Po ovom nebi se reklo da se radi od 10 napusenih

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja koliko vidim jedino to 10 napusenih nije navijalo posto su bili u svom filmu a ostali su svi skandiralirob do bagro je napisao/la:[youtube][/youtube]
Po ovom nebi se reklo da se radi od 10 napusenih
Rios je napisao/la:Evo ja imam jedan prijedlog-na sljedecoj domacoj utakmici na jugu treba istaci transparent na kojem bi stajalo izvinjenje svim normalnim i casnim pripadnicima srpskog naroda kako u Sarajevu tako i sirom BiH..
to il nešto slično bi bilo više nego odlično...bagrcavi je napisao/la:Rios je napisao/la:Evo ja imam jedan prijedlog-na sljedecoj domacoj utakmici na jugu treba istaci transparent na kojem bi stajalo izvinjenje svim normalnim i casnim pripadnicima srpskog naroda kako u Sarajevu tako i sirom BiH..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E vidis ja koji sam pokusavao ovdje da obrazlozim zasto je do tog skandiranja doslo i kome je tacno bilo upuceno,i da nas na neki nacin amnestiram,ne mogu se sloziti s tobom..Nema se udruzenje sta ogradjivati..Skandiranje se culo jasno i glasno sa juga i to,po mom uvjerenju,jednog dobrog dijela juga..I zato treba istaci neki transparent,izviniti se casnim srbima ili pokazati na drugi nacin da nismo nacionalisti i nemamo nista protiv CASNIH ljudi ma koje god nacije bili,pokazati zapravo ono sto ovdje svi pisu i s cim se slazem da smo spremni preuzeti krivicu za svoja djela pa makar ona bila i u afektu,pogresno shvacena i uz sve to spontana a ne planirana.. Tako bi pokazali da smo korak ispred svih,kriticarima zacepili usta a nasim drugovima drugih vjeroispovijesti dokazali da se s razlogom nisu uvrijedili sinoc!! Svjestan sam da ce sad biti salve kritika na ovo sto sam napisao,al eto..Oni razumi ce shvatiti o cemu sam pricao i sad i na ranijim postovima..I slazem se s tobom da treba prestati sa ovom pricom,evo ja to radim zakljucno sa ovim postom!admirone je napisao/la:Udruzenje navijaca se ogradilo od toga i s toga nece se izvinjavati nikome.Rios je napisao/la:Evo ja imam jedan prijedlog-na sljedecoj domacoj utakmici na jugu treba istaci transparent na kojem bi stajalo izvinjenje svim normalnim i casnim pripadnicima srpskog naroda kako u Sarajevu tako i sirom BiH..
Promijenite temu ljudi vrijeme je
Armageddon2012 je napisao/la:ajde,bilo pa proslo,yebo to...i kod nas se to desavalo X puta,meni je vec smijesno....
zabrinucu se kad takva skandiranja budu kretala iz cista mira,ali i sinoc a i svaki put kod nas se to desi kad dodje do neke frke,tuce i naguravanja na terenu....pa stadion je jbg,nije crkva ili dzamija,ponese ljude...
Evo dajem svoj doprinos tvom nastojanju..Bice tesko gostovanje,Zvijezda ce zeljeti da pobjedi i makne se sa neugodne pozicije fenjerasa na kojoj se trenutno nalazi..Mi moramo podici formu,poboljsati efikasnost i ako je ikako moguce nametnuti svoj ritam..Elegant je napisao/la:Ajde da privedemo kraju ovo raspravu samo se vrtimo u krug. Idemo dalje, gostovanje u Gradacu sansa za nove bodove.
Muka vam od naših uspjeha, tolika vam je muka da ste se svi zajedno sjatili da pljujete po najtrofejnijem klubu. Eto, valjda ti je sad jasno.Tkanton je napisao/la:Ja neznam sta se sa vama desava, u zadnji godinu i po niko sa vama nije odigro da se nije na nesto zalio, sad neznam ili je do vas ili je do ostalih klubova.... al opet kazu kad pojdinca ne razumiju ili je neki genij ili nesto drugo.... vama je maribor pokazo da genij niste ........
Nije mi druze to muka, muka mi je gledat da nam prvaka redovno u evropi buse prosjecni klubovi......NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Muka vam od naših uspjeha, tolika vam je muka da ste se svi zajedno sjatili da pljujete po najtrofejnijem klubu. Eto, valjda ti je sad jasno.Tkanton je napisao/la:Ja neznam sta se sa vama desava, u zadnji godinu i po niko sa vama nije odigro da se nije na nesto zalio, sad neznam ili je do vas ili je do ostalih klubova.... al opet kazu kad pojdinca ne razumiju ili je neki genij ili nesto drugo.... vama je maribor pokazo da genij niste ........
Leotar se nije žalio...Tkanton je napisao/la:Ja neznam sta se sa vama desava, u zadnji godinu i po niko sa vama nije odigro da se nije na nesto zalio, sad neznam ili je do vas ili je do ostalih klubova.... al opet kazu kad pojdinca ne razumiju ili je neki genij ili nesto drugo.... vama je maribor pokazo da genij niste ........
Nije ni Travnik...ipetm je napisao/la:Leotar se nije žalio...Tkanton je napisao/la:Ja neznam sta se sa vama desava, u zadnji godinu i po niko sa vama nije odigro da se nije na nesto zalio, sad neznam ili je do vas ili je do ostalih klubova.... al opet kazu kad pojdinca ne razumiju ili je neki genij ili nesto drugo.... vama je maribor pokazo da genij niste ........
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, TheTruth34 i 23 gosta.