumnjam da je htio da ide,imao je vise nego dobra primanja,glavni igrac,miljenik navijaca a nesto nisam cuo da je i bilo ponuda za njega..Prije ce biti da su to losi medjuljudski odnosni sa nekim..E sad s kim.. :?: :?: :?:[/quote]

Zagrljaj nakon izmjene mi nije pokazivao bilo sta, ali :?:

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2012, 01:14

Amidza1 je napisao/la:Koilko manijaka dolazi u Gradačac :D
Sto? Da znate koliko baklava da odvojite :lol: :lol: :lol:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2012, 01:15

43 i dvojica deda.
DRUG NEBI TI PUNCA

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 14 avg 2012, 01:22

Obezbjedite jednu tribinu cijelu 8-)

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 14 avg 2012, 01:31

odkud to da jamak ide koliko sam upratio amar ga je falio poslije travnika , ok sad je napravio glupost vjerujem da ce neku kaznu dobiti al momak ako nista trci i trudi se sreca pa nije se odrazilo na rezultat , sto se tice igre meni je bilo sasvim ok , igrali su momci dobro bilo je finih poteza steta sto nisu jos koji dali , ne zaboravite da smo igrali sa igracem manje haman cijelo drugo poluvreme pa nam ovi jedva dvije sanse napravili a jos mi i napadali , sto se tice navijanja ono skandiranje je za osudu i necu vise zasmetalo mi je ono cupanje stolica al eto sto ljudi sto cudi kao sto se kaze ...

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 14 avg 2012, 01:42

Adilovic ide u Legiju iz Varšave :!: :!: :!:

90% nam dolazi jedan provjeren napadac,nebi sad da otkrivam ko je ugl pozitivno ce te se iznenadit 8-)

Eto tolko od mene ;) ;) :)
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 14 avg 2012, 01:45

vendeta1921 je napisao/la:Adilovic ide u Legiju iz Varšave :!: :!: :!:

90% nam dolazi jedan provjeren napadac,nebi sad da otkrivam ko je ugl pozitivno ce te se iznenadit 8-)

Ne bi da sad otkrivas ha ha ha :lol: :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 avg 2012, 01:53

Paranoja je napisao/la:
vendeta1921 je napisao/la:Adilovic ide u Legiju iz Varšave :!: :!: :!:

Ne bi da sad otkrivas ha ha ha :lol: :lol:
Istina je :mrgreen:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 14 avg 2012, 01:56

Ma sigurno je i na orgu prijavljen pa zna. Ali mi je najjace kad nece da otkriva, a da zna sad bi pisalo podebljanim slovima :)

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 14 avg 2012, 01:59

Paranoja je napisao/la:Ma sigurno je i na orgu prijavljen pa zna. Ali mi je najjace kad nece da otkriva, a da zna sad bi pisalo podebljanim slovima :)
Sta si navalio vidim da se pojede od muke al ime necu govorit ;)
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: svemalim1 i 42 gosta.