FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

hamogr76
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la hamogr76 » 13 avg 2012, 22:05

JTS je napisao/la:Jedan čovjek mi reče da u Gračanici ima 1000 navijača Slobode, koji tamo stanuju, rade, itd.
Uz raju koja će doći iz Tuzle, očekujem tamo najmanje 600 naših 8-)
ma slago te,,,niko iz Gračanice ne navija za SLOBODU kad igra protiv Bratstva,,,imat će te navijača onoliko koliko vas dođe iz Tuzle,,,,kavez je spreman za vas 200 tinjak...kornjače će vas obezbjeđivat uz još 20-tak zaštitara,,,,

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 avg 2012, 22:07

hamogr76 je napisao/la:
JTS je napisao/la:Jedan čovjek mi reče da u Gračanici ima 1000 navijača Slobode, koji tamo stanuju, rade, itd.
ma slago te,,,niko iz Gračanice ne navija za SLOBODU kad igra protiv Bratstva,,,imat će te navijača onoliko koliko vas dođe iz Tuzle,,,,kavez je spreman za vas 200 tinjak...kornjače će vas obezbjeđivat uz još 20-tak zaštitara,,,,
A šta, ti znaš svakog čovjeka iz Gračanice ? :roll:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 avg 2012, 22:10

slika

IDEMOOOOOOOOO
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 13 avg 2012, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 13 avg 2012, 22:19

;)
JTS je napisao/la:
hamogr76 je napisao/la:
A šta, ti znaš svakog čovjeka iz Gračanice ? :roll:
;) znam većinu koji dolaze i koji će vas ismijavat ako zaglibite a vrlo vjerojatno da hoćete....da ima države i zakona vi bi već bili zbog finansijskog stanja u kantonalnoj ligi ....trošili ste više nego zarađujete a to i danas radite i nema vam spasa,,,nažalost...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 avg 2012, 22:25

Ala ove kelje mogu srat to nije humano ...

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 13 avg 2012, 22:28

@ hamogr76

Svaka čast kad' znaš sve ljude iz Gračanice i za koga navijaju ..nema šta dalje da ti pričam :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 avg 2012, 22:31

@ hamogr76

ma vi nemate zbog koga ni trosit zato te tu gdje i jeste i to vam je kapak ...cuj oni nekog ismijavat hahahaha..vi treba da dizete 2 prsta i da pitate mozete li igrat sa Slobodom, a ne da se ismijavate, jer vama su ovo utakmice za koje niste ni sanjali ranije to upamti...ni sanjali niste da bi ikad mogli igrati sa Slobodom u istoj ligi, a ti kako god hoces...nit nesto uzdizem svoju ekipu preko nekog boze sacuvaj jer smo u jako losoj situaciji, a niti kazem da se mozemo prosetati kroz ovu ligu,, samo takvi ko ti sa istim razmisljanjem trbaju da znaju da vam je ovo najveci uspjeh, jer ipak ni usnit niste mogli takvu priliku da ipak se borite sa Slobodom oko ulaza u veci rang....da se razjasnimo mi respektujemo samo ove ekipe sa kojima smo ranije igrali i koje su nas pobjedjivale
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

hamogr76
Kontakt:

Post Postao/la hamogr76 » 13 avg 2012, 22:42

SaltCityAttack je napisao/la:@ hamogr76

ma vi nemate zbog koga ni trosit zato te tu gdje i jeste i to vam je kapak ...cuj oni nekog ismijavat hahahaha..vi treba da dizete 2 prsta i da pitate mozete li igrat sa Slobodom, a ne da se ismijavate, jer vama su ovo utakmice za koje niste ni sanjali ranije to upamti...ni sanjali niste da bi ikad mogli igrati sa Slobodom u istoj ligi, a ti kako god hoces...nit nesto uzdizem svoju ekipu preko nekog boze sacuvaj jer smo u jako losoj situaciji, a niti kazem da se mozemo prosetati kroz ovu ligu,, samo takvi ko ti sa istim razmisljanjem trbaju da znaju da vam je ovo najveci uspjeh, jer ipak ni usnit niste mogli takvu priliku da ipak se borite sa Slobodom oko ulaza u veci rang....da se razjasnimo mi respektujemo samo ove ekipe sa kojima smo ranije igrali i koje su nas pobjedjivale
za razliku od vas ovdje se troši onoliko koliko se zaradi,situaciju u kojoj se nalazite ste sami proizveli,kao klub ste dužni i bogu i narodu,a trofeja i prvenstava ste osvojili koliko???? Pa vi pišete i živite s Slobodom iz kasnih osamdesetih prošlog vijeka,,,,halooooo,,,,

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 avg 2012, 22:44

Koji racku trebamo dizat dva prsta kad ste u istoj ligi i u goroj situaciji od nas...jos malo ce te dolazit gledat Bratstvo u Evropi jer ce se FK kao i KK ugasit za koju godinu zbog finansijskih razloga....a svaki normalan covjek u bosni ce ici gdje mu je regularna plata...ako zadrzite tu ekipu u slijedecoj polusezoni..evo moja glava....a ako finansijski niste dobro prosli u PL...kakva li je sad situacija pitam se....
da vam nije bilo Zahirovica...GRACANLIJE....ugasili bi se ko klub jos prosle godine...
Pusti suplju pricu...pola Tuzle nebenda sta se desava u Slobodi ni jedan posto...narod je davno digo ruke...
dodju onako da pogledaju utakmicu radi te djece vase...a sto se tice organizacije kluba...teski supljak...
jos samo to IME SLOBODA jako zvuci....al i to sve vise i vise pada na vrijednosti...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 avg 2012, 22:49

PlavoZuti je napisao/la:
Koji racku trebamo dizat dva prsta kad ste u istoj ligi i u goroj situaciji od nas...jos malo ce te dolazit gledat Bratstvo u Evropi jer ce se FK kao i KK ugasit za koju godinu zbog finansijskih razloga....a svaki normalan covjek u bosni ce ici gdje mu je regularna plata...ako zadrzite tu ekipu u slijedecoj polusezoni..evo moja glava....a ako finansijski niste dobro prosli u PL...kakva li je sad situacija pitam se....
da vam nije bilo Zahirovica...GRACANLIJE....ugasili bi se ko klub jos prosle godine...
Pusti suplju pricu...pola Tuzle nebenda sta se desava u Slobodi ni jedan posto...narod je davno digo ruke...
dodju onako da pogledaju utakmicu radi te djece vase...a sto se tice organizacije kluba...teski supljak...
jos samo to IME SLOBODA jako zvuci....al i to sve vise i vise pada na vrijednosti...
bjezi ba mali ahahahaha...sta si zapeo za Zahirovica iz Gracanice halo bolan ko djete si kakvo ocami ba ...daj malo saberi se i logicno da morate dizat 2 prsta da igrate sa nama...pazi nisam ovako bas ni razmisljao, ali brate podigli ste se to je nevjerovatno, da imam jaku zelju da hladno primite tricu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 13 avg 2012, 22:50

Mislim da će u subotu ovdje u Gr. biti popis stanovništva jer ipak dolazi veliki klub ...ne sumnjam da će i Fukare napraviti pravu atmosferu na stadionu... , dosad su čini mi se od organizovanijih navijačkih skupina jedino Siuxi u Gračanici odradili gostovanja , ostalo sve tanko ili nikako ... inače sam Slobodin simpatizer , Bratstvo tu i tamo :roll: ...nek' bude na tribini sve OK , na terenu neriješeno i svi sretni :mrgreen:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 13 avg 2012, 22:51

PlavoZuti je napisao/la:
Jesul tebe ko malog maltretirali u Tz pa si takav ? Aj na spavanje, valja stoku nahranit

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 avg 2012, 22:58

no rules je napisao/la:Mislim da će u subotu ovdje u Gr. biti popis stanovništva jer ipak dolazi veliki klub ...ne sumnjam da će i Fukare napraviti pravu atmosferu na stadionu... , dosad su čini mi se od organizovanijih navijačkih skupina jedino Siuxi u Gračanici odradili gostovanja , ostalo sve tanko ili nikako ... inače sam Slobodin simpatizer , Bratstvo tu i tamo :roll: ...nek' bude na tribini sve OK , na terenu neriješeno i svi sretni :mrgreen:
evo normalan covjek svaka cast ...ma kad je neko normalan vala halalim mu i da kaze da ce nas pobjedit ako mogu..pa normalno svako ima pravo da se nada i to je razumljivo ..ali eto ikako citam ove druge Sloboda nema pravo ni da razmislja da ide na p[objedu jer to je nemoguce ebiga hahaa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 avg 2012, 23:00

A jes se ovaj nadigo jbt dan :lol: i vi ste jos gori sto sa njima polemisete :roll:

On zna sta ce se desiti sa Slobodom,zna sve ljude po Gracanici,zna ko za koji tim navija itd.. :lol:

Poludiii Jackson 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 avg 2012, 23:02

danas je bio sastanak i novo udruzenje treba da se formira pod nazivom crveno-crni 1987..uglavnom i usa se sprema jendo udruzenje koje ce raditi na osnovu onog dole , a tako se ocekuje da i navijaci iz drugih zemalja isto ucine....idemo pomoc nasoj Slobodi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Makavelii
Kontakt:

Post Postao/la Makavelii » 13 avg 2012, 23:33

Pitanje za tuzlake, da li je Sloboda dobila upravu ??? Mislim na duze staze?? Pozz VB

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 avg 2012, 23:51

NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Jesul tebe ko malog maltretirali u Tz pa si takav ? Aj na spavanje, valja stoku nahranit
Nije mene niko maltretiro u TZ...naprotiv..imam lijepa sjecanja na TZ i imam dosta rodbine u TZ...
Daleko sam od stoke jer nisam blizu tebe...a sto se tice spavanja...mladji idu prvo zato hajde spavaj...
Jedno je sigurno...vi ste dokaz da je nas narod jos uvjek vezan za primitivizam a da se uzdizu kao da su ispred Amerike i EU...to zna ovaj Attack kad se vrati ponekad u svoju rodnu TZ pa primjeti razliku u ponasanju Tuzlanske raje i Amera...
Tuzlaci...Sarajlije i slicni boluju od teznje za popularnoscu i zele da se osjecaju da su moderni...civilizovani...da su na vrhu...neshvatajuci da je i Sa i TZ samo velikoooooo selo...
moze se narod nasminkat i sve al seljakluk je u krvi...kud ces dalje odes u neki restoran u TZ i dodje covjek da te ugosti i pita te..."sta ces" puuu je*bem ti cigane... sta bi sa onim izvolite...dobrodosli u to i to...
al eto cast izuzetcima...al znam da nerazgovaram sa izuzetcima na ovom forumu tako da vas na neki nacin shvatam...nemozete se vi pomirit sa tim da ste i vi od krvi i koze kao i narod iz Lukavca...Gracanice...Gorazda...Bugojna...Cazina...i slicno...vi mislite da ste bolji i da je ovo ponizenje za vas da budete u istom rangu i da imate neku vrstu ljudskih odnosa sa nama...a pogledajte neke od glavnih igraca Slobode u posljednjih 20tak godina...odakle su rodom...recimo Music....bas se pitam sa koje li je opstine...dal vam je tad smetala Gracanica..al eto nema veze...mi smo seljaci za vas...al ipak dobrodosli u Gracanicu...pa kao sto reko i ranije...nek pobjedi bolji...

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 13 avg 2012, 23:54

no rules je napisao/la:Mislim da će u subotu ovdje u Gr. biti popis stanovništva jer ipak dolazi veliki klub ...ne sumnjam da će i Fukare napraviti pravu atmosferu na stadionu... , dosad su čini mi se od organizovanijih navijačkih skupina jedino Siuxi u Gračanici odradili gostovanja , ostalo sve tanko ili nikako ... inače sam Slobodin simpatizer , Bratstvo tu i tamo :roll: ...nek' bude na tribini sve OK , na terenu neriješeno i svi sretni :mrgreen:
Bas me zanima ko si...posto si je*beni simpatizer Slobode a Bratstvo tu i tamo...i bas me zanima koliko si gledo utakmica Bratstva a koliko Slobode...al cekaj...nije se jos od njih nijedan naguzio....sacekaj jos malo...pa onda mozes zavuc glavu duboko da se uvuces tuzlacima u pakshu...

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 13 avg 2012, 23:55

PlavoZuti je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la: Jesul tebe ko malog maltretirali u Tz pa si takav ? Aj na spavanje, valja stoku nahranit
Nije mene niko maltretiro u TZ...naprotiv..imam lijepa sjecanja na TZ i imam dosta rodbine u TZ...
Daleko sam od stoke jer nisam blizu tebe...a sto se tice spavanja...mladji idu prvo zato hajde spavaj...
Jedno je sigurno...vi ste dokaz da je nas narod jos uvjek vezan za primitivizam a da se uzdizu kao da su ispred Amerike i EU...to zna ovaj Attack kad se vrati ponekad u svoju rodnu TZ pa primjeti razliku u ponasanju Tuzlanske raje i Amera...
Tuzlaci...Sarajlije i slicni boluju od teznje za popularnoscu i zele da se osjecaju da su moderni...civilizovani...da su na vrhu...neshvatajuci da je i Sa i TZ samo velikoooooo selo...
moze se narod nasminkat i sve al seljakluk je u krvi...kud ces dalje odes u neki restoran u TZ i dodje covjek da te ugosti i pita te..."sta ces" puuu je*bem ti cigane... sta bi sa onim izvolite...dobrodosli u to i to...
al eto cast izuzetcima...al znam da nerazgovaram sa izuzetcima na ovom forumu tako da vas na neki nacin shvatam...nemozete se vi pomirit sa tim da ste i vi od krvi i koze kao i narod iz Lukavca...Gracanice...Gorazda...Bugojna...Cazina...i slicno...vi mislite da ste bolji i da je ovo ponizenje za vas da budete u istom rangu i da imate neku vrstu ljudskih odnosa sa nama...a pogledajte neke od glavnih igraca Slobode u posljednjih 20tak godina...odakle su rodom...recimo Music....bas se pitam sa koje li je opstine...dal vam je tad smetala Gracanica..al eto nema veze...mi smo seljaci za vas...al ipak dobrodosli u Gracanicu...pa kao sto reko i ranije...nek pobjedi bolji...
Joj druze al ti smaras :?
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 13 avg 2012, 23:56

ovaj gracanija kao neki enonomist ili tako nesto ???? kad si vec tako nadaren zaso se ne brines za svoj klub ,i dobro ga cuvaj da ne propadne , nemoj brinuti SLOBODU , jer care mi i kad bi igrali PETU ligu vazi bi za jedan od najvecih klubova ... jer najveci klubov NA SVIJETU su oi koji se vole u velikim kolicinama ... A SLOBODA SIGURNO JEDAN TAKAV I JESTE !!! dakle u slucaju da ispadnemo i iz ove lige u trecu , ne brini renovirani tusanj ce uvijek biti pun i carsija ce pjesmom bodriti svoj tim , e care moj TO TI JE NAJVECI TROFEJ KOJI JEDAN KLUB MOZE DA OSVOJI , VECI NE POSTOJI !!!

p.s. meni je gracanica jedno od drazih mjesta sa prijatnim ljudima , lijepim curama , bosanskim obicajima i drugim bogatstvima koje jedan gradic moze da ima ... i ti kao pojedinac , primitivac , lik kojije u zabludi da puno zna sigurno nece promjeniti moje misljenje !!!

sto se tekme tice , SLOBODA KAO VELIKI KLUB uvijek ide na povoljan rezultat , a isto tako SLOBODA KAO VELIKI KLUB zna prihvatiti poraz i podici se iz najveceg nakauta , bas kao sto smo uradili nakon ispadanja u nizi rang , ZA SLOBODU JE SVE OVO SPORT , SVJESNI SVOG POTENCIJALA ZNAMO DA NAJBOLJE OD NAS TEK DOLAZI I DA CEMO PREVAZICI I ONE ZLATNE GENERACIJE KLUBA , JER DOLAZE JOS ZLATNIJE (kad tad) ... i nase vitrine su pojacane celikom , spremne da izdre teret MNOGO TROFEJA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.