FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Paranoja
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Paranoja » 13 avg 2012, 18:24

England je napisao/la:Potez dana, ni Železny ga nije zabio kao Svraka, a asmiru još i sada zvoni, bravo za Svrakicu, to je to, sanjao sam ta tri boda...papaparanoja...pa ga stvai malog aj papapapranoja..pa oni naši bubnjevi, pa pobjeda, Engleska -Njemačka jučer na Grbavici i ovi se bune...ludilooo
Bilo je ludilo navijanje sve do pred kraj i malo je otanjilo :roll:
Zadnja izmjena: Paranoja, dana/u 13 avg 2012, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 13 avg 2012, 18:25

KB-TM87 je napisao/la:Iskreno zaboli me neka stvar za skandiranja i slično, sve to isto proživljavamo pa i gore kad gostujemo, zato ko o čemu qrva o poštenju ;)
jel te Tifa gadjo kamenjem!?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 avg 2012, 18:26

Tifa nije srbin ;) Tifa je Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 13 avg 2012, 18:28

Sarajlijc@ je napisao/la:
ellaxaz je napisao/la:Koliko je ono Bešlija dobio kazne prošle sezone, čini mi se 4 utakmice?
Jamak bi mogao i gore proći.
Onako nesto moze samo klasicni alkoholicar kao sto je Jamak uraditi.
I Jamak, nažalost, u tome ima jaku konkurenciju. :roll:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 13 avg 2012, 18:30

bagrcavi je napisao/la:Tifa nije srbin ;) Tifa je Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti. ;)
Bosanac?kad bude popis stanovništva ti se upiši kao Bosanac!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 13 avg 2012, 18:30

bagrcavi je napisao/la:Tifa nije srbin ;) Tifa je Bosanac pravoslavne vjeroispovjesti. ;)
A ti si Bosanac islmaske vjeroispovjesti.Tifa je bosanski Srbin koji voli ovu državu. Nekome uzimati etničku pripadnost je ravno genocidu.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 18:31

Paranoja je napisao/la:
England je napisao/la:Potez dana, ni Železny ga nije zabio kao Svraka, a asmiru još i sada zvoni, bravo za Svrakicu, to je to, sanjao sam ta tri boda...papaparanoja...pa ga stvai malog aj papapapranoja..pa oni naši bubnjevi, pa pobjeda, Engleska -Njemačka jučer na Grbavici i ovi se bune...ludilooo
Bit će pred kraj u Gradačcu bolje, au oni pozvonili , moraju se vaditi na nama, poznam neke momke što igraju za njih, nisu baš loši, al' su loše ušliu prvenstvo, iskreno sam mislio za njih da će u 5 biti ove godine, al' dobro prva dva kola, mačići-voda...šta ja znam, bit će tvrdo tamo, osim ako Svraka opet nešto EURO zabije.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 13 avg 2012, 18:32

slika
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 13 avg 2012, 18:32

Kvesa je opet pokazao zasto je jedan od najbolji (mozda i najbolji) igraca Zeljeznicara. Svaka cast. On vodi sportski zivot na pravi nacin, a ne kao Jamaka i ostali u ekipi.
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 13 avg 2012, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

hannya
Kontakt:

Post Postao/la hannya » 13 avg 2012, 18:33

Semper je napisao/la:
A ti si Bosanac islmaske vjeroispovjesti.Tifa je bosanski Srbin koji voli ovu državu. Nekome uzimati etničku pripadnost je ravno genocidu.
al je Srbin i zbog takvih Srba pa makar bio jedan a ima ih mnogo više ono sinoć nam ne treba!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 13 avg 2012, 18:34

England je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:
Bit će pred kraj u Gradačcu bolje, au oni pozvonili , moraju se vaditi na nama, poznam neke momke što igraju za njih, nisu baš loši, al' su loše ušliu prvenstvo, iskreno sam mislio za njih da će u 5 biti ove godine, al' dobro prva dva kola, mačići-voda...šta ja znam, bit će tvrdo tamo, osim ako Svraka opet nešto EURO zabije.
Zvijezda pravo tanka, ma ko baslija. Samo ako budemo na nivou trebali bi uzeti bodove. Ja se nadam od ova dva gostovanja bar cetiri boda za mirniji nastavak sezone.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

UnKnownBA
Kontakt:

Post Postao/la UnKnownBA » 13 avg 2012, 18:35

bazdarevic je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Iskreno zaboli me neka stvar za skandiranja i slično, sve to isto proživljavamo pa i gore kad gostujemo, zato ko o čemu qrva o poštenju ;)
Tako je buraz. Ko zeli da razumije razumijet ce,a onaj ko nije bio u BL.,i nije dozivio tamosnja skandiranja, ratne zastave,cigle i sl, nece sigurno :oops:
Ne pricajte gluposti (bez uvrede)! Zamislite kako su se osjecali Srbi koji su na stadionu zbog Želje a ima ih mnogo! Tifa je bio na stadionu i mnogi drugi! Ja sam bio na tekmi, osjecao sam se uzasno zbog tog skandiranja iako nisam Srbin!
OVO SE NE SMIJE PONAVLJATI!
Zadnja izmjena: UnKnownBA, dana/u 13 avg 2012, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 13 avg 2012, 18:41

[/quote]

Bilo je ludilo navijanje sve do pred kraj i malo je otanjilo :roll:[/quote]

Bit će pred kraj u Gradačcu bolje, au oni pozvonili , moraju se vaditi na nama, poznam neke momke što igraju za njih, nisu baš loši, al' su loše ušliu prvenstvo, iskreno sam mislio za njih da će u 5 biti ove godine, al' dobro prva dva kola, mačići-voda...šta ja znam, bit će tvrdo tamo, osim ako Svraka opet nešto EURO zabije.[/quote]

Zvijezda pravo tanka, ma ko baslija. Samo ako budemo na nivou trebali bi uzeti bodove. Ja se nadam od ova dva gostovanja bar cetiri boda za mirniji nastavak sezone.[/quote]

U najgorem trenutku im dolazimo, bez bodova su, oprezno treba s njima, nisu oni loši.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

mustuluk
Kontakt:

Post Postao/la mustuluk » 13 avg 2012, 18:45

[youtube][/youtube]

Sezona 2012/2013
BHTelekom Premier liga
12.08.2012. godina
2.kolo ŽELJEZNIČAR - BORAC B.L. 1-0
http://zeljeznicarfk.****
http://betfairlivestream.webs.com

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 13 avg 2012, 18:59

Sarajevo je uvijek bilo iznad tih nacionalistickih sranja.Pogotovo prije,ali jos uvijek se nedamo.Ovo nam zaista ne treba,ako moramo biti Bosnjaci,Hrvati ili Srbi,daj ba onda da budemo Zeljovci i da se medjusobno branimo i uvazavamo.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 13 avg 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 13 avg 2012, 19:00

U cijeloj ovoj ganguli, izgleda da onaj transparent u vezi Grbavice ostade nezapažen! Tako da očekujem da ga momci ne skidaju cijelu ovu sezonu. :D

mustuluk
Kontakt:

Post Postao/la mustuluk » 13 avg 2012, 19:00

slika

FOTO GALERIA
ŽELJEZNIČAR - BORAC 1-0

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 418&type=1
http://zeljeznicarfk.****
http://betfairlivestream.webs.com

Rios

Post Postao/la Rios » 13 avg 2012, 19:06

Evo ja imam jedan prijedlog-na sljedecoj domacoj utakmici na jugu treba istaci transparent na kojem bi stajalo izvinjenje svim normalnim i casnim pripadnicima srpskog naroda kako u Sarajevu tako i sirom BiH..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 13 avg 2012, 19:09

me kakvi,yebo to,kao da se neko uvrijedio zbog toga hahah....jos nam super doslo,ne mozete nas vise zayebavati da smo nacionalisti :D 8-)

to je dio folklora,pogotovo po zagrebu,beogradu,ali ni ovdje nije strano...dobrodosli u klub :D
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 13 avg 2012, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 13 avg 2012, 19:09

Rios je napisao/la:Evo ja imam jedan prijedlog-na sljedecoj domacoj utakmici na jugu treba istaci transparent na kojem bi stajalo izvinjenje svim normalnim i casnim pripadnicima srpskog naroda kako u Sarajevu tako i sirom BiH..
Udruzenje navijaca se ogradilo od toga i s toga nece se izvinjavati nikome.
Promijenite temu ljudi vrijeme je ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], cacken, Google Adsense [Bot], Hrasno15 i 88 gostiju.