valja to izgovorit druzeAYAN je napisao/la:HAJMO SADA SVI PO TISUĆU PUTAĆIRO MAJSTORE!!! ĆIRO MAJSTORE!!! ĆIRO MAJSTORE!!!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
valja to izgovorit druzeAYAN je napisao/la:HAJMO SADA SVI PO TISUĆU PUTAĆIRO MAJSTORE!!! ĆIRO MAJSTORE!!! ĆIRO MAJSTORE!!!
Jesi ti malo retardiran,nadrogiran,šta ti je brateharishp je napisao/la:Moglo bi po tisucu da jos trenira Hrvatsku ovako samo po hiljadu puta Piro Cederu nedaj se
Totalno ,ADMIR je napisao/la:Jesi ti malo retardiran,nadrogiran,šta ti je brateharishp je napisao/la:Moglo bi po tisucu da jos trenira Hrvatsku ovako samo po hiljadu puta Piro Cederu nedaj se
Nisam uopce mislio ,niti sugerirao da bi Ciro u svojim godinama,i sa parama od Saveza, trebao ici na utakmice nasih reprezentativaca,ali jednostavno je mogao sjesti kuci,bilo gdje ,i pogledati koju utakmicu na tv-u.rixadu je napisao/la:@Velez Mostar. Ja sam to primjetio jos prije 4-5 mjeseci da Ciro ne prati igrace ali kad malo bolje pogledas vidjeces da Ciro ubacuje igrace u prvi sastav upravo prema njihovoj formi. Npr. Pandza je bio u vrhunskoj formi pred mec sa Belgijom i odigrao je izvrsno obadvije utakmice protiv crvbenih djavola a onda u Armeniji zavrsi na tribinama, i to sasvim opradano jer je u hajduku bio totalno van forme a umjesto njega stavi Jahica i desi se da prvi put ne primimo gol u gostima nakon duzeg vremena. Isto vrijedi i za Damjanovica koji je maltane jedno vrijeme zacemetirao mjesto u prvih 11 a onda losom formom doveo sedo izlaza iz reprezetacije te nije odigao ni minut u zadnje 4 utakmice. To su sve bile opravdane odluke..... Hocu reci da iako sam primjetio isto sto i ti, izgleda da ciro dobija informacije od svojih pomocnika koje je i zaduzio za to a moze biti da je on jedan od onih trenera koji vjeruje samo onome sto igraci pokazu na pripremama.... U svakom slucaju kakav god bio njegov nacin rada nek on samo ovako nastavi a kamo srece da imamo bogat savez i da je ciro mladji 30 godina, ja mislim da bi on i te kako uzivao u toj privilegiji da putuje po evropi gledajuci vrhunske utakmice a sve u svrhu ispitivanja forme nasih igraca...
Ovo sam nasao na prethodnoj stranici...pa ,ovo je nevjerovatno...jadnice NAUCI PISATI,pa dodji ovdje,koji si razred 2 osnovne?Ja sam jos gori sto se obazirem,ali stvarno zar je moguce da ovakvi primati imaju pristup netu,kompu...harishp je napisao/la:Jah zato nam je tvoj sugradzanin(u stvari iz istog ste kantona i mozda opstina)Baka gledao tekmu sa memljivog TV finale kupa UEFA i Rahimica.
I onda izjavio da Rahimic eto nesto i nije dobar ima on boljih Kerkeza,Nedvida,Jakirovica
velez_mostar je napisao/la:Ovo sam nasao na prethodnoj stranici...pa ,ovo je nevjerovatno...jadnice NAUCI PISATI,pa dodji ovdje,koji si razred 2 osnovne?Ja sam jos gori sto se obazirem,ali stvarno zar je moguce da ovakvi primati imaju pristup netu,kompu...harishp je napisao/la:Jah zato nam je tvoj sugradzanin(u stvari iz istog ste kantona i mozda opstina)Baka gledao tekmu sa memljivog TV finale kupa UEFA i Rahimica.
I onda izjavio da Rahimic eto nesto i nije dobar ima on boljih Kerkeza,Nedvida,Jakirovica
Ova dvojica sto ti nabroja 99% i nece imati mjesta u prvoj postavi.Bio je i Vedo u krizi pa ga niko nije marsnuo tako ne treba ni Stilica.Cak i da ne gleda tekme i da mu neko drugi sasatav kroji.Pocetna 11 i plus zamjene koji ulaze nebi ni onaj uhljup Ferguson bolje slozio.Sto znaci funkcionira.Pa i u Hrvatskoj Bilicu drugi pomazu i rukama i nogama oko sastava.Necromacer je napisao/la:Eh moj Ciro....sada se Stilic zove kada je momak ispao totalno iz forme..ali totalno...kada se mogao prodati i razvijati nisi ga zvao...usput da ne bude da je prica po navijackoj osnovi ja "bolujem" za FKS.
Drugo...Hrgovic?? Jedan od najlosijih igraca u ekipi....odvratno je igrao do crvenog kartona i dobio je koliko znam 3 tekme zabrane pa ni ne igra...Damjanovic? U redu je! Malo me zabrinjava cinjenica sto Ciro u jednom intervju kaze...javili su mi da su Dzeko i Ibisevic bili strijelci...wtf?? Zar se ne moze pogledati koja tekma pa makar na televiziji...
Znam da svi velicate i dizete Ciru...svaka mu cast ima rezultate..ne mozemo mu ni "A" reci....ali Boga mi dobar dio spiska on dobije "dostavljen iz saveza".....sve je bajno krasno dok igramo fino i idu rezultati..nedo Bog da pukne tikva i da NOVINARI ne mogu vise mastiti svoje brkove zajedno sa celnicima saveza...pocet ce opet pisanje i prozivanje ,a mi raja cemo se sekirati....ZIVI BILI PA VIDJELI!!!
Da bogdo,jesi li ti u to 100% siguran.NoName je napisao/la:Haris, rang lista se OBJAVLJUJE svakog prvog u mjesecu a rangiranje se vrši nakon svake utakmice. Znači, uzet će se u obzir rang lista od 17. Oktobra, zna Piro šta priča...
Čitao u nekom njihovom dokumentuharishp je napisao/la:Da bogdo,jesi li ti u to 100% siguran.NoName je napisao/la:Haris, rang lista se OBJAVLJUJE svakog prvog u mjesecu a rangiranje se vrši nakon svake utakmice. Znači, uzet će se u obzir rang lista od 17. Oktobra, zna Piro šta priča...
Cisto informativnomislim jesi li ti to pronasao u tefteru ovih uhljupa iz FIFE 8-)Ili onako tvoje misljenje.
Ako je tako,sanse i postoje u zavisnosti sta ce Grcka da napravi.Jer pobjeda na strani i pogotovo pobjeda nad Spancima bi nam hrpu poena donjela.Dok bi ove favorite svaki poraz vratio unatrag.fahrenheit je napisao/la:Fifina ljestvica ce biti zbog baraza objavljena 16. oktobra, ali ni to nam ne moze pomoci, jer nema absulutno nikakve sanse da udjemo medju nosioce...tako da se treba pripremiti za neku fudbalsku velesilu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.