FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

boys_ama
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 12:33

PA dobro mozda je neka hronična upala - ne znam ma hajde ionako ga stede ta mozemo valjda Viole dobiti brez problema ja mislim zato je tu odlično raspolozheni Poldi :)

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 12:39

Pazite ovo :

http://www.sportsport.ba/bh_fudbalp-8852.htm

A ? Šta mislite da mi sebi dovedemo Ibiševiča ludoga ili bi ga radije vidjeli u Manchesteru? Ja bih iskreno volio vidjeti njega u mom omiljenom klubu - fc Bayernu narawno :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2008, 13:30

ibisevic nam ne treba niti ima kvalitete za bayern 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 13:32

HAhahahahahahahahah

Nema? A mančester hoće da ga uzme mora da smo mi 7 klasa iznad manche pa za njih ima kvaliteta a za nas nema ? ccc jesi ti svjestan šta govoriš u 11 tekmi 13 golova halooo?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2008, 14:07

boys_ama je napisao/la:HAhahahahahahahahah

Nema? A mančester hoće da ga uzme mora da smo mi 7 klasa iznad manche pa za njih ima kvaliteta a za nas nema ? ccc jesi ti svjestan šta govoriš u 11 tekmi 13 golova halooo?
naravno da sam svjestan ali igraca ne mozes ocjeniti na osnovu jedne sezone kolko god meni "ibi" bio drag nek odigra i slijedece godine na ovom nivou i dabogda zavrsio u barci,do tad nit ce ga manchester united kupit nit bilo ko drugi toga su sasvim svjesni u Hoffenheimu a o Hoenesu ti valjda ne trebam pricat 8-)

bayernova transfer politika je jasna dovode igrace u koje su 100% sigurno da im mogu pomoci nazalost iz juzne amerike nikako da naprave neki pogodak stalno levati(sosa,breno,dos santos....),nece SIGURNO kupiti Ibisevica a NECE SIGURNO ni ga kupovati man utd,hoffenheim mu odgovara neka ga tamo nek pokaza i slijedece godine da je klasa i to je to.... :!:

P.S.

vijest o ibisevicu i man utd je objavio daily mirror to je isto kao express kod nas,zutilo 8-)
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 04 nov 2008, 14:11, ukupno mijenjano 1 put.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2008, 14:09

greska

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 14:15

Eh jbg-. takva ti je politika vazila ima jedno pet-šest godina kad budu 100% sigurni on ove zime ode sigurno i nek on potpiše jak ugovor pa bit če neka dobra njegova izdanja negdje
Što se tiče drugog dijela tvoga posta volio bih da se malo RIbery javi da ti on malo to pojasni ali i ja ču dati sve od sebe pazi sada : "nazalost iu juzne amerike nikako da naprave neki pogodak stalno levati(sosa,breno)"

Breno- na nedavnoj nominaciji najboljih mladih igrača SVIJETA medju njih 40 svoje ime je i on našao - da li mozhda slučajno pitam se sigurno da da zato i jest kapiten i najstalniji član u-19 brazila i sigurno je jedan od najboljih defanzivnih na duge staze što kazhe i sam Enes tj. Beckenbauer

Sosa-ne toliko ozbiljan ali da se ne kaze da je propalitet sami je čin njegovog učestvovanja u zlatnome olimpijskome timu ove godine sada nije dovoljno afirmisan ali ima vremena mlad je a pazi na youtube-u ukucaj sosa dos santos pa ćeš vidjeti mali moj što je on doveden !!!

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 14:17

I nikakav dialy express nije to objavio ti koliko si u neznanju nisi ni svjestan prvo je to objavio DSF posto su prikazali prilog gdje se vidi Skaut mačestera a što je i potvrdjeno iz mančesterovoga ureda da su tu bili radi Ibisevicha pa ti sad vidi u svome nezanju kakvu tu ulogu igra Daily express

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2008, 14:45

boys_ama je napisao/la:Eh jbg-. takva ti je politika vazila ima jedno pet-šest godina kad budu 100% sigurni on ove zime ode sigurno i nek on potpiše jak ugovor pa bit če neka dobra njegova izdanja negdje
Što se tiče drugog dijela tvoga posta volio bih da se malo RIbery javi da ti on malo to pojasni ali i ja ču dati sve od sebe pazi sada : "nazalost iu juzne amerike nikako da naprave neki pogodak stalno levati(sosa,breno)"

Breno- na nedavnoj nominaciji najboljih mladih igrača SVIJETA medju njih 40 svoje ime je i on našao - da li mozhda slučajno pitam se sigurno da da zato i jest kapiten i najstalniji član u-19 brazila i sigurno je jedan od najboljih defanzivnih na duge staze što kazhe i sam Enes tj. Beckenbauer

Sosa-ne toliko ozbiljan ali da se ne kaze da je propalitet sami je čin njegovog učestvovanja u zlatnome olimpijskome timu ove godine sada nije dovoljno afirmisan ali ima vremena mlad je a pazi na youtube-u ukucaj sosa dos santos pa ćeš vidjeti mali moj što je on doveden !!!
breno-igro za godinu dana 4 utakmice nije ostavio ama bas nikakav utisak ni na koga ove godine mu je klinsi htio dati sansu i dao je al izgubili su 2-5 tu utakmicu pa....

sosa-totalna fula,momak koji je katastrofalno odigrao ono malo sto je dobio priliku,smjesan lik ne gine mu posudba na zimu...u pekingu je ukupno igrao 13 minu. :shock:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2008, 14:46

boys_ama je napisao/la:I nikakav dialy express nije to objavio ti koliko si u neznanju nisi ni svjestan prvo je to objavio DSF posto su prikazali prilog gdje se vidi Skaut mačestera a što je i potvrdjeno iz mančesterovoga ureda da su tu bili radi Ibisevicha pa ti sad vidi u svome nezanju kakvu tu ulogu igra Daily express
daily mirrror je objavio info.... 8-)

http://kliker.info/index.php?id=8774

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 15:06

Šta kazesh ba jel protiv Lyona igro stopera 90 min i imo najbolju ocjenu od defanzivaca a logično je da on josh nece igrati pa lik ima 18 godina šta je tebi ne zuri mu se ima plaču trenira mislish da je messi igro svaku minutu sa 18 ?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 nov 2008, 15:06

Nijedan ni drugi nisu imali pravilu priliku, tako da ne mozete se oko toga svadjat... Igracine nisu, ali imaju potencijala da to postanu, u to sam siguran.

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 15:08

Eh to care Ribery tebe sam čekao sada mu objasni ono šo sam ti govorio oko Ibisevica :)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2008, 15:10

Ne treba meni niko nosta objasnjavati,BAYERN GA NECE DOVEST,haj dosta ove prepirce....
:roll:
hocemol uzet fiorentinu :?:

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 15:19

Nije ti dosta nebulozan si i iznosis gluposti kakve to sada veze ima očemol dobiti fiorentinu ???

JA bi volio da izgubimo jer ako nastavimo dobivati enes če skontat da smo prejaki pa na zimu neče nikoga dovesti a mi trebali moči dobiti i lyon i viole u svaki tren

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 nov 2008, 15:19

Ne znam za Ibisevica, glupo se je oko toga svadjat, vrijeme ce sve pokazati. A viole uzimamo, nece nasi prenosit, al' bice na SAT1 koliko ja znam :)

boys_ama
Kontakt:

Post Postao/la boys_ama » 04 nov 2008, 15:28

znaci sat1 sigurno?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 nov 2008, 15:49

boys_ama je napisao/la:znaci sat1 sigurno?
100%

nastojao sam zavrsiti raspravu a ne biti nebulozan,niti sam bio,bio sam sasvim jasan imam pravo na stav o ovome kao i svaki clan foruma 8-)

DEUTSCHER MEISTER WIRD NUR DER FC BAYERN

P.S.

Muller-Wohlfahrt je poslije 36 godina napustio FCB i vise nije doktor kluba,napustio je klub jer ima puno obaveza u svojoj privatnoj klinici :?

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 04 nov 2008, 16:50

Ja nevjerujem da cemo uzeti Fiorentinu mada smo se sada vratili iz one lose forme al eto daj boze...Kad bi bio X bio bih zadovoljan a o pobjedi da ne pricam :D

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 nov 2008, 20:03

Meni nesto sumnjivo sto Toni ne igra protiv Fiorentine,mislim da i nije tu neka povreda u pitanju

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.